Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Kov 2025, 19:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Geg 2011, 11:59 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1999
Variklis: 2l
Degalai: Dyzelis

Problema/klausimas:
Vaziuojant per smarkesnius kelio nelygumus, kai automobilis neisiles girdisi cypsejimas (panasu, kad garsas atsiranda metalui trinantis i metala).
Atrodo, kad garsas sklinda is po paneles.
Ar kam nors teko susidurti? Gal yra kokiu nuomoniu, ar patarimu, kol nepradejau ardyt paneles?
Isankstinis dekingumas.

StandartinėParašytas: 24 Geg 2011, 10:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.12
Amžius:
34
Automobiliai:
F10 530D 2011
Pas mane taspats, jau kuri laika irgi nerandu kas, tik garsas atrodo labiau sklinda nuo begiu svirties vietos nei nuo paneles :?

StandartinėParašytas: 31 Geg 2011, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
jei garsas labiau panasus i svirplio keliama garsa, tai skaitom kas parasyta sitoj nuorodoj

StandartinėParašytas: 30 Kov 2014, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.11.15
Automobiliai:
BMW 320 E46 1998
AudriusBMW rašė:
Pas mane taspats, jau kuri laika irgi nerandu kas, tik garsas atrodo labiau sklinda nuo begiu svirties vietos nei nuo paneles :?

Automobilio, apie kuri norite paklausti:
Pagaminimo metai: 1998
Variklis: 2l
Degalai: Dyzelis

Lygiai ta pati bėda ir man, garsas sklinda lyg ir iš tos vietos kur bėgių "račiaga" Garsas panašus į svirplio ar net viščiuko cypsėjimą :D Pakeičiau abu pakabinamus, reduktoriaus ir dežės tepalus, niekas nepasikeitė. Garsas atsiranda tik tada kai juda mašina (sukasi kardanas), įtarinėjau tą gumą su 6 skylėm kur ties dėže yra, bet pati guma sveika, įvorės neišdilę, gerai laikosi toje gumoje. Varžtai irgi sveiki, sudėjau atgal, suveržiau ir garsas vistiek išliko. Kai buvau nuėmęs kardaną, bandžiau dėžę, su visom pavarom sukasi be jokių garsų. Neįsivaizduoju kas čia gali būti. Gal kas esat susidūrę ir sutvarkėte šitą dalyką?

P.S. Pirmą kartą man garsas atsirado, kai pradėjau važiuoti atbuline pavara, tarsi kažkas trakštelėjo/lūžo, ir liko tas garsas tik buvo silpnas. Palaipsniui tas garsas nuslopo ir girdėjosi tik labai labai įsiklausiu. Antrą kartą vėl pavažiavau pora metrų atbuline pavara, nebuvo jokio nei brakštelėjimo nei nieko, vos tik pradėjau važiuoti pirmyt prasidėjo tas traškėjimas ir kartojasi iki šiol. Važiuojant atbulomis nieko nesigirdi.

StandartinėParašytas: 31 Kov 2014, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.04.10
Amžius:
33
Automobiliai:
G01 X3 M40i '18
G20 320d Msport '21
ex_e91 325d Mtech '07
ex_E46 318 '99
Man irgi buvo kažkas panašaus. Tai išsiaiškinau nesenai – tas daiktas kur rankoms pasidėti cipsėdavo :D VD40 padėjo.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: