Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 17:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Geg 2010, 19:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.09
Automobiliai:
Iskolo toks klausimas :) zodziu vakare isjungiu klima visiskai(- prispaudineju tiek kol issijungia klima) ir ryte atejes ijungiu degima ir man klima isijungia ir rodo kad ant 1 padalos pucia ora ar taip turi buti ar cia tik pas mane ar kaip paaiskinkit ;)

StandartinėParašytas: 01 Geg 2010, 20:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Taip ir turi būti. Arba ir pas mane sugedę :mrgreen:

StandartinėParašytas: 01 Geg 2010, 21:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
audriuskl rašė:
Iskolo toks klausimas :) zodziu vakare isjungiu klima visiskai(- prispaudineju tiek kol issijungia klima) ir ryte atejes ijungiu degima ir man klima isijungia ir rodo kad ant 1 padalos pucia ora ar taip turi buti ar cia tik pas mane ar kaip paaiskinkit ;)

taip turi buti, o siaip yra toks dalykas, kaip rakto atmintis, kai nustatai, parametrus, pvz. klimos temperatura, radio stotis, radio ijungimo garsas, el. sodyniu padetis ir t.t. ir tu ten pacioje masinoje nustatinek, kaip nori, bet uzvedus masina tie parametrai sugryzta i nustatytus.

o, tau, kad visiskai isjungiai, tai nieko nereiskia, masina turi kvepuoti, todel ir minimaliai, bet visvien veiks.

StandartinėParašytas: 01 Geg 2010, 22:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.09
Automobiliai:
Dekui labai. galvojau kazkas negerai iskraudineja akuma pas elektrika parode kad salono sviesos nezinia kame beda ar kompe ar kur. tai galvoju gal tas itakoja kompa ar kaip :) nu zodziu dkeui labai ;)

StandartinėParašytas: 02 Geg 2010, 09:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
audriuskl rašė:
Dekui labai. galvojau kazkas negerai iskraudineja akuma pas elektrika parode kad salono sviesos nezinia kame beda ar kompe ar kur. tai galvoju gal tas itakoja kompa ar kaip :) nu zodziu dkeui labai ;)

pas bmw yra daug mistikos.. :)

StandartinėParašytas: 26 Rgp 2010, 16:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.12
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E60
Apie ta rakto atminti galima placiau? Pas mane kartais buna toks pokstas: isedi i auto buna nustatyta sakykim 16 laipsniu temperatura ir sakykim nukreipta i langus, paskui pareguliuoju kad butu 20 laipsniu ir auto, bet uzgesinus auto ir vel uzvedus vel buna 16 laipsniu ir i langus pucia, po to vel pareguliuoju, padarau 20C ir auto, tada uzgesini, uzvedi ir jau lieka tokia temperatura, tai cia taip turi but, ar cia jau kazkodel nelaiko atminties?

StandartinėParašytas: 26 Spa 2011, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.03
Automobiliai:
E39 - 520i
Nikas:
Arcixxx
Pas mane vyručiai tas ventiliatoriukas ir visada pučia.... Man per jį akumus nusodino... Matot retai važinėju, kartais savaitėje vos vieną kartą parvarau į kaimą ir atgal ir viskas.... Kai išjungi degimą ir ištrauki raktelį jis turėtų neveikti, pagal mane.... Aš maniau, kad man mago lemputė iškrauna akumą, pasirodo, nea. Sėdėjau auto ir masčiau, ko dar nepatikrinau, tada prikišęs ausis išgirdau, garsą prie klimos.... Tada čia tarp temų radau kelias foto, kaip ta klima išsiima, išsivalo ventiliatoriukas, ir sužinojau, kad jei visada sukasi sparnuotė, tai bus rėlė sugedus, kuri nauja iki 210lt eina... Tai aš db bapkių neturiu tai detalei, tai pasidariau tos klimos pajungimą atskirai per jungiklių.

StandartinėParašytas: 26 Spa 2011, 21:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.01
Automobiliai:
E39 523i
E46 330Ci
E53 4.6is
Jooo, o zinai kad reik palauk 12minuciu kol masina uzmigs?
Pabandyk, gal eziukas visai nemires pas tave.
O visu antra visada galima pirma pabandyt savo reabilituot, o tik tada jau pinigus leist i visas puses :)

StandartinėParašytas: 26 Spa 2011, 21:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.21
Automobiliai:
Ex BMW E39 525 tds 97m
Ex BMW E65 730 sport 2003(duzo :D)
EX BMW E46 05 325ci convertible (nusibodo)
Now BMW E60 06 520d diesel power
Auto uz 10k o 200lt smulkiam remontui nera.paskui ir buna pilnas autogidas skelbimu kur vienintele sveika dalis masinoi yra pioneer mage.

StandartinėParašytas: 27 Spa 2011, 17:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.14
Automobiliai:
E39 523i 1997m
pas mane klima tokia : http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... tkioSvM8GE

problema su putimo padalomis.pasakikit kas per problema gali but,ant visu skirtingu migtuku intensivuma galiu reguliuoti puciamo oro o ant priekinio stiklo visa laika tik ant maximumo pucia ir jai sumazino issijungia priekinis stiklas,kaip padaryt kad pvz. keliom padalom intensyvumu pustu ora ant priekinio stiklo

ačiū

StandartinėParašytas: 27 Spa 2011, 18:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
taip turi buti.... jei nori reguliuoti intensyvuma pasispausk zmogeliukas su rodykle i virsu tada pus ora i langus tavo norimu greiciu

StandartinėParašytas: 28 Spa 2011, 23:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.01.18
Automobiliai:
E39-530da.02metu.touring.
Nanas rašė:
Dar klausymas del klimos. Automatine klimato kontrole matuoja salono ora pro groteles ant AKK pulto. Klausymas butu toks: Ar ishjungus varikli ir visai ishtraukus rakta, bei uzrakinus mashina turi ishsijungti tas ventiliatoriukas, kuris traukia ora ish salono temperaturos pamatavimui? Pas mane kazko jis neishsijungia... Dirba pastoviai... Ar taip turi buti?

sveikas,ventiliatoriukas turi sustoti sukesis ,kai masina uzgesini ,nes kitaip tau sodins akumuliatoriu .Admeniskai buvau su tuo susidures ,tai beda buvo paciam skydeli ,ji pirkau srote uz 120 lt ,pakeiciau ir bedos nebuta.Na , o jai ir tai nepagelbes ,tai priekyje ,keleivio puseje ,po bardacioku is kaires puses ,nuemus viena apdaila sone,rasi tokias juoda rele (ezy),istrauk ir paziurek ar jis syla kai paleidi sildyma ,nes jo principas yra, kai automobilio ventiliaturius dar nesudirba ,tai oras pasildomas jo pagalba.

StandartinėParašytas: 28 Spa 2011, 23:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
mikusas rašė:
rasi tokias juoda rele (ezy),istrauk ir paziurek ar jis syla kai paleidi sildyma ,nes jo principas yra, kai automobilio ventiliaturius dar nesudirba ,tai oras pasildomas jo pagalba.

nejaugi :shock:

StandartinėParašytas: 29 Spa 2011, 09:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.21
Automobiliai:
Ex BMW E39 525 tds 97m
Ex BMW E65 730 sport 2003(duzo :D)
EX BMW E46 05 325ci convertible (nusibodo)
Now BMW E60 06 520d diesel power
mikusas rašė:
sveikas,ventiliatoriukas turi sustoti sukesis ,kai masina uzgesini ,nes kitaip tau sodins akumuliatoriu .Admeniskai buvau su tuo susidures ,tai beda buvo paciam skydeli ,ji pirkau srote uz 120 lt ,pakeiciau ir bedos nebuta.Na , o jai ir tai nepagelbes ,tai priekyje ,keleivio puseje ,po bardacioku is kaires puses ,nuemus viena apdaila sone,rasi tokias juoda rele (ezy),istrauk ir paziurek ar jis syla kai paleidi sildyma ,nes jo principas yra, kai automobilio ventiliaturius dar nesudirba ,tai oras pasildomas jo pagalba.

Net neisivaizduoju kokiom loginem,matematinem,fizikinem ar siaip automobiliu ismanymo idejom reikejo vadovautis kad sitai sugalvot :DDDDDDDDDDDDDDD

StandartinėParašytas: 12 Lap 2011, 00:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.04.05
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 3d, '01
E53 4,4i '00
Darbinis DAF 105
nepuciu rašė:
Sveiki, kazkas atsitiko mano E39 dvieju zonu klimai. Kai su kondiske saldaisi masina ir paspaudi AUTO i kojas vistiek pucia silta ora, nors buna nustatyta 23-22 laipsniai. Tiesa, jei gerai supratau tai taip buna tik ijungus A(uto) vidine cirkuliacija. Gal isivaizduojat ka reik remontuot? Dekui

Pas mane taokia pat beda. Gal kas turi minciu? Ezys jau pakeistas. Simptomai kodel keiciau-neregavo ventiliatorius i reguliavima,kartais pats pradedavo pust,kartais visai nepusdavo..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery