Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 14:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Geg 2011, 23:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.23
Automobiliai:
E39 523i 97'
Audintas rašė:

jeigu pareina kairės pusės galinis daviklis nebūtinai ir spidometras turi neveikt, t.y. nerodyt greičio, ekonomaizerio ir pan. - man pačiam galinis kairės pusės daviklis buvo nuėjęs, tai be asc ir abs neveikimo vienintelė bėda dar buvo, kad neleido kelt apsukų daugiau kaip 5,5k rpm - visa kita veikė kuo puikiausiai, o pakeitus daviklį asc ir abs ceikia ir apsukos puikiai užsilenkia iki galo :)

Nu matai pas mane buvo kairės numires, ir greicio nerode. Apsukas pas mane leidzia kelt normaliai. nebuvau su tokia beda susidures kad neleistu kelt apsuku daug:)

StandartinėParašytas: 23 Geg 2011, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.23
Automobiliai:
E39 523i 97'
Sandrute rašė:
greiti rodo, taciau apsukos nekyla daugiau 5 ar 6k. bet su apsukom jau truputi seniau taip pasidare nei pradejo asc durniuot, as nelabai ir demesi kreipiau :D nes retai kada virs 6k keliu :lol:

O kokia jungtis nežinai pas tave? Bet tikriausiai bus pilka jeigu 97m. Tai juos istiesu galima prižadint:)

StandartinėParašytas: 25 Geg 2011, 22:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.05.22
Automobiliai:
E39 523 97'4
tai va buvau pas meistra tai kompas parode kad priekinis desinys daviklis, bet kai pradejo ziuret tai paaiskejo kad guolis tos pacios puses, tiksliau ne guolis o kazkokia magnetine detale kuri eina kartu su guoliu.. :D o pas mane guolis seniai uzia,tai vienu suviu dvi problemas isspresiu kai guoli pakeisiu =D>

StandartinėParašytas: 25 Geg 2011, 22:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
Sandrute rašė:
tai va buvau pas meistra tai kompas parode kad priekinis desinys daviklis, bet kai pradejo ziuret tai paaiskejo kad guolis tos pacios puses, tiksliau ne guolis o kazkokia magnetine detale kuri eina kartu su guoliu.. :D o pas mane guolis seniai uzia,tai vienu suviu dvi problemas isspresiu kai guoli pakeisiu =D>

Dziugybe ;;-)

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 14:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.12.25
Amžius:
33
Sandrute rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1997
Variklis:2.5 125kw, modelis 523
Degalai:benzinas

Problema/klausimas:
siandien uzvedus masina uzsidege asc, pradejau vaziuoti taciau stabdis labai kietas, stabdant musa pedala ir masina nesa i kaire puse, kaip issiaiskinau tai uzsiblokuoja kairys galinis ratas. pameginau ijungti asc. taciau tai issijungia tai ne, o jeigu ir issijungia tai isvis baisiai stabdo, buna keistas garsas.. pavaziavus apie 10 min uzsidega abs ir tada stabdo normaliai, iki kol uzgesini masina. uzvedus is naujo vel ta pati problema kol pravaziuoji ir kol abs uzsidega. :cry: kas cia nutiko? gal turit minciu ar kam taip buve? kadangi as mergina tai bijau nuvezt i servisa ir kad mane apgaus ir nulups dvigubai nei reikia. :oops:

Pas mane identiška situacija - stabdant muša per stabdžio pedalą, kol neužsidega abs ir antipraslydimo lemputės. diagnostika rodė, kad du davikliai sugedę - pasikeičiau juos - vis tiek tas pats, kas turit minčių kas dar galėtų būt? čia minėjo kažką apie guolio magnetukus kažką...čia su jais gal kažkas :?

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
jei daviklius sudejai tikrai gerus (ne kinietiskus) tada greiciausiai bus ant guolio vadinamas ABS ziebas pasizeides... ji gerai apziuret gali tik nuemes guoli...

StandartinėParašytas: 15 Bir 2011, 15:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.12
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 530D 99'
sveiki, pas mane ta pati beda. Uzsidege ASC; ABS lemputes, spidometras dingo, ekonomaizeris na zodziu viskas kaip ir turi buti sugedus kaires puses galiniam davikliui. Pakeite davikli ( dbr galvoju klaida padariau pirkes uz 100 lt bet ne kinietiskas, o vokiskas). Daviklio keitimas nieko nedave, remontuoju ABS bloka. Pasirodo beda buvo bloke. Idedu sutvarkyta bloka, uzvedu masina, lemputes uzgesta - pradedu vaziuoti kaip ir viskas ok, pradedu truputi stabdyti - musa per pedala ir padidinus greiti iki 50km/h vel uzsidega ABS ir ASC lemputes, bet spidometras greiti rodo ( kaip man atrodo, rodykle rodo maziau negu vaziuoju is tikruju), ekonomaizeris veikia, kilometrazo skaitliukas sukasi. Uzgesinu masina,uzvedu vel - kaip ir viskas ok kol nepradedu vaziuoti. Dabar mane kankina toks klausimas : ar gali buti beda TIK sitam pakeistame daviklyje (nes neoriginalas), ar man servise keisdami ir isiminedami sena davikli avariniu budu ( buvo prikepes visas, isimti sveiko buvo neimanoma) pazeide ten ta plokstele kuri yra ant guolio. ačiū is anksto, laukiu JUSU nuomones.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2011, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
varykit vilniuje pas ta abasnika kur garazuose dirba uz norfos. Uzmokesi 100lt pakeis tau is kitos masino naudota ir patenkintas vazinesi dar 10 metu.... Plius dar isvalys visas siuksles ir nereikes ziedu keisti....

StandartinėParašytas: 16 Bir 2011, 14:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.12
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 530D 99'
simkas o kurioj cia vietoj garazuose uz norfos, tiksliau gal gali,ir kontakta gal turi to zmogaus.Dekui. ir tu cia apie guoli snekejai kaip supratau? o tai tas ziedelis ne ant pacio guolio ?

StandartinėParašytas: 16 Bir 2011, 14:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Cooler79 rašė:
sveiki, pas mane ta pati beda. Uzsidege ASC; ABS lemputes, spidometras dingo, ekonomaizeris na zodziu viskas kaip ir turi buti sugedus kaires puses galiniam davikliui. Pakeite davikli ( dbr galvoju klaida padariau pirkes uz 100 lt bet ne kinietiskas, o vokiskas). Daviklio keitimas nieko nedave, remontuoju ABS bloka. Pasirodo beda buvo bloke. Idedu sutvarkyta bloka, uzvedu masina, lemputes uzgesta - pradedu vaziuoti kaip ir viskas ok, pradedu truputi stabdyti - musa per pedala ir padidinus greiti iki 50km/h vel uzsidega ABS ir ASC lemputes, bet spidometras greiti rodo ( kaip man atrodo, rodykle rodo maziau negu vaziuoju is tikruju), ekonomaizeris veikia, kilometrazo skaitliukas sukasi. Uzgesinu masina,uzvedu vel - kaip ir viskas ok kol nepradedu vaziuoti. Dabar mane kankina toks klausimas : ar gali buti beda TIK sitam pakeistame daviklyje (nes neoriginalas), ar man servise keisdami ir isiminedami sena davikli avariniu budu ( buvo prikepes visas, isimti sveiko buvo neimanoma) pazeide ten ta plokstele kuri yra ant guolio. ačiū is anksto, laukiu JUSU nuomones.

Jei pazeide guoli tai beda ir bus tenais, aisku nenustebk kad tas kinietiskas daviklis irgi prota knis. Tas ziedas at guolio ir jei ji ten su graztu suniokojo tai reiks guoli keisti. Bet saskaita uz guoli pateikciau tiems kas greze davikli ir sugadino guoli.

StandartinėParašytas: 20 Bir 2011, 21:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.12
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 530D 99'
pagaliau problema su abs ir asc isspresta (tpfu tpfu tpfu)...guolio plokstele pazeista buvo keiciant davikli, idetas naujas guolis ir ačiū dievui viskas veikia.

StandartinėParašytas: 20 Bir 2011, 21:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.12
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 530D 99'
ir ačiū rasiusiems uz pagalba !

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery