Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 06:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 54 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Bir 2008, 10:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.24
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 M43B16 cupe ex E36 328is M52B28 ex E36 316i M40B16 92m
man ydomu kaip tu atvazinejei su nuluzuse. buna stebuklu bet cia tikrai stebuklas. nes varikliui pasiekus arbine temp termo mova gana galingai sukasi. o kadaangi sparneliu nera arba jie nuluze. lb stiprei jy plese y viena puse taip gali but kad per kapota isaut gali. jei uzkais variklis.

StandartinėParašytas: 10 Bir 2008, 11:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.08
Amžius:
38
Automobiliai:
ex. E36 316 92"
ex. E39 523 98"
ex. R50 one d 03"
ex. E91 320d 06"
ex. E87 116i 06"
ex. E61 530d 05"
now F31 320d 14"
now LEXUS IS220d 06"
Tikriausiai ir mano termomovai atejo galas, vakar kamstyje pradejo kaist :( teko gelbeti peciuko pagalba #-o

StandartinėParašytas: 10 Bir 2008, 11:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.24
Automobiliai:
316i 325i
Uš tos termomovos ant tos paties ašies stovi antifrizo pompa kai pakeičiau švilpimas dingo :P

StandartinėParašytas: 10 Bir 2008, 11:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
wertas rašė:
man ydomu kaip tu atvazinejei su nuluzuse. buna stebuklu bet cia tikrai stebuklas. nes varikliui pasiekus arbine temp termo mova gana galingai sukasi. o kadaangi sparneliu nera arba jie nuluze. lb stiprei jy plese y viena puse taip gali but kad per kapota isaut gali. jei uzkais variklis.

visai normaliai, net pompa neissimuse... nuluzo 2 sparneliai, tai kitoj pusej nulauziau dar viena. vazinejau apie pusmeti, paskui radau sparnuote ir pasikeiciau. kadangi kartais isijungdavo kondiskes ventiliatorius, tai turbut mova ir nedare viko ka turetu, tai gal ir neuze tiek, kad sumaltu kanors ten... nors ir apsuku buvua gerai uzkeles ne karta su tokia sparnuote ir viskas ok. zinoma taip negerai, bet nera taip ir blogai :)

StandartinėParašytas: 11 Bir 2008, 19:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.24
Amžius:
39
Automobiliai:
nu pavazinekit taip daugiau gal per kapota islys koky karta :D o del kaitimo galoi but nevisada kalta termo mova. jei sudinai nuorinta sistema del to daugiause variklis kaista. cia buna pati daznrus tokiem dalykam. jei dapylei antifrizi ir nenorinai tiause kaitimo priezastis. bmw lb jautai ir kaista :)

StandartinėParašytas: 11 Bir 2008, 22:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
pilna siluma, palauki kol uzkais, kol atsidarys termostatas, nebeis burbulai ir viskas. kas lieka savaime i iseina iki issipletimo bakelio... nebent ten visiskai "geras" dare, arba labai skubejo, nes kiek dariaus, tai visada nusiorindavo. cia taip sako tas, kas tingi gerai padaryti ir iesko "atmaskes" :)

StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 08:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.24
Amžius:
39
Automobiliai:
all in music rašė:
pilna siluma, palauki kol uzkais, kol atsidarys termostatas, nebeis burbulai ir viskas. kas lieka savaime i iseina iki issipletimo bakelio... nebent ten visiskai "geras" dare, arba labai skubejo, nes kiek dariaus, tai visada nusiorindavo. cia taip sako tas, kas tingi gerai padaryti ir iesko "atmaskes" :)

tu 100% teisus.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 18:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
all in music rašė:
visai normaliai, net pompa neissimuse... nuluzo 2 sparneliai, tai kitoj pusej nulauziau dar viena. vazinejau apie pusmeti, paskui radau sparnuote ir pasikeiciau. kadangi kartais isijungdavo kondiskes ventiliatorius, tai turbut mova ir nedare viko ka turetu, tai gal ir neuze tiek, kad sumaltu kanors ten... nors ir apsuku buvua gerai uzkeles ne karta su tokia sparnuote ir viskas ok. zinoma taip negerai, bet nera taip ir blogai :)

Vakar tik pastebejau, kad pas mane prie darbines temperaturos isijungia kondishkes ventiliatorius, nustebau net, kondishke neijungta,o ventiliatorius sukasi, bet ne visa laika pasisuka kuri laika ir sustoja po to vel isijungia #-o
Kame chia shaknys, chia taip turi buti ar jau pradet ieshkot problemu??? :roll:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 18:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Ginchius, siulau pradet ieskot slieku, man irgi taip budavo, galvojau - normalu, bet po menesio teko keist termostata, termomova, radiatoriaus kamsti, na ir ko pasekoje - galvos tarpine :wink:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2008, 19:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
Vytenis rašė:
Ginchius, siulau pradet ieskot slieku, man irgi taip budavo, galvojau - normalu, bet po menesio teko keist termostata, termomova, radiatoriaus kamsti, na ir ko pasekoje - galvos tarpine :wink:

Siaubas! Nugasdinai Tu chia mane :( .
Man tox itarimas, kad man termomova knisa prota, ar shaltam varikliui ar prie darbines temperaturos sparnuote sukasi vienodai kazhkaip nepastebiu jokiu pagreitejimu, ten kiti rasho,kad pradeda uzhti pas juos kai variklis uzhkaista, pas mane ramu, kaip sukosi ant shalto variklio taip ir uzhshilus varikliui sukasi #-o
Dar nebandzhiau pasiekus darbine temperatura sustabdyti sparnuotes (ar termomova sukabina ar nea), manau tada viskas bus aishq :roll:

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 09:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Ginchius rašė:
Siaubas! Nugasdinai Tu chia mane :( .
Man tox itarimas, kad man termomova knisa prota, ar shaltam varikliui ar prie darbines temperaturos sparnuote sukasi vienodai kazhkaip nepastebiu jokiu pagreitejimu, ten kiti rasho,kad pradeda uzhti pas juos kai variklis uzhkaista, pas mane ramu, kaip sukosi ant shalto variklio taip ir uzhshilus varikliui sukasi #-o
Dar nebandzhiau pasiekus darbine temperatura sustabdyti sparnuotes (ar termomova sukabina ar nea), manau tada viskas bus aishq :roll:

zinok pas mane tas pats buvo. isijungdavo kai kaist pradedavo, o temp aisq nepakildavo ir galvojau viskas ok, kadangi dabar atjungta kondiskes sistema, tai tik atsilus orams, temp pakilo iki sekancios padalos, keiciau termostata, paskui vel pasikartojo, tai keiciau mova, kolkas ok :)

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 14:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
all in music rašė:
zinok pas mane tas pats buvo. isijungdavo kai kaist pradedavo, o temp aisq nepakildavo ir galvojau viskas ok, kadangi dabar atjungta kondiskes sistema, tai tik atsilus orams, temp pakilo iki sekancios padalos, keiciau termostata, paskui vel pasikartojo, tai keiciau mova, kolkas ok :)

O Tu mova dejei deveta ar nauja, ir shiaip kokios ju kainos ir kiek pats mokejei? Dar girdejau kalbu,kad restauruoja jas, verta ar nea? :roll:

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 15:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
restauruoja, tik nzn kur ir nesidomejau. dejau nauja topran 150, geresnes dvigubai brangiau, ar net dar daugiau. pirkau sanciuose, to paties manau gautum ir autoaibej, ar tanagroj.

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E36/2 323i M52 95'
all in music rašė:
restauruoja, tik nzn kur ir nesidomejau. dejau nauja topran 150, geresnes dvigubai brangiau, ar net dar daugiau. pirkau sanciuose, to paties manau gautum ir autoaibej, ar tanagroj.

Jauchiu prie to pachio ir termostata reiktu pasikeist, bus rami galva, tik niekada nesu to dares, tikiuos nesuvargsiu su tuo pakeitimu + nuorinimu :roll:
Skaichiau,kad termostatai buna dvieju tipu, vienas atsidaro prie 88C kitas prie 92C temperaturos, ko gero reikia zhiuret kox idetas pas mane toki ir pirkt? :roll:
Per kuria shlanga ishleidai aushinimo skysti?
7 ir 8 tarpines palikai tas pachias ar keitei?
Dekui uzh info! :wink:

Prikabinti failai:
OTMyX3A=12345.jpg
OTMyX3A=12345.jpg [ 21.49 KiB | Peržiūrėta 5523 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 16 Bir 2008, 09:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
ten pagal kataloga parinks tau.
siaip geriausia nuorinima daryti isleidziant visa skysti. is variklio bloko ir is radiatoriaus. is radiatoriaus nuleidimui yra skirtas melynas varztas plastmasinis.
o tarpines eina kartu su termostatu, tai irgi sukti galvos nereikia :)
p.s. atkreipk demesi, ant pakuotes parodyta kaip deti termostata, pasitaiko, kad atvirksciai ideda :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 54 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery