Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 14:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Vas 2011, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.29
Automobiliai:
E36 318is sedan
E39 530d "Shadow Line"
paradoxazzz rašė:
vienu zodziu siandien vel buvau pas kita meistra pasidaryt komp.diagnostikos, tai istryne visas klaidas ismestas, ir neisejo panaikint vieninteles: 139 Activation, map cooling. kiek suprantu cia kazkas susije su ausinimo sistema. jis patare pradet nuo termostato nes pries pora men. lygiai tokio pat modelio auto su tokiu pat motoru buvo tie patys pozymiai kol nepakeite termostato. galu gale vaziuojant namo, nutruko virsuje ant radiatoriaus esantis toks sriegis kur ausinimo slanga maunasi, ir ko pasekoje isbego visas antifrizas. dar pastebejau kad ir kazkas pradejo girgzeti baisiai prie pacio ventiliatoriaus, tai ar nebus kokia termomova ar kokie guoliai. manau laukia ilgas ir nuobodus remontas..... nezinau nuo ko bepradet..

teko susidurti su tokia klaida. :wink:
jeigu su laidais viskas gerai, tada keisk termostata.
Ir ko greiciau to geriau

StandartinėParašytas: 15 Vas 2011, 18:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E39 535i
E38 735iL
o kiek termostatas kainuotu mazdaug? tik niekaip man nesusirisa kuo susijes temostatas ir tai kad man ryte prie zemesnes temperaturos oro ji man purtosi dreba ir baisiai dumija,ko pasekoje dingineja tepalas. na jo reikia keist greiciau, nes zadu truputi emigruot, tai norisi palikti masinele tvarkinga :wink:

StandartinėParašytas: 21 Vas 2011, 20:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E39 535i
E38 735iL
gal ir kvailas klausimas,nezinau, bet ar ymanoma yra patikrinti termostata elektrini,jy isemus?
kad galima patikrinti paprasta termostata ar jis darinejasi ar ne tai as zinau,o ar toki galima kaip nors patikrinti? nes nezinau ka daryti, ar aklai keisti termostata,nes dabar esu issiemes radiatoriu bei ventiliatoriaus sparnuote,tai lengva prieiti butu, ar pirma megint kelti zemen kolektoriu ir keisti visas ten tas esancias tarpines ir membrana, del to purtymosi..

StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 23:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E39 535i
E38 735iL
vistiek niekaip neisprendziu savo tu bedu su auto.... siandien vel pradejo masina burbuliuot.. diagnostika nieko neranda,klaidu nera,tepalu faktiskai nedegina,antifryzas nedingineja,kuriasi tiek silta tiek salta be problemu,gaza priima normaliai,tik tiek ant benzino tiek ant dujo vaziuojant uzeina kad duodant gazo ji tarsi tamposi,burbuliuoja,taciau gaza priima ir begejasi,bet ne taip kaip turetu buti.nezinau net ka daryt.. tikiuos supratot kas per reikalai su ta mano masina ir patarsit ka daryt, nes jau esu nevilty :|

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011, 00:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E39 535i
E38 735iL
beto nepaminejau,kad nuemus gaza,jokiu purtimosi,burbuliavimo nera,variklis automobiliui riedant ant laisvu apsuku dirba graziai,bet tik numynus gaza atrodo lyg su kokiu tai cioperiu vaziuotum,toks garsas ir toks kaip trukciojimasis..

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011, 07:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
ir diagnostika nei live data nieko neteisingo nerodo? kaune patarciau viena mogu kuris diagnostika nuodugniai gali padaryti, bet kaip suprantuesi is siauliu?

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011, 08:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.12
Amžius:
41
Automobiliai:
E70 X5 N62 07'
ex BMW:
E39 530d M57 03'
E39 520i M52 97'
E30 318 M10 84'
Gali būti, kad trukęs variklio blokas.
Mano brolio E39 buvo panašiai, tik dar ir sistema užsiorindavo kas 2000 km.

StandartinėParašytas: 13 Lie 2011, 16:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.19
Automobiliai:
E39 525tds, Honda Civic
Sveiki, turiu irgi toki klausima... Masina E39 2.5tds 97m., pastoviai ryte uzvedus dreba nerealiai ir meto baltu dumu kamuolius, apsukos nesokineja, trauka gera. Dazniausiai buna kad dreba ir silta, vaziavimo metu to nesijaucia, tik sustojus kur prie sviesoforo, jausmas aisku ne is maloniausiu... Ka patartumet? zvakes, purkstukai?

StandartinėParašytas: 14 Lie 2011, 00:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E39 535i
E38 735iL
jo pats esu siaulietis. na kad trukes variklio blokas kazkodel man tokia mintis nesipersa.. siandien galutinai supratau jog cia beda duju sistemoje,nes visa diena siandien po miesta prasukau gal koki 100km wien ant benzino,kas koki15km yjugdamas akimirkai dujas,ir visas tas burbuliawimas ir toks trukciojimas pasireiksdavo vaziuojant tik dujomis,ant benzino kaip niekur nieko kuo puikiaisiai traukia. ryt varysiu pas dujininkus ziuresiu ka jie pasakys prie pc prisijunge ;)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery