Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Gru 2024, 10:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 21:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
Sveiki visi. Taigi, nauja beda arba neispresta sena. Pakeiciau MAF visiskai nauju, pas Kid padariau adaptacija (ačiū jam dar kartą), istrinem klaidas ir kazkas vistiek ne taip - kartais uzkurus su trauka viskas ok, kartais bukas kaip iki tol. Kid sake, kad klaida pas mane vakumo atsinaujinus buvo kai pajunge po trinimo vel. Bet paradoksas tame, kad MAF atjungus viskas ok, o su juo kaip kada :^o Kai bukas, jis oro parametra rodo 260, kaip suprantu turi but daugiau... Krc, nebesuprantu kas ir kaip cia pas mane :mrgreen: Gal turite protingu minciu ka toliau klibinti, nes diagnostika nieko nerodo.

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 21:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.01
Automobiliai:
E39 530D
purkstuka susitvarkei?pabandyk gal dar uzkures per maf padauzyt,na nestipriai tik,ar pasikeis variklio darbas,nors ir naujas maf,bet ka gali zinot.

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
kid rašė:
purkstuka susitvarkei?pabandyk gal dar uzkures per maf padauzyt,na nestipriai tik,ar pasikeis variklio darbas,nors ir naujas maf,bet ka gali zinot.

Rytoj nuo ryto man ji pakeis. Tiesa, pirkstuko restauravimas apie 300LTL, tai paemiau naudota nuo '03 metu X5, begusio 70K. Patikrintas, geras. Bet cia tik del bendros tvarkos. Esu tikras, kad su mano beda nesusije, nes pats matei, kad MAF atjungus viskas Ok. Bandysiu ryt ideti naudota BOSCH ir pora dienu pavaziuoti. Jei bus tas pats, reiskia ne MAF. Tiesa, ryt uz ta pati vakuma perziuresiu

StandartinėParašytas: 25 Bir 2009, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.01
Automobiliai:
E39 530D
aisku,o tau maf fishke kai tvarke,ar nauja state,ar tik laideli sulitavo?
o restauravimas,jo apie 300 kaina

StandartinėParašytas: 26 Bir 2009, 09:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
kid rašė:
aisku,o tau maf fishke kai tvarke,ar nauja state,ar tik laideli sulitavo?
o restauravimas,jo apie 300 kaina

Tik laida sutvarke, BET juk klaidos MAF nemeta...

StandartinėParašytas: 26 Bir 2009, 09:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.02
Automobiliai:
ex >20 Bmw
2l D >280Ag ;)
:) Ne nu jei jau adaptacija, nuresetinimai ir net padauzymas (nestipriai) nepadeda tai nzn...

StandartinėParašytas: 26 Bir 2009, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
bachurs rašė:
:) Ne nu jei jau adaptacija, nuresetinimai ir net padauzymas (nestipriai) nepadeda tai nzn...

Dauzyti reikia galva i siena, jei nieko nesigauna =D> Isvaliau EGR, siaip panasu, kad dar geras jo stovis, darinejasi, isvaliau vakumo aktuatoriaus filtriuka, bet ne cia mano bedos vistiek :^o Labai gerai traukia kol pasyla ir kuri laika pavaziavus, po to trauka sumazeja, bet puse velnio vistiek. Ieskosime kas ir kaip kol rasime

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 01:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.03
Automobiliai:
BMW e65 735i
zinok buvo beda su 1994 bmw 525tdstokia.traukia ledovai,susyla variklis daugiau,kaip ka atjungtu ir daugiau 40 neleidzia vaziuot,tai pasirodo kazkas kompiuteryje blokavo traukima kad neuzkaitint daugiau,tikrino termomova,termostata ir pan,o pasirodo antifryzo reikejo ipilt,nes daug truko,viskas susitvarke,tik tiek bedos buvo,o patikrint net i galva nesove.kompas pajuto kad sistemoi mazai,pasildavo daugiau ir nemesdamas jokiu klaidu neleisdavo greiciau vaziuoti.nezinau ar pades,bet man viskas suveike :roll:

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 09:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
augis69 rašė:
zinok buvo beda su 1994 bmw 525tdstokia.traukia ledovai,susyla variklis daugiau,kaip ka atjungtu ir daugiau 40 neleidzia vaziuot,tai pasirodo kazkas kompiuteryje blokavo traukima kad neuzkaitint daugiau,tikrino termomova,termostata ir pan,o pasirodo antifryzo reikejo ipilt,nes daug truko,viskas susitvarke,tik tiek bedos buvo,o patikrint net i galva nesove.kompas pajuto kad sistemoi mazai,pasildavo daugiau ir nemesdamas jokiu klaidu neleisdavo greiciau vaziuoti.nezinau ar pades,bet man viskas suveike :roll:

Super variantas =D> Tik skirtumas tame, kad pas mane vaziuoja be greicio apribojimu, tik trauka pribunka - na bet pameginti verta... Pas mane praeita savaite, kai buvo karsta kieme, vaziuojant uzsidege CHECK COOLANT LEVEL. Po to nebebe, bet gal rimtai reikia dapilti jo. Nu butu bajaris, jei tiek tereiketu :mrgreen: Puse masinos jau perardziau, o cia butu tik viena propke atsukti =D>

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 10:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
tas pats gali buti, jeigu neveikia termomova, bent jau ant tds.

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 23:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.03
Automobiliai:
BMW e65 735i
Linius rašė:
tas pats gali buti, jeigu neveikia termomova, bent jau ant tds.

cia gali but ir del jos 99% beda

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 11:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
Na reikes ir ja paziureti, bet man regis gera - kai silciau kieme ar naudoju a/c, variklis uzia kaip reaktyvinis akseleruojant :mrgreen:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2009, 09:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
riegers rašė:
Na reikes ir ja paziureti, bet man regis gera - kai silciau kieme ar naudoju a/c, variklis uzia kaip reaktyvinis akseleruojant :mrgreen:

tai tau cia jungiasi papildomas ventiliatorius, o ne termomova :D

StandartinėParašytas: 30 Bir 2009, 10:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.18
Amžius:
42
Automobiliai:
E60 525
Nzn kaip cia suprasti, bet is tikruju dapyliau koki 150 ml. tosolo ir viskas gerai su trauka jau kelinta diena...
Kaip minejau, jis man karts nuo karto meto CHECK COOLANT LEVEL, kai su a/c vaziuoju ir karsta kieme, nors bakelyje skyscio net per daug. Gal dar pameginsiu pasikeisti bakelio davikli, bo panasu jis gryba pjauna. Termomova pasitikrinsiu siandiena, bet variklis nekaista siaip...

StandartinėParašytas: 30 Bir 2009, 10:51 

kad tik nuo oro srauo matuokles neuzsivestsu as pats su sudegusia 2 sav vaz diagnostika darykis

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery