Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Lap 2024, 06:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 136 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Kov 2011, 13:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.02.08
didelis dekui. istikro padejo. uzrakinau su rakteliu, atrakinau ir langai neatsidare. Ir su mygtukais ant raktelio pabandzius viskas susitvarke :) tik vat isardyta pas mane spynute dabar ir kai idejau trumpam pabandyt rakteliu uzrakint besukant rakteli nuluzo tas metalinis isikysimas is rankeneles kuris isikisa i spynutes mechanizma.. vel islaidos.. :/

StandartinėParašytas: 04 Bal 2011, 14:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.03.20
Automobiliai:
F25 X3 35i '13
Tai kas keitėt elementą rakte, kokį dėjot vietoj seno, ir iš kur pirkot, nes lemonoje buvau, tai sakė neturi. kitokie tinka? nes video deda duracell kažkokį?

StandartinėParašytas: 04 Bal 2011, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.12.20
Amžius:
37
Automobiliai:
e60 525D '04
ex E46 325 CI '05
ex E46 320D '99
ex E46 318 '98
delavaraz rašė:
Tai kas keitėt elementą rakte, kokį dėjot vietoj seno, ir iš kur pirkot, nes lemonoje buvau, tai sakė neturi. kitokie tinka? nes video deda duracell kažkokį?

Aš pirkau Ukmergės g. "Senukai" :)

StandartinėParašytas: 04 Bal 2011, 20:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.03.20
Automobiliai:
F25 X3 35i '13
O tai kokį pirkai, tokį koks buvo, kraunamas, ar belekokį 3v blynelį :)

StandartinėParašytas: 04 Bal 2011, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.12.20
Amžius:
37
Automobiliai:
e60 525D '04
ex E46 325 CI '05
ex E46 320D '99
ex E46 318 '98
delavaraz rašė:
O tai kokį pirkai, tokį koks buvo, kraunamas, ar belekokį 3v blynelį :)

Nusinešiau seną, parodžiau pardavėjui ir davė lygiai tokią pat :)

StandartinėParašytas: 04 Bal 2011, 21:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.03.20
Automobiliai:
F25 X3 35i '13
dėkui, bandysiu ryt užlėkt, gal duos ir man :)

StandartinėParašytas: 24 Bal 2011, 09:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.18
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E36 325 TDS Touring 97'
E46 330D Touring M57N 03'
M-Tech II
Atejo laikas ir man keisti baterija pulteliui,nes staiga nustojo veikti mygtukai. Tik beda ta kad pas mane kitas raktas netinka i uzvedimo spynele,bet priristas,veikia lock/unlock. Tarkim jei nepavyks per minute pakeist ar siaip atsiris keiciant baterija,tada bus problema turbut ji priristi kai kitas raktas netinka i uzvedimo spynele?
Ir beje keiciant baterija reikia ieskot kraunamos? ar visos tokio modelio kraunamos?

StandartinėParašytas: 24 Bal 2011, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
38
Automobiliai:
230kw 600nm
teko ardyti kelis tokius raktus. pas vienus baterija issiema, pas kitas prilituota (nu islupti imanoma, bet sunkiai...). nuveziau pas laikrodinika, pamatavo su testeriu, pasirode baterija turi 3v, beda buvo kitur.

StandartinėParašytas: 27 Bal 2011, 00:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.03.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E46 320d 02 touring
vakar galu gale ir as issisprendziau savo beda su uzsirakinejimu ir raktu ,budavo tai pat tai uzsirakina tai ne ,tan nusprendziau pasikeist rakte baterija ,bekeizdamas kai pjoviau rakta netycia viena varza uzkliuvau ,tad surinkus nelabai man jis veike,nuveziau pas elektrika jis ilitavo varza patikrino bet viistiek man jis neatsigavo ,pasiskaitinejes foruma radau RAKTU DI
RBTUVIU VILNIUI TELEFONA ,pasiskambines suzinojau kad originalus bmw raktas (rombo)formos pas juos su imobilaizerio perkodavimu ir pririsimu kainuoja 450lietuvisku nulekiau siandien i vilniu, truko pusvalandi ir dabar viskas kaip turi but likau labai patenkintas,masina rakinejasi kaip senais gerais laikais plius dabar turiu dar viena atsargini rakta , stai numeriukas jei kam reikes 861677799 vilnius kudirkos 7 ,beje sake buba daznokai kad tie pulteliai pareina nes nieko amzino nera .

StandartinėParašytas: 26 Geg 2011, 13:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.01.31
Automobiliai:
E46
Man idomu, kai jus uzrakinat masina raktu (tais mygtukais) tai avarinis bent sumirksi ar tik centrinis suveikia ir sviesa salone uzsidega? Plius jame yra tik imobilaizeris ar ir kokia signalizacija, kuri dar turetu ir pakaukt esant reikalui?

Dar gal ne i tema, bet ten kazkas minejo kad turetu veidrodeliai uzsiverst uzrakinus? Nes veidrodeliai sildomi ir is pirmo vaizdo atrodo turi uziverst, bet jokio mygtuko salone, kuris reguliuotu tokia funkcija nera.

StandartinėParašytas: 26 Geg 2011, 16:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
36
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG
Satyras rašė:
Man idomu, kai jus uzrakinat masina raktu (tais mygtukais) tai avarinis bent sumirksi ar tik centrinis suveikia ir sviesa salone uzsidega? Plius jame yra tik imobilaizeris ar ir kokia signalizacija, kuri dar turetu ir pakaukt esant reikalui?

Dar gal ne i tema, bet ten kazkas minejo kad turetu veidrodeliai uzsiverst uzrakinus? Nes veidrodeliai sildomi ir is pirmo vaizdo atrodo turi uziverst, bet jokio mygtuko salone, kuris reguliuotu tokia funkcija nera.
dabar taip :
jei yra signalkė gamyklinė, tai paspaudus mygtuką, sumirksi avarinis ir rakina. atrakinus tas pats, tik kaip visiems žinoma, sumirksi du kartus.
jei yra tūrio daviklis (salone ant lubų per vidurį) tai išmušus langą kauks, kitais atvejais ne. gali spardyt, daužyt mašiną - nekauks :D
jei nėra knopkės salone jiems užlenkt, tai iš ko sprendi kad jie užsilenkiantys? aišku kad ne, taigi pamiršk šitą navarotą ;)

StandartinėParašytas: 26 Geg 2011, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.01.31
Automobiliai:
E46
Nu jo su veidrodeliais tik pasvajojau :D vienu zodziu ryskiai reikia signalizacija isidet, nes pasirodo, kad tik ant imobilaizerio kabo :( :D

StandartinėParašytas: 26 Geg 2011, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.03.20
Automobiliai:
F25 X3 35i '13
rDx^ rašė:
dabar taip :
jei yra signalkė gamyklinė, tai paspaudus mygtuką, sumirksi avarinis ir rakina. atrakinus tas pats, tik kaip visiems žinoma, sumirksi du kartus.
jei yra tūrio daviklis (salone ant lubų per vidurį) tai išmušus langą kauks, kitais atvejais ne. gali spardyt, daužyt mašiną - nekauks :D
jei nėra knopkės salone jiems užlenkt, tai iš ko sprendi kad jie užsilenkiantys? aišku kad ne, taigi pamiršk šitą navarotą ;)

Pas mane užrakinant sumirksi avarinis, bet atrakinant tai niekas nemirksi :) gal žinai kodėl? :)
beje salone tūrio davikliai ir visa kita yra, vieną kartą užkaukė mašina, kai pro šalį sunkvežimis važiavo garsiai riaumodamas, tai pakaukė, paskui nutilo ir visą laiką mirksėjo avarinis kol nepriėjau ir neatrakinau mašinos. Gal tą viso laiko mirksėjimą imanoma išjungt, nes naktį užkaukus gali ir akūmas numirt per visą naktį mirksėdamas iki ryto :)

StandartinėParašytas: 26 Geg 2011, 21:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.18
Amžius:
36
Automobiliai:
ex E46 330d
Golf Variant
2019 1.5TSI 130H DSG
delavaraz rašė:

Pas mane užrakinant sumirksi avarinis, bet atrakinant tai niekas nemirksi :) gal žinai kodėl? :)
beje salone tūrio davikliai ir visa kita yra, vieną kartą užkaukė mašina, kai pro šalį sunkvežimis važiavo garsiai riaumodamas, tai pakaukė, paskui nutilo ir visą laiką mirksėjo avarinis kol nepriėjau ir neatrakinau mašinos. Gal tą viso laiko mirksėjimą imanoma išjungt, nes naktį užkaukus gali ir akūmas numirt per visą naktį mirksėdamas iki ryto :)

su kompu manau gal ir galima, nesu specas šitoj sritį. o atrakinant tai turi mirksėt.

StandartinėParašytas: 26 Geg 2011, 21:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.24
Automobiliai:
E46 320d.
nemirksi ir mano atrakinant :?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 136 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery