Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 20:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 74 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Vas 2008, 22:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.02
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330D M57 2000m.
na pas mane tvarkinga pakaba. manau, kad pagalvem neverta keistis, vetta priekiniais amortizatoriais, galiniais amortizatoriais, lygio davikliais, reik isiaiskint ka tiksliai reik pakeist

StandartinėParašytas: 19 Vas 2008, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.16
Amžius:
49
Automobiliai:
E39 touring 525tds 98"
kiek mokejai eolte už paduskas turėjo pagal technikini pasa matiti ar sportinės stovi ar ne bu krastoj yra ir tokios ir tokios viena 680

StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 23:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.16
Amžius:
50
Automobiliai:
E39 530d 98´
Uz pagalves mokejau labai panasiai kaip ir Krastoj , manau ten ir pagalves tos pacios, nes originalai. Turejo vieninteli varianta, todel itariu kad gavau standartines.
Kas link susikeitimo kiek supratau pas tave standartine vaziuokle, ta prasme nezeminta . LT su sita masina busiu tik apie vasara, jei dar klausimas bus aktualus galesim susirist pries man atvaziuojant . Pagalviu nesikaitaliosiu, nebent maniskes visiskai su standartine vaziuokle nesuderinamos (naujos vis delto !) Del lygio davikliu reikia issiaiskinti ar jie tikrai skiriasi, gali buti kad ne.
O kaip pas tave masinos minkstumas, nekieta?

StandartinėParašytas: 21 Vas 2008, 16:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.16
Amžius:
49
Automobiliai:
E39 touring 525tds 98"
pas mane sportinė vaziuoklė bet normaliai vaziuoja

StandartinėParašytas: 22 Vas 2008, 01:30 

su pagalvem kuo auksciau kelsi tuo kietesnis bus galas [keliasi tik programiskai] :wink:

StandartinėParašytas: 09 Kov 2008, 00:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.03.01
Automobiliai:
E39 tds
blin ir pas mane galas barska kaip turi but priekis kuo puikiausia vaziuoja, bet galas tai baisu kaip skamba turi but keliai asfaltoti ir lygut lyguteliai, kai nupirkau si auto galvojau, kad del ratu R18 30 285 wisas duobeles ir neligumus skaiciuoja, pasikeites i 50 aukscio nieko beveik nepasikeite [-X , reiks pavasary kazka galvot, nes mus lt. keliais igrista tas barskejimas #-o

StandartinėParašytas: 15 Kov 2008, 23:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.23
Automobiliai:
E39 520 M 52 B 20 Touring
Sveiki, issprendziau barskejimo problema. isardziau visa bagazine ir po to surinkau. kai kur tvarkingai medvarsiais prisukau, "sponkes" naujas sudejau, tai dabar vaziuoju normaliai. nebebarska. :D \:D/

StandartinėParašytas: 13 Lap 2008, 23:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.30
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523 Touring 98m.
Sveiki, prikeliu sena tema, nes manau, kad gali buti naudinga touringu savininkam :wink: Mano touringo galas (beje pas mane spyruokles) irgi buvo nesveikai kietas, tarsi medinis, vaziuojant per nedidelius nelygumus viskas ziauriai barskejo, atrode tarsi amortizatoriai nesugeria nelygumu, pasikeiciau visus amortizatorius, padetis truputi pagerejo, taciau nedaug. Siandien paskeiciau traverso sailenblokus http://static.bmwfans.info/images/epc/MTAzNTNfcA==.png detale Nr. 2. Vaziavimas pasikeite kardinaliai, masina tarsi plaukia keliu, beveik nejauti kelio nelygumu, visi barskejimai isnyko.. Sailenblokai atrode tarsi ir geri, taciau nuemus pasimate kad jie visi suplyse.

StandartinėParašytas: 13 Lap 2008, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.01
Automobiliai:
530
pas mane ir kietas galas,stovi pagalves, niekas nebarska bet galas tai tikrai kietas, dunksi, nervas net ima, turejau passata karavana tai ten galas tikrai minkstas, o cia tai turi but asvaltas lygutukas kad nesijaustu, bet ir atrodo kad kaip suzemintas galas, gal eina ar neina reguliout tu pagalviu, a?

StandartinėParašytas: 13 Lap 2008, 23:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.30
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523 Touring 98m.
Galbut kazkiek padetu pagalviu slegio sumazinimas, niekad nevaziavau touringu su pagalvem ir negaliu palytint su savo, taciau mano galas taip pat kietas, tirkai kietesnis nei priekis, taciau po sailenboku pakeitimo to kietumo visiskai nesijaucia, visi nelygumai puikiai sugeriami, prie to turbut dar prisideda nauji amortizatoriai.

StandartinėParašytas: 14 Lap 2008, 00:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.01
Automobiliai:
530
as amortikus tikrinau stende tai geri, vaziuokle taip pat ziurejo, viskas ok, bet kieta ir viskas, kazkaip turetu buti minkstesnis galas tikrai, nera jau taip kad karutis, bet priekis tai tikrai 100% minkstesnis nei galas

StandartinėParašytas: 14 Lap 2008, 00:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.30
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523 Touring 98m.
Tavo simtomai tokie pat kaip ir mano buvo, man sailenbloku keitimas visiskai issprende problema. Nenuemus ju, jie tiap pat atrode dar visskai geri :wink: Beje jei supranti angliskai gali pasiskaityti cia: http://www.bmwland.co.uk/talker/viewtopic.php?t=15799 ten viskas nuodugniai isnagrineta, kas ir kaip...

StandartinėParašytas: 27 Lap 2008, 20:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.16
Amžius:
47
Automobiliai:
E39 530D 99' Tour
nu pas mane gale nebarska, bet jau kieta tai jau kieta. kiekviena nelyguma savo subine pajauciu. ir stabilumo nera, kartais atrodo , kad gala net meto, kai greiciau vaziuoji per nelygumus. galas be spyruokliu, su paduskem. kai keiciau padangas, tai is praeitos ziemos buvo like apie 1 bar padangose, tai kaifas vaziuot buvo, kaip laivas plauke! :D ech :?

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 00:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Vienas forumietis rase, kad kietuma galima sureguliuoti prijungus prie kompo, taip pat ir galo auksti.

StandartinėParašytas: 28 Lap 2008, 21:39 

pas mane touring su oro pagalvem gale ir visa vasara kraciausi kol galiausiai sia savaite visai kitu reikalu pajungem ant kompo pagalviu aukscius sureguliuoti ir pasirodo max buvo uzkelta, todel ir jausdavosi visi nelygumai, dabar visai kitas vaziavimas [-o< cia vienas kolega tikrai teisus sumazinus auksti, sumazeja slegis ir tikrai minkstesnis pasidaro galas, nepalyginsi koks buvo pirmiau, ir beja tiems kas cia raso kad nesireguliuoja niekas ar reguliuojasi tik bendras aukstis uzkrovus gala tai netiesa, reguliuojasi pajungus ant kompo ir bendras aukstis ir kiekvienos pagalves atskirai, pats tuo isitikinau pries pora dienu siaures servise kai mano masiniuka tvarke 8)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 74 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery