Vilnius. Mokykla. I klase ateina nauja mokytoja. - As vardu Tatjana. As sergu uz Lietuvos Ryta. Dabar jus vaikai prisistatykite. Visi vaikai paeiliui atsistoja ir sako: "As vardu **, sergu uz Lietuvos Ryta" Tada ateina eile iki paskutinio berniuko: - As vardu Vytautas. As sergu uz Zalgiri. - Vytautai, kaip tu gali sirgti uz Zalgiri?! - Tetis serga uz Zalgiri, mama serga uz Zalgiri, todel ir as sergu uz Zalgiri. - Na ir kas? O jei tavo tetis butu narkomanas, o mama prostitute, ka tu darytum? - Sirgciau uz ryta.
+ + + + + Žmonės šneka, kad šiemet geriau nei pernai.. Kiti gi tvirtina, kad kitąmet bus dar geriau nei šiemet... Pagalvoju sau... o jei... po šimto? ...padarau šimtą, nu tikrai geriau..
va.
Nuvarė 2 draugeliai pažvejoti. Prisilupo kaip reikiant. Ryte žiūri - tinklai pievoje stovi. -Tu kur, asile, tinklus pastatei???? -Pac tu asilas. Kur valtį irklavai - ten ir stačiau!
Apžiūrėjęs pacientę, terapeutas sako: - Malonioji ponia, jūs man labai nepatinkate... Pacientė įsižeidusi: - Tamsta taip pat ne iš gražuolių.
Medicinos seselė nustemba pamačiusi kaip iš daktaro kabineto lyg kulka išlekia vienuolė. - Kas jai, gydytojau? - Ai, nieko ypatinga. Tiesiog pasakiau, jog ji nėščia. - Bet to negali buti! - Gal ir negali. Bet žagsulį kaip ranka nuėmė...
- Duokite man tablete nuo paranojos - Neturime. - Jus tycia, ne?
Sedi vaikinas klube. Staiga pries akis pamato savo svajoniu mergina! Vaikinas pradejo nervingai galvoti, kaip cia priejus ir ja uzkalbinus... Gal pasakyti "Labas, susipazinkime?" Ne.. Banalu. Gal "Labas, tu siandien nuostabi?" Ne.. Tipiska.. "Labas, stebiu tave jau visa vakara!" - Nieko ipatingo.. Vaikinui begalvojant mergina staiga pakilo ir nuejo tualeto link. Atsistojo vaikinas prie duru ir dar nervingiau pradejo galvoti KAIP CIA JA UZKALBINUS.. O gal "Labas, gal galeciau tave pavaisinti?" Ne.. Perdaug tiesmukiska. Staiga atsidaro tualeto durys, iseina mergina ir vaikinas spontaniskai paklause: - Labas, sikai?
Vyras girtas ateina namo. Zmona is karto: bububu, alkoholikas prakeiktas, tik degtine galvoje... Tada vyras lenda i kisene, paima popieriuka ir sako: - Cyc! Stai, as kaip tik testa atnesiau, paziuresim, kokia tu kulturinga - Na, paziuresim, skaityk! - Taip, pirmasis klausimas. Isvardinkite 2 uzsienio valiutas. - Na, pvz., doleris ir euras. - Gerai. Toliau - isvardinkite 2 kontraceptines priemones? - Tai as tau nors 10 isvardinsiu! - Tikiu. Trecias klausimas: isvardinkite 2 upes Airijoje. Tyli? Taip as ir zinojau. Isskyrus pinigus ir dulkinimasi - jokiu interesu !
– Mano uošvienė – tikras lobis. O lobį paprastai užkasa po žeme.
Medziotojai nusprende savo hobi itraukti i Olimpines zaidynes. Parodomajai medziokliai pakviete Tarptautinio olimpinio komiteto narius. Po medziokles ju paklause: - Na, ar pavyko itikinti TOK narius? - Beveik, beveik... Dar liko irodyti, kad degtine yra varzybu atributas, o ne dopingas.
Skambutis i gyvunu globos draugija. Zmogenas pakelia rageli ir iskart girdi: - Sakykit, ar cia gyvunu globos draugija? Zmogenas sako: - Taip. Tai kas gi tave, Ozy, nuskriaude?
Priemimas Baltuosiuose rumuose. Dalyvauja ir 3 nusipelne Vietnamo karo veteranai. Pokylio metu Prezidentas pasikviecia juos i savo kabineta ir sako: - Vyrai, kare Jus aukojotes Amerikos labui, todel dabar kiekvienas galit prasyti, ko norit. Pirmas veteranas: - Noreciau namo Floridoje su baseinu ir teniso kortais. Prezidentas: - Pasirasau. Antrasis: - Noriu dideles rancos Kanadoje. Auginsiu gyvulius ir megausiuos gyvenimu. Prezidentas: - Su Kanada susitarsime. Trecias: - O as uz kiekviena centimetra nuo savo pimpalo galo iki kapselio noriu po 100 doleriu. Prezidentas: - Toki nora ispildyti nebus problemos. Veteranai atsisveikina su Prezidentu, taciau jis, smalsumo pagautas, praso treciojo trumpam pasilikti. Prezidentas: - Na, nusimaukit trumpam kelnes. Prezidentas ziuri taip ir taip, tada klausia: - Tai kur Tamstos pimpalas? Veteranas: - Vietname liko
JAV prezidentas Bushas ir Collinas Powelas sedi bare. Ieina i bara vaikinas, apsidairo ir pamates juos klausia barmeno:
-Argi tai ne Bushas ir Powelas cia sedi ir snekuciuojasi? -Taip, tai jie,- atsako barmenas . Vaikinas prieina prie ju: -Man didele garbe susitikti su jumis. Kagi jus cia veikiate? Bushas atsako: -Mes planuojame treciaji pasaulini kara! -Tikrai? Ir su kuo kariausime?- nustemba vaikinas. -Sikart mes planuojame nuzudyti 140 milijonu irakieciu ir viena blondine su dideliais papais. - paaiskina Bushas. -Blondine su dideliais papais?.. Kam gi zudyti ta blondine su dideliais papais?.. - susigraudina vaikinas. Bushas atsisuka i Powela, paliecia jo peti ir sako: -Matai, as juk tau sakiau, kad niekam nerupes tie 140 milijonu irakieciu!!!
Ateina 80 metų senukas į vaistinę ir sako vaistininkei: - Jūs man blogą prezervatyvą pardavėt. Vaistininkė klausia: - Suplyšęs? Senukas atsako: - Ne, linksta...
Mokytojas: - Petriuk, išvardink kūno dalis. Petriukas: - Galva, pečiai, liemuo, subinė... Mokytojas: - Petriuk, juk žodžio "subinė" nėra! Petriukas: - Žodžio gal ir nėra, bet subinė tai yra!
Važiuoja automobilistas naktį per mišką. Staiga žiūri, stovi kažkoks tipas, visas rožinis ir balsuoja. Automobilistas sustoja ir klausia: -Ko tau? -Pavežk... -O kas tu toks? -Aš - gėjus iš Veneros! -O tu prie žemės gyventojų nesikabinėsi? -Ne, žemiečiams aš frigidiškas. -Na, tada sėsk, važiuojam. Važiuoja toliau. Žiūri, kažkoks raudonas veikėjas stabdo. Sustoja. -Tau ko? -Pavežk... -O tu, bendrai, kas toks? -Aš - gėjus iš Marso. -O kaip tu, kas link žemiečių? -Jie manęs nejaudina... -A, tada sėsk, važiuojam. Važiuoja trise. Žiūri, kažkoks žalias tipas mojuoja. Sustoja, vairuotojas nuleidžia stiklą ir klausia: -Nu, o tu, pedikas, iš kur? -Kelių policija, prašom jūsų dokumentus....
-Juozai, gaudyk kirvį! -ihhh!! -Ne ihh, o sakyk ar pagavai?
Žmogus nutarė vesti ir į kompiuterį įvedė sekančius duomenis: `Nuotaka turi būti mažo ūgio, gerai mokėti plaukti, santūri ir apsieiti be dovanų.` Kompiuteris davė atsakymą: `Pingvino patelė`
Draugas klausia Petriuką: -Kaip veikia pelėkautai, kuriuos neseniai sukonstravo tavo tėvas? -Tiesiog puikiai. Kas rytą šalia jų randame dvi peles, kurios nugaišta iš juoko, išvydusios tokį technikos stebuklą.
Moteris, nusivylusi vyrais, meldžiasi: -Dieve, kam tu juos sukūrei? Pasauliui gi jų nereikia! Staiga pasigirsta didingas balsas: -O šiukšles kas išneš, vibratorius?
Įeina į liftą dviese:Treideris ir Analitikas. Treideris pasisuka į Analitiką ir maldaujančiu balsu prašo: -Klausyk, ar gali be viso šito...pirma banga, antra... Sakyk iš karto, tau į viršų ar į apačią?
Žmonės šneka, kad šiemet geriau nei pernai.. Kiti gi tvirtina, kad kitąmet bus dar geriau nei šiemet... Pagalvoju sau... o jei... po šimto? ...padarau šimtą, nu tikrai geriau..
-Vakar žmoną nusivedžiau į `Otelą`. -Kulturinė programa? -Ne, tai buvo jai įspėjimas.
Išlenda iš miško pasiklydęs žmogelis... Žiūri, ant kelmo senis sėdi. -Klausyk seni, ar nepasakytum kaip iki kaimo nusigauti? -Eik tiesiai, pamatysi kanapių lauką, jį praėjus bus kalbanti upė..
Vakare po darbo: -Mielasis, aš radau šviesų plauką ant tavo kelnių. -Mieloji. Tai kas? -Ar jis kažkaip nesusijęs su tavo sekretore blondine? - Nu iš kur? Kelnes aš visada nusimaunu!
Pirmokėliams vyksta pirmoji pamoka. Mokytoja prieina prie kiekvieno ir prašo pasakyti savo pavardę.Vienas vaikas purto galvą: -Nesakysiu.Negraži mano pavardė. Mokytoja: -Pasakyk.Visi žmonės turi pavardes ir nėra nė vienos negražios. -O mano negraži.Turi labai negražią asociaciją.Todėl nesakysiu. -O su kuo ji asocijuojasi? -Na, su tuo, kur į burną ima. -Tai tavo pavardė Pimpalas? -Ne. Šaukštelis. Bet žaviuosi, kad esate šiuolaikiška mokytoja
-Daktare, ką man daryti? Kasnakt sapnuoju, kad esu karvė ir ėdu žolę. -Na, čia dar ne taip baisu… -Taip, bet kai rytą prabundu, pusės čiužinio – kaip nebūta!
Pirmoji vestuvių naktis, jaunoji įsitempusi. Bet nieko nevyksta! Antrąją naktį ledai nepajuda ... Trečią naktį jau neiškenčia ir sako vyrui: -Jei tu dabar neužsiimsi manimi, atsivesiu pirmą sutiktą vyriškį gatvėje! Tikrą vyrą! Jis, blizgančiom akim: -Gera mintis! Ir man vieną ...
|