Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 02 Lap 2024, 02:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 587 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Lap 2011, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VeggieStyle rašė:
Gal kam nors yra buve taip, kad ant aliejaus eina gerai, o ant saliarkos isvis neeina, kai nori perjungti ant dyzelio gesta, neprasiplauna ir automatiskai ryte negaliu uzvesti... tiesiog perdejau iranga is kito auto i nauja ir prasidejo problemos, su kitu auto tokiu problemu nebuvo. Ir svarbiausiai yra viskas ok pajungta, bandziau siurbti su granata, siurbia is bako tvarkingai, bet perjungi ant aliejaus truputi pavaziuoji ir pradeda trukcioti ir gesti, sustojes paziureti, matosi kad filtriuke mazai saliarkos lieka, tarsi butu sunku siurbliui traukti saliara is bako. Nesuprantu, kas darosi... patikrinau visas zarnas, filtrus kelis isbandziau, tas pats... As sitam auto pajungiau ziemai, kad originaliam bake butu saliarka, o papildomam aliejus, gal tame problema, neisivaizduoju...

ieskok kur gaudo ora tavo toj dyzelio sistemoj. jai jau net auto gesta tai turetu gan smarkiai traukt ora per sona.

StandartinėParašytas: 27 Lap 2011, 12:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.08
Automobiliai:
Passat
Irgi taip galvoju, kad del oro... bet pakeiciau visas zarnas ir vistiek tas pats, gal per solenoidus traukia neisivaizduoju. Nervina negaliu... jau kelinta savaite ieskau defekto...

StandartinėParašytas: 28 Lap 2011, 10:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VeggieStyle rašė:
Irgi taip galvoju, kad del oro... bet pakeiciau visas zarnas ir vistiek tas pats, gal per solenoidus traukia neisivaizduoju. Nervina negaliu... jau kelinta savaite ieskau defekto...

kiekviena detalia pusk su kompresorium ir rasi kur oras svilpia. oras is niekur filtriukuose neatsiranda..

StandartinėParašytas: 29 Lap 2011, 02:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.23
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318tds M41 95' ex
E30 324td M21 86' ex
E39 525i M54 01'ex
E23 728i M30 83'
E28 527i M20 stroker 86'
E38 730d M57 99'
o kaip pas tave tas salenoidas padarytas? ar į abi sitemas yra grįštamosios, ar tik aliejui naudoji grįštamąją?
vat mano atveju buvo panašiai :), pas mane tame salenoide buvo padaryta su viena grįštamaja. jei naudoji pagrindinį baką aliejui, tai iš bakelio salerkai nebuvo grįštamosios, aš buvau padares tiek aliejui tiek salerkai grįštamasias ir ant dyzelio siurbdavo ora iš kažkur.pakeičiau visas šlangeles vistiek siurbė, bet dirbo.paskui pabandžiau atjungt grįštamąją į mažajį bakelį ir kad salenoide suktu tą dyzelį, o kiek trūksta siurbtų iš bakelio. ir probelma dingo.
kiek yra teke susidurt su dyzeliais be jokiu alieju, tai esam bande padaryt, kad dyzelio negražintu i baką, o suktu ratu ir kiek reikia dasiurbtu siurblys iš bako, tai nedirbdavo variklis taip, nes siurblys siurbdavo tik tą kas iš grištamosios pareidavo, o iš bako nebetraukdavo, dėl to pritrukdavo kuro ir gęsdavo.
tai gal ir pas tave taip padaryta dėl to gali ir nedirbti tavo zyzeliukas.
bet pirmuoju atveju, jei padarysi dvi grįštamąsias gali nedirbti ant aliejaus :)

StandartinėParašytas: 29 Lap 2011, 11:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
sitą pamiršau paminėt :) jai auto originaliai būna grįstamoji tai ji ir turi but :) sitema turėtų atrodyt maždauk taip.

Virsunitis tai kuro padavimas į siurblį, o apatinis tai kuro grįštamosios.

Prikabinti failai:
Untitled.png
Untitled.png [ 13.81 KiB | Peržiūrėta 7287 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 29 Lap 2011, 15:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.23
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 318tds M41 95' ex
E30 324td M21 86' ex
E39 525i M54 01'ex
E23 728i M30 83'
E28 527i M20 stroker 86'
E38 730d M57 99'
pagal tavo parodytą schemą aš buvau pasidaręs.dyzeliui pastačiau atskirą bakelį ir grįštama i bakelį, aliejui palikau kaip priklauso su grįštamu į baką.tai man kažkokiu mistiniu budu saliarka pradėdavo drumstis ir su oru eidavo :oops:
tai panaikinus grįštamąją į bakelį viskas atsistojo į savo vietas.salenoide suka ratu tą saliarą ir kiek reikia pasiurbia iš bakelio.

StandartinėParašytas: 29 Lap 2011, 19:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
ne visom auto galima panaikint gristamaja

StandartinėParašytas: 29 Lap 2011, 22:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.04
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW 523 E39
BMW 324d E30
Gedas666 rašė:
tu galvoji cia puse tonos yra lb dauk???? nuvaziuoj i betkokia kepykla, jie kas menesi ismeta po tona, pataikyk tokia vieta kad dar nebutu ismele ir pasiimsi viska nemokamai, arba dar tau damokes kad tik issivestum :D yranga reikalinga ziemai ir vasarai kad aliejus butu siltas ir skystas patenkantis i siurbli. filtravimo yranga paciam susikonstruot nieko sudetingo, kaina gaunasi apie 600lt, pirkt gatava apie 1500lt. db del pylimo 50/50, isesmes vasara galima taip daryt, bet ir tai nevisom masinom, pas kaikurias siurbliu sistema netinka ir purkstukai. jai galvojat pilt 50/50 reiketu pirma issiaiskint ar tnekenks siurbliui. bent is bmw modeliu tai imeisiu kuriem tinka kuriem ne.

Tai galima vasara i 324d daryt 50/50 drasiai ar visgi nelabai gerai bus siurbliui ir purkstukam del padidejusios klampos?

StandartinėParašytas: 30 Lap 2011, 22:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.24
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 350 v12 gyvas (pramogai)
E30 330d (sandeliukas)
e31 850ci (tiiesiog pasikrapstymui)
nu kaip su aliejumi nezinau bet su atrabotke be problemu eina net ir atsalus orams

StandartinėParašytas: 01 Gru 2011, 09:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.08
Automobiliai:
Passat
sangi rašė:
o kaip pas tave tas salenoidas padarytas? ar į abi sitemas yra grįštamosios, ar tik aliejui naudoji grįštamąją?
vat mano atveju buvo panašiai :), pas mane tame salenoide buvo padaryta su viena grįštamaja. jei naudoji pagrindinį baką aliejui, tai iš bakelio salerkai nebuvo grįštamosios, aš buvau padares tiek aliejui tiek salerkai grįštamasias ir ant dyzelio siurbdavo ora iš kažkur.pakeičiau visas šlangeles vistiek siurbė, bet dirbo.paskui pabandžiau atjungt grįštamąją į mažajį bakelį ir kad salenoide suktu tą dyzelį, o kiek trūksta siurbtų iš bakelio. ir probelma dingo.
kiek yra teke susidurt su dyzeliais be jokiu alieju, tai esam bande padaryt, kad dyzelio negražintu i baką, o suktu ratu ir kiek reikia dasiurbtu siurblys iš bako, tai nedirbdavo variklis taip, nes siurblys siurbdavo tik tą kas iš grištamosios pareidavo, o iš bako nebetraukdavo, dėl to pritrukdavo kuro ir gęsdavo.
tai gal ir pas tave taip padaryta dėl to gali ir nedirbti tavo zyzeliukas.
bet pirmuoju atveju, jei padarysi dvi grįštamąsias gali nedirbti ant aliejaus :)

As tik aliejui naudoju grižtamąjį. Kitą savaitę važiuosiu pas elektriką, kad peržiuretu visą elektrinę dalį. Čia problemą arba elektroje arba solenoidas gatavas. Bet svarbiausia kad ant kitos mašinos tokių nesamonių nebuvo...
Dar nepaminėjau tokio mistinio fakto, kad iš pradziu buvau pajunges, kad aliejus eitu per originalia masinos padavimo sistema, o dyzelis per du filtrus papildomus kurie dedami ant zarnos, tai va, kai taip buvo pajungta, siurbdavo tik alieju (bet nebuvau pastebejes iki galo kadangi maisydavau su saliarka tai ir uzsivesdavo ryte); paskui sugalvojau kad ziemai geriau butu padaryti kad dyzelis eitu per originalia masinos kuro padavimo kelia, o aliejus per du filtriukus, tai man masina ejo tik ant SALIARKOS, si karta aliejus bake buvo neskiestas tai ir neuzvedziau ryte. Dbr pajungiau vel atgal ir vaziuoju tik ant aliejaus, tik pries palikdamas masina ilgesniam laikui, pajungiu bakeli su saliarka tiesiai i siurbli, kad prasiplautu ir uzvesciau ryte masina. Taip ir varkstu :oops:

StandartinėParašytas: 05 Sau 2012, 10:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.07
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 740 M60 96m
Mr.Mantuxas rašė:
Pagooglink ir susirasi. Skelbimuose yra. Bet man kazkaip nestovi pirkt nezinia is ko. Baisiausias dalykas - vanduo aliejuje. radau rusijoj aliejaus po 0,12Lt/l. Bet tada jau reikia rimtai uzsiimt. Reikalingas kazkoks sandelys. Viska sumetus i kruva matematika paprasta - parduodant po 2Lt/l reikia isparduot bent 10t per menesi, kad apsimoketu zaist. Kas tiek nupirks?

O kaip del saves nenori atsivezt as paimciau 1 tona gal kiti irgi susigundytu, susimetam atsivezam ir pasidalinam?

StandartinėParašytas: 05 Sau 2012, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Aš paimčiau 2t.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2012, 11:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.14
Amžius:
39
Automobiliai:
Ne BMW.
bemsius11 rašė:
Aš paimčiau 2t.

Bulves keptas mėgsti? :)

StandartinėParašytas: 05 Sau 2012, 11:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
Mėgstu jų nuvažiuot nusipirkt :) paskaičiavus, tai 3 mėn užtektų.

StandartinėParašytas: 02 Vas 2012, 00:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.13
Automobiliai:
BMW
na ir kaip gi per saltukus dabar su aliejum vaziuojasi ? yra pokyciu ? :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 587 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery