Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 21:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 09:47 

530i m30 '88
Vakar autoaibej tvarkiausi priekine vazuokle ir uzejau ten pas juos kur glusus tvarko, pasirodo pasikeisti glusa man kainuotu kaskur apie 1500lt, tai man pasiule lopyti ta pati arba detis sportini :)

Tiesus vamzdis ir gale sportine pusle :) Sake arkliu daugiau turesiu :)

Kazin dabar galvoju ar verta man deti ta sportini ar ne??? Kaip suprantu kuro sanaudos turetu padideti??? Ar as nusisneku?

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 10:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
abejoju del kuro sanaudu kodel jos turetu dideti(tai mano nuomone),kam tas sportinis glusas lopyk sena mazesnes islaidos.sekmes :wink: :idea: :!:

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 10:05 

Na vienas dalikas galas gluso graziau atrodys, kitas dalykas be garso nenoriu vazineti, o kuo galingesnis varykliukas tuo graziau tas glusas skamba :) Tik vat dar vienas klausimas kazin ar per tech apziura nesikabinetu, nors siaip betkuruo atveju varysiu tech su 100 lt ir viskas :)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 10:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.26
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 m20b20 88' sedanas ex
E34 525tds 93' touring ex
E39 525tds 97' sedanas ex
E34 525tds 95' touring
sport glusa ir as planuoju detis. Kiek zinau tai yra tik vienas minusas- ilgoje kelioneje pradeda galva skaudeti :wink:

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 10:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
manyciau pas tave ir pas kitus bmw is gluso ir taip sklinda padorus gaudimas,odel tech. tai pas mane isvis nera koriu ir prie manes del gaudimo nesikniso nes sakau bmw gaudimas liks bmw.dar del grazesnio galo tai gariunuose yra kokiu tik nori :wink: :idea:

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 10:57 

Su visa pusle galas 300lt tai ten melodija jau sklinda :) o ta tiesu pavirint, padaryt tai turbut dar tiek, ar net maziau :) nu pas mane kai gaza uzmini ten barsket pradeda, tai jau nelabai grazus tas gaudimas :)

O kaip su arkliukais.... atsiranda ten kokia kumele viena kita ar nelabai ?/?
Kai man aiskino tai vidurine pusle isemus sumazeja pasipriesinimas duju ismetimo ir del to ten kaskiek tu arkliuku atsiranda.... Ar tam dar ir kokia turbina reikia statyti ant ismetimo???

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 11:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.26
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 m20b20 88' sedanas ex
E34 525tds 93' touring ex
E39 525tds 97' sedanas ex
E34 525tds 95' touring
O kaip su arkliukais.... atsiranda ten kokia kumele viena kita ar nelabai ?/?

Jo atsiranda du asiliukai ir vienas avinas :lol: :lol: :lol: :wink:

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 11:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
gerai kad dar nepasake kad uzdejus ant dusles vamzdzio neonines lemputes, atsiranda arkliu, nemanau kad tu ten pajusi kazkokiu arkliu, nebent moraliskai tik isivaizduosi kad daugiau :)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 12:30 

:D nu cia jus ir pavarot....... Nesu dar toks durnas..... Gal veliau ir busiu bet dabar tai dar pakolkas gluse neonkiu tikrai nedesiu :)

Man taip aiskino su tais arkliais tas kur deda tas duslerkes.... O ne pats sugalvojau, tiesa as ir nesitikiu, kad ju ir bus tiesiog butu malonu jei ju dar atsirastu, jei nebus ir nereikia. :wink:

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 14:09 

Nezinau,ant E34 deti sportini glusa gali tik paskutinis durnius.Patikek,koks nesveikas garsas isgaunamas.Vos ne toks,kur pusdurniai po miesta laksto su golf2 isvis be bakeliu.Nepatariu tikrai deti,esu jau ne viena zmogu mates ir girdejes.Pats paskui gailesies.Geriau dek REMUS ar kitoki,bet garsas bus zemas ir grazus.(pas mane pati toks,bet special for E34)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 14:19 

Remus tai kas ten toks per daiktas??? Cia tipo koks bakelis ar dar kas??? gal foto ar ka, kad bent isivaizduociau apie ka kalbam :)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 14:22 

rytis rašė:
Remus tai kas ten toks per daiktas??? Cia tipo koks bakelis ar dar kas??? gal foto ar ka, kad bent isivaizduociau apie ka kalbam :)

REMUS - duslintuvu gan prestizine firma.
Foto neturiu.ten toks kaip pusiau sportinis ismetimas,grynai ant E34.Jau buvo toks uzdetas,kai pirkau.Garsas vos vos didesnis,nei stanbdartinio.bet tas garsas ne toks,kur ausis uzspaudzia,o zemas ir duslus. :)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 14:27 

Tai gal palikus vidurini bacioka ir tik tiek kad gele toki pridejus.... Siaip dabar nezinau kokios ten firmos, bet logo kaip koia neaiski tatoo :?

Sake nebloga ta garsa leidzia.... Reikia i aibe paskambinti paklausti kas ten per glusai :)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 14:31 

rytis rašė:
Tai gal palikus vidurini bacioka ir tik tiek kad gele toki pridejus.... Siaip dabar nezinau kokios ten firmos, bet logo kaip koia neaiski tatoo :?

Sake nebloga ta garsa leidzia.... Reikia i aibe paskambinti paklausti kas ten per glusai :)

As ispjoviau katalizatorius,tai dabar tas garsas pats tas.Signalizacijos jau kaukia nuo uzvedimo,bet ausu dar neuzgula. :)

StandartinėParašytas: 06 Bal 2006, 14:38 

Nu va pasiskambinau, zodziu siulo italiskus "asu" galesiu pats pasiziureti patinka man tas garsas ar ne, zodziu bandymo budu :) O pas tave tiesus vamzdziai ar yra per viduri dar bakelis?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: