Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 00:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 933 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 63  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Sau 2010, 22:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.05
Automobiliai:
good auto
DmK rašė:
speju audines nefotkina o filmuoja su trip track. kaz kada buvau konsultuotas kaune situ klausymu uz atytinkamus $$££

ačiū uz geras naujienas :)

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.19
Automobiliai:
E60 530d
ex E46 318i ES
ex E36 318is coupe
kzkas cia klause apie fotografavimo atstuma - taigi jei vaziuoji pirma juosta, kzkur uz 15m, jei antra apytiksliai uz 20-25m tave nupyshkins. Cia kalba apie miesta eina. Kzkaip manau kad uzmiesty gali ir is toliau fotkint, bet namanau kad daugiau nei 50m.

O aplamai del tu visu fotiku tai cia dar klausimas yra ar viskas cia teisiskai isnagrineta. As gaves saukima vargu ar vaziuociau. Pazistamas taip pat gavo saukima, bet niekur neejo. Skambino ten jam bet trumpai sakant "[CENZŪRA]" pasiunte juos ir viskas. Pasakojo jis man kad konsultavosi su advokatu ir advokatas pasake kad ta nuotrauka negali buti traktuojama kaip ikaltis teisme. Zodziu ta nuotrauka neatitinka ten kzkokiu tai teismo reikalavimu ir t.t. Nebent dbr kazkas jau pakeista juose.

Isvados: mentai tau nieko negali padaryti kol tu nenuvarai i komisariata ir nepasirasai ant akto. Priesingu atveju nuo tos akimirkos sansu issikapstyt neturi. Nukencia tie pavyzdingi vairuotojai kurie patys prisistato i mentura :lol:
100% garantuot visko negaliu (gal pasikeite tvarka kokia), bet jei man iskils tokia problema, tai tikrai pasikonsultuosiu su teisininku, i mentura vaziuot neskubesiu

StandartinėParašytas: 30 Sau 2010, 01:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
forcer labai klysti ,ten vyksta ale vietinis teismas "menturoje" jei neatvyksti i nuosprendzio priemima jie suraso maksimalia bauda ir atiduoda antstoliams ,byla baigta ,lauk is antstoliu laisko duodu 100% :)

StandartinėParašytas: 31 Sau 2010, 14:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.25
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 320i 93'
E38 728iA 98'
Pričiom anstoliai jei tik surašytas dokumentas?

StandartinėParašytas: 31 Sau 2010, 20:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.28
Amžius:
37
nuo to surasymo datos turi laika epr kuri sumoket reik bauda, paskutine diena jie iveda tavo asmens koda i sistema ir mato ar sumokejai, jei nera, siuncia anstoliam, o is antstoliu atitinkamai gauni laiska. nors as pavelavau 2 menesius, atejo is antstoliu laikas, pasiskambinau, sakau sumokejes as ta bauda, tai nuveziau kvita banko ir nieko moket jiem papildomai nereikejo, taip ir nesupratau kodel :)

kas liecia tas foto, tai nemanau jog pablatnavosi ten kazka, visam pasauly tokia sistema naudojama, tai nenoreciau tiket jog ji realiai neturi galios :)

StandartinėParašytas: 01 Vas 2010, 22:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
ex. E36 325i 92`
ex. E34 525i 93`Touring
ex.E34 525tds 95` Touring
E65 3,0d 03
Prisidesiu ir as. Nufotkino mane irgi fotikas, kazkur ten miesteli kazkokiam prie Anyksciu. nufotkino Gruodzio 13d., atejo laiskas Sausio 20d atrodo. Tai vat nuejau i mentura, parode mane fotogeniska auto. :). Leidziamas greitis buvo 50km/h, fotikas uzfiksavo 89km/h, atemus paklaida irase 86km/h. tai vat gavau 500lt premijos, ir kaip supratau cia buvo mano trecia nuobauda, tai dabar vazineju kaip ramiai, nes dar kas nors ir viso gero mano teisem. :)

StandartinėParašytas: 28 Vas 2010, 22:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.23
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 touring 525 d '02 120Kw
ex. E39 touring 523 98' M52B25
Sveiki,

šiandien sustabdė ponai tvarkos ir gerovės sergėtojai mane surašė man protoklą, kad važiavau per draudžiamą šviesoforo signalą, nors per sankryžą važiavau mirksint žaliam papildomam sektoriui. jie taip pat buvo (važiavo, tiksliau laukė žalio signalo) toje sankryžoje (kitoje kryptyje) , ir neva jiems jau užsidegė žalia , o aš dar važiavau... techninės priemonės (filmavimas) nebuvo naudojamos. Protokole parašiau: sutinku, kad važiavau per mirksintį žalią šviesoforo signalą, davė laikinas teises - ir ketvirtadienį reiks apsilankyti policijoje ir jie priims sprendimą. (bauda nuo 100-200 lt arba kabinti teises 1-6men).
ar turiu galimybę apsiginti? manau policijoje tikrai aš nieko neįrodysiu, tai teks administraciniam teismui skųst ... gal kas buvote susidūrę su panašia situacija?

policininkai buvo dviese
aš važiavau su žmona ir vaiku, per paskutinius metus nebaustas nė sykio. aišku galėčiau sutikti, susimokėt baudą, bet kažkaip nesijaučiu kaltas ir tikrai, geriau už 100 ar 200 lt ką nors nupirkčiau vaikui, ar galų gale pavalgyt

Prikabinti failai:
sviesoforas.jpg
sviesoforas.jpg [ 5.89 KiB | Peržiūrėta 9022 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 28 Vas 2010, 23:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.28
Amžius:
37
Sveikas,

kaip ir visais kitais atvejais tau tikriausiai bus patogiau sumoket ta 100lt ir nesigilint, nebent turi laisvo laiko (bet siuo atveju as geriau su vaiku ji praleisciau), nueisi i komisija paskirs bauda, tada galesi duot juos i teisma, bet kadnagi liudininku kaip suprantu nera, tai tavo zodziai pries ju :) o toki barjeri girdziu nepirma karta, buvo druagui, tai pasisnekejo ir issiskirste :) aisku parina..bet taip jau buna, tokioj situacijoj nebent stabdyt kelais masinas ir prasyt akd jei reiks paliudytu, ir manau jog jeigu vietoj paimtum liudininku jie tave paleistu be jokiu nuobaudu :)

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 21:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.23
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 touring 525 d '02 120Kw
ex. E39 touring 523 98' M52B25
kaip ir maniau, skyrė man baudą - 100 lt (minimalią). tai vat, turiu 10 dienų apskundimui arba 40 dienų susimokėjimui :evil:

nežinau ar verta prasidėti. iš pradžių tai labai užsidegęs buvau - įdomu ar aš turėsiu įrodyti , kad per žalią važiavau, ar jie- kad per raudoną pravažiavau?

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 21:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.28
Amžius:
37
neverta, cia isvis yra absurdas nes nei tu neirodytum nei jie, bet manau vistiek paliktu tau bauda :)

StandartinėParašytas: 07 Kov 2010, 15:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
Viskas verta, kas turi pagrinda, tik tamsta klaida padarei - parasei sutinku. Reikejo rasyt nesutinku su nuobauda, nes ivaziuoti i sankryza mirksint zaliam sviesoforo signalui nedraudziama.

bet parasei, tai parasei. Gerai kad yra parasyta, jog per mirksinti ivaziavai - teisme pliusas tau. siulau duot i teisma (del savo garbes). laiko uztruksi: nunest skunda ir paskui pusvalandis teismo salej (uzdirbt 100 lt per valanda labai mazai kas taip gali). tad siulau ieskot tiesos. Teismai sukalbami. Jei sumokesi, tai bus tas pats, kas pripazinti savo kalte. Jautiesi kaltas?

Mane irgi panasiai sustabde, atseit per draudziama signala buvau sankryzoj, tai as paprastai pasakiau, kad per mirksinti zalia vaziuot nedraudziama, o tik ispejama apie leidziamo signalo pabaiga, o manevra pabaigt galima ir per draudziama signala. Juk nestosi vidury sankryzos ir nestovesi, kai uzidegs raudonas. O jei policija sako, kad jiems dege irgi zalias, tai cia reikia tikrint sviesofora arba kazkieno daltonizma :)

StandartinėParašytas: 10 Kov 2010, 11:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
43
turbut cia tinkama rasyti:

autostradoje vaziavau be dirzo, tolumoje pastebejus balta masina, bandyta ir prisisegtas dirzas- pagalvojau policija. Arciau privaziavus- stabdo. Paklausus koks pas juos geras regejimas, atsako, kad ziurejo per ziuronus. Bauda oficialiai 100lt., bet neirasyta, kad pazeidimas uzfiksuotas su ziuronais. Juk as likus 50m. iki ju ir pro juos vaziavau jau prisiseges dirza.

kodel jie to neformina?

StandartinėParašytas: 10 Kov 2010, 11:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.28
Amžius:
37
teko girdet tokiu bajeriu, ir greiti taip megsta pasaudyt, o skirtumo didelio nera ar tu pries kilometra uzsisegei ar pries 2 metrus iki ju, jei mate tai mate... vel tik durnas gincas butu :?

StandartinėParašytas: 10 Kov 2010, 12:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.11
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 323Ci M52TUB25 99'
Žiūronai kiek žinau nėra sertifikuotas policijos įrankis. Čia tas pats, kaip pūsti į nesertifikuota alkotesterį.

StandartinėParašytas: 23 Kov 2010, 14:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.31
Amžius:
35
Automobiliai:
E60 535d M57N 06'
ex:E39 528 M52 96`
Na siandien man nutiko ivykis kaune, pries kylant i kalna link lakunu plento pries pervaza yra stop zenklas, prie kurio jau viena karta buvau palengvines savo pinigine. Taigi si karta vaziuoju, prasilenkiau su kita masina jin man dar "pamirksejo", na supratau kur jie stovi ir uz ka ima. SUSTOJAU prie stop zenklo, dar paziurejau ten i veidrodi ar neatvaziuoja traukinys. Vaziuoju toliau, ziuriu stovi kaip ir tikejaus ir mane STABDO!! As nesuprates sustojau, galvojau gal koks zibintas nedega ar seip kas negerai, bet ne. Is pareiguno klausimas -Kodel NESUSTOJOTE prie STOP zenklo pries pervaza. Na as jam sakau kad sustojau ir dar i veidrodi ten ta pasiziurejau, jam pasirode keista kodel as abejoju jo rega. Taigi jis pradejo rasyti man ta protokola ir dave parasyti paaiskinima, as parasiau, kad prie stop zenklo sustojau, pareigunai galejo nematyti mano pazeidimo nes stovejo net netoj pacioj gatvej ir ten abejoju ar isvis ta pervaza galejo matytis, islipes is masinos dar nufotkinau ta vieta, ju caddy. Isidejau savo naujaji popierini vairuotojo pazymejima ir nuvaziavau savais reikalais. Patarkit ka dabar daryti ir ka sakyti kai eisiu i ta ju ale teisma, ar imanoma isvengti nuobaudos uz nepadaryta pazeidima?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 933 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 63  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery