Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 09:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 10:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
sveiki

E36 94' 2.0i coupe
norejau paklausti, gal kas dejote sportini oro filtra i E36? klausimas butu toks, kaip ten reiktu pajungti davikli? nes anksciau jis jungdavos prie filtro dezes, o dabar reiktu kaip ir kokio perejimo... yra gal tokiu perejimu specialiai tam skirtu? pajungti pati filtra tai ne beda, bet va tada daviklis liks kabeti, o to neturetu buti :) gal kas jau susiduret su tokia situacija ir turite kaip patarti? buciau dekingas :)

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
ivesk paieskoje sportinis filtras ir gausi nemazai pasisakymu sia tema. Neisradinek dviracio ten kur nereikia :-)

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai kad "reik/nereik" sportinio yra, bet as to neklausiu, as klausiu ar kas dejotes ir zinot kaip padaryti perejima del daviklio. ar ju buna specialiai tam skirtu ar reikia gamintis?
situacija tokia, kad dezes filtro nebera, o filtro reikia, tai tuo paciu ir desiu toki.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
kiek esu mates, tai kugini pritvirtina taip: viena gala tvirtina prie oro sklendes, kita "primontuoja" prie kebulo ar pan. t.t. is kur tu kazkoki davikli gauni tai nelabai suprantu :shock:
vairuotojas rašė:
tai kad "reik/nereik" sportinio yra, bet as to neklausiu, as klausiu ar kas dejotes ir zinot kaip padaryti perejima del daviklio. ar ju buna specialiai tam skirtu ar reikia gamintis?
situacija tokia, kad dezes filtro nebera, o filtro reikia, tai tuo paciu ir desiu toki.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 15:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tas daviklis tvirtinas is galo oro dezes. kiek suprantu jo paskirtis oro temperatura matuoti. jei jo nebutu tai butu paprasta, nes skirtumas tarp filtro angos ir sklendes yra 6mm... tas tai lengvai pataisoma, bet tuomet jis bus pajungtas tiesiogiai ir to daviklio pajungti jau nebepavyks.
prie to daviklio tvirtinasi 2 slangeles ir eina link variklio i apacia (tiksliai nzn kur).
viena dalyka zinau, kad jei yra detale tai ji ir turi buti.. atliekamu nera :) ar bent neturetu buti, tai ir kyla noras ta davikli pajungt :)

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 16:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
O kam tau tas sportinis oro filtras?Kad trauktu geriau?Zinau tik kad visokiu sudu variklis greiciau prisirinks,o jei ir dades tau galios kazkiek tai tu jos tikrai nepajusi :lol: Taip sakau,nes konsultavausiu su zmonemis kurie uzsiima automobiliu sportu.Tai duoda naudos,kai darai kazkokiu patobulinimu paciam varikliui,reikia specialiai nuvest ta filtra kuo toliau nuo variklio kad negaudytu karsto oro,o tai kainuoja pasidaryti.Savo akimis maciau tokius variklius.Gali detis sportini filtra,bet snekos kad jis duoda daugiau galios per daug ispustos.Cia tas pats,kad atsisesk prie kito E36 2.0 ir tau atrodys kad traukia geriau uz tavo,kol nepripranti.Pas mane ir E36 2.0,lenktyniavom su draugu pas kuri ir toks pat bet su sportiniu filtru,zinok efekto jokio.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 16:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai man ant tos galios nuo filtro kazkaip praktiskai.. ant jo duodamo garso taip pat, man reik filtro!! :D nes be jo tai tikrai daugiau sh i varikli pririnksiu... :)
ir dar karta sakau, man nereik komentaru gerai ar blogai tas filtras, man reik atsakymo ar yra pirkt perechodu dacikui istatyti ar ji reik gamintis ir jei kas dejo sau sportini, tai pasidalint savo patirtim kaip ka ten reik daryt.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 19:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.19
Amžius:
46
Automobiliai:
E46 BMW 320d
Ką tu vadini dačiku?Jeigu tai laidai kurie į oro matuoklę kišasi tai bijau,kad jokio perechodo nerasi,teks drožt pačiam,obe oro srauto matuoklės toli neisi

Alpina B10 3.5 E34 (BUVO)
BMW 740 E38 (BUVO)
BMW 530D E39 (BUVO)
BMW 320d (YRA)

StandartinėParašytas: 03 Bal 2006, 22:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.06
Amžius:
38
Automobiliai:
ex E39 525 M51D25
ex E36 318 M41D18
E30 318 M10B18
E87 118 M47N2
paieskok prie nuorodu, ar kazkur maciau (gal pasidaryk pats) kaip ten viskas darosi :) nete su visom foto ir aprasimais yra, kaip ka sujungti, kokia deze daryt ir pan

StandartinėParašytas: 04 Bal 2006, 05:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.15
Automobiliai:
BMW E90 320d
vairuotojas rašė:
tai man ant tos galios nuo filtro kazkaip praktiskai.. ant jo duodamo garso taip pat, man reik filtro!! :D nes be jo tai tikrai daugiau sh i varikli pririnksiu... :)
ir dar karta sakau, man nereik komentaru gerai ar blogai tas filtras, man reik atsakymo ar yra pirkt perechodu dacikui istatyti ar ji reik gamintis ir jei kas dejo sau sportini, tai pasidalint savo patirtim kaip ka ten reik daryt.

O kodėl tu, darydamas kažkokią nesąmonę, tikiesi, kad atsiras patariančių kaip tą nesąmonę padaryt?

Garantuotai pats taip susidėjęs tąs „sportinį“ filtrą tik galios prarasi (nes variklis siurbs karštą orą)., o jei tas filtras dar koks nors noname, tai žiūrėk tar ir įtrauks jį į įsiurbimo kolektorių, apie tai, kad oras blogiau išvalomas, tai net nešneku. Dar man panašu, kad oro matuoklę tu tuoj „patvarkysi“ )tavo vadinamas „daviklis“ yra oro matuoklė) ir tada jau galvosi ne apie tai kaip „tiuningą“ daryti, o kaip išvis mašiną priversti važiuoti.

StandartinėParašytas: 04 Bal 2006, 09:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Edvinas rašė:
vairuotojas rašė:

O kodėl tu, darydamas kažkokią nesąmonę, tikiesi, kad atsiras patariančių kaip tą nesąmonę padaryt?

Garantuotai pats taip susidėjęs tąs „sportinį“ filtrą tik galios prarasi (nes variklis siurbs karštą orą)., o jei tas filtras dar koks nors noname, tai žiūrėk tar ir įtrauks jį į įsiurbimo kolektorių, apie tai, kad oras blogiau išvalomas, tai net nešneku. Dar man panašu, kad oro matuoklę tu tuoj „patvarkysi“ )tavo vadinamas „daviklis“ yra oro matuoklė) ir tada jau galvosi ne apie tai kaip „tiuningą“ daryti, o kaip išvis mašiną priversti važiuoti.

ta nesamone siaip yra naudojama ir as neklausiu nuomones apie sportini oro filtra... (jau 3 karta kartoju)
masina dabar nenaudojama, taisoma, tai tai matuoklei nieko neatsitiks, o klausimas ir iskilo kaip ta matuokle istatyti... cia buvo pagrindinis klausimas.
pasidaryk pats skyriuje nera aprasyta kaip davikli ideti, ten yra parasyta ko reik ir kaip det reik, man to nereik.
to Paulius coupe - vienintelis suprates klausima del perejimo... tiesa ten ne laidai o dvi slangeles kuriu gale ir yra tas daviklis kuri reik pritvritint...
na bet tiek ir norejau suzinot, kad ner pirkt ir reiks gamintis
dabar butu kitas klausimas, kiek ta oro filtro deze (stock) galetu kainuoti? pas mane ji visiskai sutraiskyta...

StandartinėParašytas: 04 Bal 2006, 12:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=20
tai kur cia tas daviklis, kuris tau gyventi neduoda?

StandartinėParašytas: 04 Bal 2006, 19:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.06
Amžius:
38
Automobiliai:
ex E39 525 M51D25
ex E36 318 M41D18
E30 318 M10B18
E87 118 M47N2
Rytisss rašė:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF11&mospid=47427&btnr=13_0370&hg=13&fg=20
tai kur cia tas daviklis, kuris tau gyventi neduoda?

manau kad paziurek filtro apacioje nuo variklio puses pas save auto. turetum pamatyt, su 10 raktu atsisuki viena varzta ir pamatai kas per daviklis :) pataisykit jei klystu

StandartinėParašytas: 04 Bal 2006, 20:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Vidma rašė:
manau kad paziurek filtro apacioje nuo variklio puses pas save auto. turetum pamatyt, su 10 raktu atsisuki viena varzta ir pamatai kas per daviklis :) pataisykit jei klystu
as giliai isitikines, kad tu cia kazka grybauji. Arciausiai oro filtro yra tik oro mases srauto matuokle http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15 detale nr1, pacioj oro filtro dezej jokio daviklio nera

StandartinėParašytas: 04 Bal 2006, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 525D '02
jajgu buvo uzsikisus detale nr.10, ar tay galeju but priezastis variklio gesimui prie darbines temperaturos?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: