Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 20:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 222  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 11:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
nu nezinau dabar kai nevalytos gatves kazkur koki 13 valgo,trasoj tikrai gerai,bet mieste nera didelios ekonomikos tikrai su ja,aisku jei ten ziuret i kompa tai tikrai mazai valgo :) bet nereiketu ten perdaug ziureti :)

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 11:49 

egiuxxxxx rašė:
...tiesiog tu sureiksmini visiskai neesmini dalyka...siaip tavo turbut nusivylimui tiek 3.0d tiek 3.5d tas sklendes turi (asmeniskai man cia nieko nereikstu,nes jas per pora val.pats gali pasalinti,kaip dauguma ir daro,yra tema ir e60 skyltyje tiek E39 su foto ir t.t.),o dar didesniam tavo nusivilimui pasakysiu,jog audi 3.0d jas irgi turi ir bedos tos pacios,na kazkiek retesnes,bet yra...

Aš nesureikšminu, tiesiog ko nesuprantu to klausiu, va kai normaliai atsakai tai malonu ir diskutuot. Kiesa ar ne daugokai 13-14l 530xd , pas broli X5 tas naujasnis 160kw mieste apie 12-13 ima, o sveria 2tonas su kapeikom? Seip žmones ką patartumet rinktis , jeigu žiuretume į E60 , nu kad ir ne xd , o paprasta ; 2.5 , 3.0 ar 3.5 ? Galvojau , kad 2.5 ekonomiskiausias, bet kaip Phonetix sako kad 2.5 daugiau imdavo, ar cia turi omenyje E39 , jei taip, tai sutinku, pats turejau su tokiu varikliu. Tikriausiai vienas is prasciausiu bmw sukurtu dyzeliu , turiu minty tas 110kw. P.S. Gerdas , sutinku pilnai va jau trecias menuo ieskau masinos, jau pravazinejau nemazai km po visus turgus ir siaip prekeivius, atsiziurejau lavonu i valias, gera masina uz normalia kaina tikrai sunku rasti.

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
siaip 2,5 tikrai nera ekonomiskas,ekonomiskiausias aisku 2 ltr dyzelis,jei ekonomicka nera pirmoje vietoje tai aisku imti reiketu 3,5 varikliu,kaina zinoma didesne bet kalbant apie trauka tai tikrai nenusivilsi,nors zinai kam ko reikia istikruju :) kitam ir M5 nieko idomaus :) man asmeniskai tai 3,5 bomba o ne masina,o del 3 litru tai cia ziema tokios kuro sanaudos,nu is esmes vel zinai ,psunys ir t.t. o pas mane dar zemita zieminiai ratai r-18 tai visi tokie ***** ir sudaro ta 13 litru dar pagazuojant.as pries tai turejau ixa man panasiai rydavo tik pas mane tas senesnis budavo 135 kw.as isvis asmeniskai nebenoreciau to dyzelio,geriau man benzas (bet cia tik mano nuomone) tegul ir pora litru daugiau sukramto....kartoju kad cia tik mano nuomone nes tuoj prades kaip zeimeriai cia visi mane pjaut uz ta dyzeli :)))) apie kainas tai kiekvienas supranta tikriausiai kad pigiai geros auto niekas neparduoda,del xd kad ten nebuna active steering ir dinamice drive nezinojau bet ir nesigincyju,pas mane active steering yra,bet ****** jinai konkreciai,snieko prilenda ten klaida iskart meta ir t,t,

Moderatorius rašė:
Atsiprašau, o be keiksmų jau nesigauna parašyti?

Bendros forumo taisyklės:
2. Žinutės:
2.8. Draudžiama kurti reklaminio pobūdžio pranešimus, pranešimus su melaginga informacija, o taip pat tokius, kuriuose butu grubių ar necenzūrinių žodžių.

viewtopic.php?f=30&t=37649

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 13:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Del kuro sanaudu pas e60 duzelius labai daug ytakos duoda variklio temperatura reik kad ji butu 90 laipsniu. Beveik visi jie vazuneja nedasile 70-80 laipsniu max. del to ir ryja kuro daugiau. Dar viena priezastis del padidejusiu kuro sanaudu tai pas modelius su dpf tie filtrai buna pasokise.

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 13:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
jei del termostato tai jis pakeistas neseniai,siaip neziurejau kiek uzsyla konkreciai bet pakeitus termostata turi jis pasilti iki jam reikalingos temperaturos as manau....

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 13:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
tai matai kiesa yra 2 termostatai. as keiciau abudu ir tik tada su temp viskas tvarkoj tapo. o siaip manau kad xd butu vienas rimciausiu pranasumu. nes antra jau ziema nejuokas :lol: pats siuo momentu manau imciau x5 3.0d :wink:

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 15:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
nu siaip reikia keisti ta kuris blogas termostatas Jonai bet dazniausiai visi keicia abudu kad nesuktu galvos,servise man pakeite tik pagrindini,kitas sake geras,o del xd tai kiekvienas auto turi savu minusu ir savu pliusiu,matai cia toks pazystamas turi toki,tai vargsta nes ratlankiu vasariniu graziu neranda nes nevisus ten uzdesi,aisku ziema labai gerai su keturiais varomais,bet vat kaip ir kazkas sake kad ten nebuva nei dinamice drive nei active steering,pas mane tas active steering yra aisku siaip visumoj geras dalykas bet jis daznai svaigsta vat kai pas mane :) tai sekanti auto ziureciau be to navaroto....

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 15:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.02
Amžius:
37
Automobiliai:
e60 530d 05'
e70 X5 3.0d 08'
x E39 525tds 98'
x E34 524td 89'
gal sniego po ratais labai daug pristrige? as taip kuri laika keikiausi kol dasilo nusispardyt, tada ir bedos su vairu pasibaige

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 16:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
ne ne tas visas ispirktas jau reikalas :) bet man esme tokia kad auto pastovi ilgiau lauke sakykim pora dienu,ilipi i auto pradedi vaziuot ismeta active steering klaida ir nuo to iskrova buna,vairas susiskersuoja,pavazynejus atsigauna ir vel ledas viskas gerai,ten reiketu prisiversti net nerestauruot o pasikeist nauja,tik kad niekaip neprisiverciu per srotus nerst,nes ten koloneles isivaziduok beveik visos skirtingos,kad ir pagal numeri gal but kad netitu ji...cia kiek domejaus,tai realiai pasiemi kolonele ir vaziuoji per visus srotus ir lygini,jei butu galima buciau jau seniausiai isimetes paprasta vietoj tos,bet kad irgi neiseina nes skyles,varztai neatitinka ir t.t.o ji pas mane 100 proc bluditi pradejo del to kad buvo auto slydus i i bortus buvo kalus,buvo isluzes ratas ir t.t. cia dar pries pirkima...ir kai tvarke aisku blogai atrstauravo ta kolonele....

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 17:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Nesuprantu, o tia kiek tu vairo koloneles variantu yra kad visi skirtingi? negi pas kiekviena masina ji individuali- patikeciau jei butu ju koki keli tipai priklausomai nuo variklio dydzio, bet tai negi pas kiekviena ji visiskai kardinaliai skirtinga?

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 19:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Kiek susidures tai tryju rusiu koloneles: su aktyviu vairu, be aktyvaus vairo su servotroniku ir visiskai be nieko. Pas tuos kur visiskai be nieko galima ideti kolonke su servotroniku bet vairas sunkus bus nes nera kur servotroniko voztuvo pajungti.

StandartinėParašytas: 17 Gru 2010, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Kiesa rašė:
ne ne tas visas ispirktas jau reikalas :) bet man esme tokia kad auto pastovi ilgiau lauke sakykim pora dienu,ilipi i auto pradedi vaziuot ismeta active steering klaida ir nuo to iskrova buna,vairas susiskersuoja,pavazynejus atsigauna ir vel ledas viskas gerai,ten reiketu prisiversti net nerestauruot o pasikeist nauja,tik kad niekaip neprisiverciu per srotus nerst,nes ten koloneles isivaziduok beveik visos skirtingos,kad ir pagal numeri gal but kad netitu ji...cia kiek domejaus,tai realiai pasiemi kolonele ir vaziuoji per visus srotus ir lygini,jei butu galima buciau jau seniausiai isimetes paprasta vietoj tos,bet kad irgi neiseina nes skyles,varztai neatitinka ir t.t.o ji pas mane 100 proc bluditi pradejo del to kad buvo auto slydus i i bortus buvo kalus,buvo isluzes ratas ir t.t. cia dar pries pirkima...ir kai tvarke aisku blogai atrstauravo ta kolonele....

O tu gilinaisi del ko tau ta "active steering" klaida meta, gal vairo padeties daviklis chalturija. Cia dazniausia ju beda.

StandartinėParašytas: 18 Gru 2010, 00:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Servotronikas tai cia kai pavaros ant vairo metosi?

StandartinėParašytas: 18 Gru 2010, 01:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.20
Amžius:
36
Automobiliai:
ex E32 735 86`
ex E34 525 89`
ex E34 520 89`
ex E34 525tds 93`
ex E36 318IS 93`
ex E39 528IA 98` Shadowline
ex E34 525i Touring 93`
ex E64 645CI 04` Manual
E39 525d 03`
E61 530XD 06`
Gerdas rašė:
Servotronikas tai cia kai pavaros ant vairo metosi?

Kuo didesnis greitis, tuo standesnis, sunkiau pasukamas vairas, siekiant stabilumo ir valdomumo.Ant mazo greicio vairas sukinejasi lengvai,

StandartinėParašytas: 19 Gru 2010, 18:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
Arunas B rašė:

O tu gilinaisi del ko tau ta "active steering" klaida meta, gal vairo padeties daviklis chalturija. Cia dazniausia ju beda.

istikruju tai nesitikrinau,nes nera kam siauliuose ja ziureti,bet kad ir daviklis chimicintu vistiek nemanau kad butu iskrova,greiciausiai bus taip kad ja blogai po dauzimo sutvarke ir dabar kazkas trumpina,bent mano tokia nuomone...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 222  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery