Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 13:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 138 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Lie 2006, 11:52 

konkretus ir teisingas atsakymas.
Nezinau, kaip Melga, bet Kaune yra servisiukas Silainiuose-ten tikri profesionalai su ratais dirba.

StandartinėParašytas: 28 Lie 2006, 02:03 

pas mane problema buvo ta pati nuo70km/h iki 80km/h drebejo labai ikyriai.pravazinejau beveik metus,nutariau parduoti auto ir privalejau sutvarkyti.nuvaziavau i servisa ir ten toks meistrelis patare kad reikia svariai issveisti ta ratlankio plokstuma ir kur dedasi ratas ta plokstuma taip pat.is pradziu pasijuokiau,nuvaziavau i kita servisa ten kaip visad ratus isbalansavo ir tas pats.pasiemiau originalius ratus(su jais taip pat drebejo),nes nebezinojau ko griebtis,atsirinkau 2 geras padangas,isbalansavau orig ratus su tom padangom ir emiausi sveitimo su bulgarke per daug nelygu,tai teko su svitriniu popieriu,nutryniau tiek ratlankio plokstuma tiek ta ant kurios jis dedasi iki metalo,ir uzdejau plonas centruotes(nors orig ratams nereikia,).PATS NEPATIKEJAU-DREBEJIMAS DINGO.sveisdamas dar galvojau kad tikrai nepades.tada ta pati padariau su R18.tik uzdejau ant vieno rato po dvi plonas centruotes-taip pat dingo.pabandykit jei nebezinot ka bedaryti.skamba neitiketinai.

StandartinėParašytas: 30 Lie 2006, 23:44 

gal kas turi foto kaip tiksliai atrodo ta tarpine kuri dedasi i vidurine ratu skyle, jei turi labai prasau idekit foto cia arba i mano emeila, Ovi264@yahoo.co.uk ačiū

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2006, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
(ex)E38 728i sport Individual 01'
(ex)A8 LWB 3.0L 04'
(ex)E60 525i N52B25 05'
MB E280 Sport CDI 07' isdaviau bmw
E90 320d 05' auto (zmonai patinka)
ovi264 rašė:
tai va, uzdejau naujas padangas, subalansavo ratus "bmw" garaze ir sake kad bus viskas pyp, bet vis dar vaziuoju su vairo drebejimu :(

pabandyk nusiemes rata nuo stabdziu disko nusidauzyt kaladeliu dulkes aplipuses su rudim susimaisiusias,nes man jos net garsa buvo pradeje duot,kaip kad liestusi kazkas,tai kiek priejau,tiek nudauziau,o paskui guolius keiciau,tai ir is vidines disku puses viska isvaliau,dabar kaip bitute ;)

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2006, 20:08 

Pagaliau viskas susitvarke :) parasysiu kas buvo, gal kam kada prireiks: tai va gryzau i LT tai pirmas dalykas buvo ka padare meistrai tai uzdejo ivores ant ratu ir isbalansavo, bet visvien buvo tas pats, bet kiek buvau girdejas kad toj vietoj nemoka gerai balansuoti ratu, tad nuvaziau i "melga" panevezy ir perbalansavo is naujo, rezultatas buvo toks kad vaziuojant vairas nebedrebejo :) bet stabdant vis dar drebejo, tad panevezy yra toks servisiukas kad aptekina stabdziu diskus tai pas juos ir kreipiausi, jie iskarto pasake kad tas istiesinimas stabdziu disku ilgai nelaikys(nes tipo bmw stabdziu diskai is gamyklos eina per ploni, tad...) bet visvien tai padariau nes norejau isitikinti, ir po to viskas OK, tik esme tame kad ateityje reikes pirkti stabdz. diskus, bet dabar jau dzin :):):)
LABAI ačiū UZ JUSU VISU PATARIMUS :D :D :D

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2006, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
43
Automobiliai:
E28
E32(2)
E36(3)
E38
E66 LCI
E46 M3 convertible
E53 LCI
E65 LCI
F02 LCI
E70 LCI
Reiktu pirkt manau ne oreginalius diskus, bet yra brembo ar ferrodo frezuoti su skilutemis. Kazkada kregzdej pas mane stovejo. Stabdziai ispudingi :shock: buvo

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2006, 12:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
(ex)A8 LWB 3.0L 04'
(ex)E60 525i N52B25 05'
K_U_Z_A_V_A_S rašė:
Reiktu pirkt manau ne oreginalius diskus, bet yra brembo ar ferrodo frezuoti su skilutemis. Kazkada kregzdej pas mane stovejo. Stabdziai ispudingi :shock: buvo

kaina tikriausiai irgi :D

StandartinėParašytas: 10 Rgp 2006, 12:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
nieko ispudingo... E34 frezuoti ate diskai autopaslaugoj ~ 300lt :wink:

StandartinėParašytas: 13 Spa 2006, 01:39 

Na kiek skaiciau kad keitei ratus, siaip ir pas mane buvo vibracija i vaira bet nezymi jauciasi buten prie tokio greicio kuri parasei na nuo 80 iki 120 ir daugiau. Galvojua kad guoliai ar kas bet pasirodo kalti buvo lieti ratlankiai, tiesiog vienoj pusej buvo nezymiai lenktas ratlankis, dideliu greiciu vaziuojant tai pasijaucia. Na o kad galas kaltas butu del to kad vibruoja vairas tai abejoju.

StandartinėParašytas: 13 Spa 2006, 19:59 

man buvo lygiai ta pati problema. vidine ratlankio skyle buvo vos 1 mm didesne ir ko neisidejau plastikiniu ivoriu nuo 80-110km/h drebedavo vairas

StandartinėParašytas: 15 Spa 2006, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
(ex)A8 LWB 3.0L 04'
(ex)E60 525i N52B25 05'
Jemelia rašė:
man buvo lygiai ta pati problema. vidine ratlankio skyle buvo vos 1 mm didesne ir ko neisidejau plastikiniu ivoriu nuo 80-110km/h drebedavo vairas

bet kaip paaiskinti,kad tas bajeris atsirado pvz pas mane po kaladeliu pakeitimo?,beje jei dar kam idomu,tai buvo viskas susitvarke jau,o dabar vel prasukau nrm km ir vel tas pats,apsinese vel diskai - reiks dauzyt :( arba diskus keist.

StandartinėParašytas: 12 Lie 2007, 22:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.17
Audrius rašė:
:roll: jei ne originalus ratlankiai-ratu centruotes,gali buti ir patys stabzdiu diskai,aisku neatmetant tu variantu kuriuos pats isvardinai,bet kaip sakant reikia viska tikrinti,o tik poto keisti....nors dazniausiai buna atvirksciai... ;)

pas mane irgi dreba,isiaiskinau kad nera ratu centruociu,gal patartumet kur ieskoti? Dekoju...

StandartinėParašytas: 19 Lie 2007, 10:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
valdukas rašė:
Audrius rašė:
:roll: jei ne originalus ratlankiai-ratu centruotes,gali buti ir patys stabzdiu diskai,aisku neatmetant tu variantu kuriuos pats isvardinai,bet kaip sakant reikia viska tikrinti,o tik poto keisti....nors dazniausiai buna atvirksciai... ;)

pas mane irgi dreba,isiaiskinau kad nera ratu centruociu,gal patartumet kur ieskoti? Dekoju...

Melga. Kaina po 15lt uz vieneta. Bent jau as tiek mokejau

StandartinėParašytas: 19 Lie 2007, 10:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
ovi264 rašė:
.... aptekina stabdziu diskus tai pas juos ir kreipiausi, jie iskarto pasake kad tas istiesinimas stabdziu disku ilgai nelaikys(nes tipo bmw stabdziu diskai is gamyklos eina per ploni, tad...) ...

jio..... afigiena įžvalga. gili išmintis slypi šiuose žodžiuose. sermėginė tiesa praktiškai.

jei išgirdai tokią nesamonę, tai kam dar ją rašyt kažkurtai?
ir kogero dar atsiranda tokių, kurie tokių ekspertų įžvalgomis tiki.

StandartinėParašytas: 24 Lie 2007, 02:19 

Jai del statistikos galiu pridurt kad pas mane ir buvo tas vairo drebejimas 80-100km greiciu tai nuvaziavau padaryt ratu suvedimo,siek tiek sumazejo,tada dar nuvaziavau ratus subalansuot (nors pries savaite buvau balansaves,bet kitur) ir po balansavimo dingo visas drebejimas,o pasirodo ,kad ant vieno rato net 15g truko o ant kito per daug buvo.Pasak to specelisto visas balansavimo stakles reik perkalibruot retkarciais o kiti del biznio klestejimo tuo nelabai uzsiima todel ir gaunas visur skirtingi isbalansavimai.Ir kai yra klijuojami svareliai reik stebet kad priklijuotu juos svariai nuvalius rata nes jie atsiklijupja prastai prikibus ir vel reik balansuot.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 138 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery