Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 17:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Bal 2010, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
50
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
E36Coupe rašė:
radiatoriu keisti reikia nauju [-X ir darbo ten nera taip jau mazai...

Tamsta teisybę išsakėte.

teko nuimti aušinimo radiatorių, priekimes groteles ir tik prie to prieita prie varštų... na bet priėjimas tai ](*,) ](*,) ](*,) , net galvojau kad buferį nuėmus darbas greičiau eitusi....

StandartinėParašytas: 08 Bal 2010, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
na man virino radiatoriu praeita vasara, tai apacia buvo nupuvus, tai paeme ir nupjove apatine dali, sumazino kitaip sakant, siaip tikrianau pries kelias dienas, slegis taip dave, kad issigandau. viskas atsiejo apie 200, gal 300, jau nepamenu.

StandartinėParašytas: 08 Bal 2010, 18:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.15
Amžius:
42
Automobiliai:
Ex - e21, E30, E34, E36, E38
In this time - E38 740 M62TUB44
Kas liečia kondicionieriaus radiatorių, visada reikia stengtis ieškoti naujo, vienas artimesnių viduriukui variantų yra NISSENS firmos radiatoriai, kaina daugiau mažiau atitinka kokybę, Kaune prekiauja Detalita.

StandartinėParašytas: 19 Bal 2010, 10:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.25
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328
Kondicionieriu pildymas. Nauja aparatura. Vakumavimas, dregmes salinimas is sistemos, prasisunkimu tikrinimas, uzpildymas. 869808898 Vilnius

StandartinėParašytas: 19 Bal 2010, 11:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
dar toks klausimelis apie tuos kondicionieriu centrus, remontus ir pan. iskabas - ten jie supranta ta remonta tik ieskot nutekejimo, ar ismano ir apie kondiskes ventiliatoriaus darba, jo bedas ir t.t.?

StandartinėParašytas: 19 Bal 2010, 11:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.25
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328
edvinb rašė:
dar toks klausimelis apie tuos kondicionieriu centrus, remontus ir pan. iskabas - ten jie supranta ta remonta tik ieskot nutekejimo, ar ismano ir apie kondiskes ventiliatoriaus darba, jo bedas ir t.t.?

Jeigu teisingas servisas, tai supranta viska. Padaro sistemos diagnostika, patikrina daviklius ir pan.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2011, 09:50 

Sveiki , kondicionierius kokybiškai pildo Kaune ,Raudondvario pl. 234 regitros teritorijoje įsikūręs ERA servisas,ten pilnas šios apslaugos aptarnavimas kainuoja nuo 100lt ,galit pasiteirauti +370 67490333

StandartinėParašytas: 28 Bir 2011, 10:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
uz kiek kaune pripildo 1.2kg freono?

StandartinėParašytas: 28 Bir 2011, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
BMW006 rašė:
Pas mane nuo 60lt pildymas :D

o cia kiek papildai 100g ar ir uz 1kg tiek imi?

StandartinėParašytas: 08 Lie 2011, 14:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.04
fructazz rašė:

Po avarijos pas mane buvo nuluzes kondicionieriaus pildymo vamzdukas, ir per ji isbego freonas. Tai nuvaziavau pas situos sudarankius atsiprasant, tai jie ale patikrino mano sistema, ir sako, kad pas tave leidzia sistema, ryt atvaryk palikti masina ir tipo ~500lt kainuos gumyciu pakeitimas ir pildymas. Kadangi, pas mane iki auto ivykio viskas buvo tvarkoje, tai nuvaziavau i kita vieta ir uzsipildziau sistema, be jokiu ten tvarkymu ar panasiai. Jau metai laiko vazyneju, ir viskas kuo puikiausiai, saldo taip, kad net isjungti kartais tenka :D Zodziu, gerai nepamenu, bet ta apgaviku kontora lyg ir UAB "Saltis" ar kazkas tokio. Zodziu, norejo lengvai pinigeliu pasidaryti... :roll:

Siaip tai ne, man atrodo maisai kazka, nes ten servisu servisiuku pilna, rasiau apie UAB "Odeisa", normalus meistrai ten dirba, turi iranga visa, nepildo is baliono tiesiai kaip asilai. Va dabar nesenai pildziau, isleido sistema pilnai, uzpilde kazkokiom dujom paziurejo ar neleidzia sistema, papilde freono tiek kiek priklauso pagal reikalavimus, sumokejau 90lt.

StandartinėParašytas: 08 Lie 2011, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Vytenisbmw rašė:

Siaip tai ne, man atrodo maisai kazka, nes ten servisu servisiuku pilna, rasiau apie UAB "Odeisa", normalus meistrai ten dirba, turi iranga visa, nepildo is baliono tiesiai kaip asilai. Va dabar nesenai pildziau, isleido sistema pilnai, uzpilde kazkokiom dujom paziurejo ar neleidzia sistema, papilde freono tiek kiek priklauso pagal reikalavimus, sumokejau 90lt.

O tai is ko pildyt reikia? is puoduko? :D Tai juk is baliono ir pildosi, jei neismanai tai gal ir nesnekek kur asilai kur ne. Kad stotele nusipirke turi, tai nereiskia, kad ji geriau, nei su manometrais tiesiai is baliono. O tos tavo dujos tai azotas, dave slegio, paziuret ar sandari sistema.

StandartinėParašytas: 08 Lie 2011, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
Vytenisbmw rašė:

Ot tai naujiena...Jau visur pildo su stotele. Net nezinau kur dabar rast sudarankiu vien tik su balionais...Istraukia, kad zinotu kiek pas tave buvo, tada jei reikia-patikrina azotu, paskui uzpildo nauju freonu ir spec tepaliuku. Linkes kad viskas butu padaryta tvarkingai ir pripildyta tiek kiek reikia o ne is lempos su monometru. Kad ir mokeciau tik uz tai ka perku :wink: Is baliono su monometru tai tik i turgu papildyt tinka kad kazkiek veiktu. Pas mane pvz buvo like tik 80 g freono ir veike gyvate-tik aisku nesuprantu kaip :mrgreen: uztai dabar po papildymo tikra atgaiva-ypac kai pas mane jis visas juodas tiek is isores tiek is vidaus. Lubos irgi :lol:

StandartinėParašytas: 08 Lie 2011, 15:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
UDE rašė:
Ot tai naujiena...Jau visur pildo su stotele. Net nezinau kur dabar rast sudarankiu vien tik su balionais...Istraukia, kad zinotu kiek pas tave buvo, tada jei reikia-patikrina azotu, paskui uzpildo nauju freonu ir spec tepaliuku. Linkes kad viskas butu padaryta tvarkingai ir pripildyta tiek kiek reikia o ne is lempos su monometru. Kad ir mokeciau tik uz tai ka perku :wink: Is baliono su monometru tai tik i turgu papildyt tinka kad kazkiek veiktu. Pas mane pvz buvo like tik 80 g freono ir veike gyvate-tik aisku nesuprantu kaip :mrgreen: uztai dabar po papildymo tikra atgaiva-ypac kai pas mane jis visas juodas tiek is isores tiek is vidaus. Lubos irgi :lol:

Gerai cia nusisnekejai. Kad stoteliu is tu paciu balionu juk pildo, viskas tik graziai supakuota ir sukompolektuota.
Matosi, kad visiskai nieko neišmanai šitoj srity, tai geriau net nešnekek :)

StandartinėParašytas: 08 Lie 2011, 18:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
UDE rašė:

žodžiu, neikreipiant dėmesio į nesąmones - 1.2kg freono pas pažįstamą kuris dirba su kondicionieriais užpyliau už 100lt (buvo visiškai tuščia sistema). iš "ne baliono" prie stoties, kur buvo kažkas iš forumiečių vizitkę įmetę, rodos mindoo, pasiūlė 150lt :lol:

StandartinėParašytas: 08 Lie 2011, 21:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
anksciau pildem is baliono su monometrais , bet tai nereiskia kad blogai uzpildoma ir joks tai ne turginis pildymas. balionas dedamas ant svarstykliu , nunulinama ir pildoma ne tik kad slegis ziurimas bet ir pagal gramus kiek priklauso esamam modeliui ... nusiskundimu nebuvo ir negali buti..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 122 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery