Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 12:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 272 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Spa 2008, 17:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
pas mane irgi vairo kalonkeje yra laisvumas. taciau as pamaciau kad ne is kalonkes laisvumas. kur sukasi traukes prie vairo kalonke. yra sarnyras, jis nesimato. jis yra po guma(kuri sukasiprie vairo kalonkes(is abieju pusiu tos gumos yra)). tai laisvuma turi is to sarnyro. pries verzdami kalonke patikrinkyte sarnyrus tuos. nes pas mane apie puse cemo is ju juda.

StandartinėParašytas: 24 Spa 2008, 20:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.13
Amžius:
38
Automobiliai:
Kojos
kamikazeee rašė:
pas mane irgi vairo kalonkeje yra laisvumas. taciau as pamaciau kad ne is kalonkes laisvumas. kur sukasi traukes prie vairo kalonke. yra sarnyras, jis nesimato. jis yra po guma(kuri sukasiprie vairo kalonkes(is abieju pusiu tos gumos yra)). tai laisvuma turi is to sarnyro. pries verzdami kalonke patikrinkyte sarnyrus tuos. nes pas mane apie puse cemo is ju juda.

susitvarkei?

StandartinėParašytas: 27 Spa 2008, 11:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
kamikazeee rašė:

gal pas E36 nera tokio, bet jei yra gal gali cia parodyti kur jis yra?
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/32 ... M/1993/12/

StandartinėParašytas: 27 Spa 2008, 13:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 00'
susitvarkiau, nu bent jau maziau barska. dar siandien buvau nuvares pas vairo koloneliu meistrus... tai pasake kad E39 visu barska... cia yra liga. servizo restaruota nauja kalonele kainuoja 1500 lt... o jeigu savo nori tvarkyti apie 880 lt. o apie lauzina pamirsk...

dar idedu foto, kazkas prase...

Prikabinti failai:
Mzg4OF9w.png
Mzg4OF9w.png [ 26.11 KiB | Peržiūrėta 11238 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 27 Spa 2008, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
hmm, na tada ne ten beda...
bet kaip pas jus tiksliai pasireiskia beda? nes pas mane tai garsas grynai atrodo, kad salone, kurnors kur vairo sujungimas yra, atrodo, kad ten barska...

StandartinėParašytas: 27 Spa 2008, 19:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
all in music rašė:
bet kaip pas jus tiksliai pasireiskia beda? nes pas mane tai garsas grynai atrodo, kad salone, kurnors kur vairo sujungimas yra, atrodo, kad ten barska...

lygiai tas pats. tik vat tu pasiziurek gal pas tave yra verzle virs pedalu, ten kur vairo reguliavimui, ja paverst gali reikt, bent jau ant E34 tai padejo, ant E39 jos nera :roll:

StandartinėParašytas: 30 Spa 2008, 19:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.13
Amžius:
38
Automobiliai:
Kojos
all in music rašė:

jo,pas mane irgi atrodo,kad salone barska :) koloneliu meistras sake,kad pati kolonele negali barsket,nes kai sukasi siurblys,ten labai didelis spaudimas ir niekas ten nebarska :) bedu reikia ieskot kazkur kitur :) pvz ir tie obuoliai gali duot kazkoki barskejima,jeigu issimale :) cia kazka salone reikia remontuot,kad nebarsketu :)

StandartinėParašytas: 30 Spa 2008, 21:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
ziuriu,kad is tu BMW ligu tuoj galima bus knyga isleisti #-o

StandartinėParašytas: 30 Spa 2008, 22:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
mergovezis rašė:
jo,pas mane irgi atrodo,kad salone barska :) koloneliu meistras sake,kad pati kolonele negali barsket,nes kai sukasi siurblys,ten labai didelis spaudimas ir niekas ten nebarska :) bedu reikia ieskot kazkur kitur :) pvz ir tie obuoliai gali duot kazkoki barskejima,jeigu issimale :) cia kazka salone reikia remontuot,kad nebarsketu :)

Ne koks tas meistaras. Ten kur spaudimas tai jis yra atskitai, o barska patys kolonkes dantraciai paverzus kolonke reiktu juos tuo paciu sutepti nes ten senas tepalas toks sukietejas buna ir tepimo nelike. Taip obuoliai irgi gali barsket reik viska patikrint normaliai. Kartais buna labai issideveja tie dantraciai kad reik masina gaudyt po kelia tada ir paverzimas nepadeda.

StandartinėParašytas: 30 Spa 2008, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.13
Amžius:
38
Automobiliai:
Kojos
o kaip tuos dantracius sutept? :)) su tepalu sukiojant vaira? :D jie ir taip tepaluoti buna,ka dar ten tept

StandartinėParašytas: 30 Spa 2008, 22:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
mergovezis rašė:
o kaip tuos dantracius sutept? :)) su tepalu sukiojant vaira? :D jie ir taip tepaluoti buna,ka dar ten tept

Ar tu bent kada matei kaip ten viskas padaryta toje vairo koloneleje? Stiprintuvo tepalas iki tu dantraciu nedaeina. Stiprinimas yra stumoklije, kuris yra uzdaras, o kur vairolazdes sraigtas sukinejasi tie dantraciai matosi nuemus apsaugine guma ir susukus vaira jie islenda ir galima matyti kiek jie issideveja ir ties kuria vieta.Tokiu budu ir sutepi. Butent si koloneles dalis ir barska.

StandartinėParašytas: 31 Spa 2008, 00:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.13
Amžius:
38
Automobiliai:
Kojos
tikrai nebarska ten taip,kad girdetusi automobilio salone...variklis birbia ir pan,is kur tau ten girdesis..cia kazkur iskart po vairu barska

StandartinėParašytas: 31 Spa 2008, 00:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
mergovezis rašė:
tikrai nebarska ten taip,kad girdetusi automobilio salone...variklis birbia ir pan,is kur tau ten girdesis..cia kazkur iskart po vairu barska

Barska dar ir kaip, girdisi ne tik po vairu bet ir lauke. O i vidu per vairolazde persiduoda tas garsas.

StandartinėParašytas: 31 Spa 2008, 10:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
O pacia kolonele galima paverzti tik is apacios nusiemus variklio apsauga? Kaip ten priejimas?

StandartinėParašytas: 31 Spa 2008, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
Linius rašė:
O pacia kolonele galima paverzti tik is apacios nusiemus variklio apsauga? Kaip ten priejimas?

turint ilga prailginima, kryzme ir galvute, galima ir atsidarius kapota :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 272 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery