Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 13:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 21:15 

Viskas kuo puikiausiai pasirodo ten veikia :D tik reikejo ragelio laideli istraukti ir vel ikisti viskas veikia puikiai, idejau ezio kortele viskas veikia ir skabint galiu ir SMS rasyt, gaut, galiu pasirinkti skambucio melodija ir t.t. ir t.t. :D Garsas eina per viena kolonele esancia duryse, bet kur klausymo mikrafonas tai neissivaizduoju, bet mane girdi puikiai. Daba tik reiks uzsisakyti ta paslauga kaip OMNIS tas sake, kad kai as masinoj, man masinoj skambetu, o kai ne, tai ne :D

StandartinėParašytas: 04 Bal 2007, 15:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.02
Amžius:
36
Automobiliai:
F06 640i
Gali taip but kad nera bagazineje kur kist sim korteles? O po paciu rageliu yra vieta. Ir seip galetumete issamiau paaiskint kur yra telefono blokas (E39 1998 sedanas). ačiū lb :)

StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 09:49 

Gal kas nors gali patarti.
Pas mane E39 1999 retesne opcija, vietoje telefono bagazineje yra normalus nesiojamas Siemens su BMW logotipu. Jis dedamas ir pajungiamas tarp sedyniu, ten kur pas dauguma yra telefono ragelis. Visas valdymas kaip ir pas kitus, per ODBC, vairo mygtukus ir t.t.

Kadangi tas telefonas pasenes ir nesiuoti su savim ji galima nebent savigynai, man norisi pajungti kita savo pagrindini mobiliaka, per bluetooth arba bent wired. Kaip tai padaryti ? Ieskoti adapterio ?

Visi variantai su dviem kortelem, peradresavimai ir panasiai man absoliuciai nepatinka, nepatogu ir brangiau. Norisi tureti viena telefona ir kad jis veiktu per standartine hands free iranga.

StandartinėParašytas: 06 Bal 2007, 00:58 

as pats isidejes ezy bet kokiu 4metu senumo veikia kuo puikiausiai ,turiu dar kelias uzdarytas pakuotes :lol:

OMNITEL rašė:
fricas rašė:
Tai su nauja SIM kortele BMW 740i E38 1994 Telefonas veiks?

100 proc. neveiks. Pas mane neveikia, dabar bandau isspresti sia problema. Blogiausia, kad OMNITEL praktiskai neturi sprendimo - faktiskai reikia surasti abonenta su sena kortele, jam isduoti nauja SIM, o sena SIM atstatyti, ir per naujo isduoti Jums, didziai gerbiamas BMW klubo nary, kuris siuo metu skaitote mano posta :D

P.S. Tele2 SIM atrodo veikia, bent jau mano draugas su E39 96m. vazineja isidejes, tik reikes paklausti, ar pirko, ar rado stalciuke kur nors

StandartinėParašytas: 06 Bal 2007, 01:00 

pas mane i pati telef kist kortele reik o ne bagazinej pas manes E39 96 metu , na pakeli rageli ir ten yra toks tarpas kortai kist bet ja kist reik neislupus is to plasmasinio staciakampio o kist su juo

Cardio rašė:
Klausimas: Kodel telefas issijungia kai uzgesini varikli ir istrauki rakteli. Beda tame, kad jei kas skambina i masina, o tuo metu taves nera, rodo kad esi ne rysio zonoje ir nematai jokiu missed calls. Ar cia kazka elektriskai reikia pakeisti, kad pastoviai telefe butu elektra? Ir ar paskui nenuses akumas? O gal kisti kortele i bagazineje esanti bloka, gal jame pastoviai buna srove?
Prie to pacio, gal kas gali E39 nufotkinti bagazineje ta telefo moduli, nes as jo velnias niekaip nerandu: atidarau dureles, o ten tik CD changeris ir NAVI

StandartinėParašytas: 11 Bal 2007, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
51
Automobiliai:
E70 X5, 07'
Prie to paties noriu paklausti, kaip sužinoti kokios firmos telefono įranga, jei nėra ragelio? Kaip pirkau, jau jo nebuvo, nors yra garsiakalbis, mikrofonas, gale SIM kortelės vieta, antena. Jei sužinočiau kokios firmos įranga, galėčiau pradėti ragelio ieškoti. Įdomu kiek kainuoja vien tik ragelis?

StandartinėParašytas: 14 Kov 2008, 19:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.04.22
Amžius:
40
Automobiliai:
ex [E34] 525i M50 91'
[E39] 530d M57 99'
gal kas zino kaip [E34}] siemens telefonas su laidu , ar jis veikia su naujom sim. ? Jis isijungia ir praso korteles, daugiau spaudant niekas nevyksta. Kortele kisau kur po rageliu yra visai kortai ideti.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery