Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 15:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 21:49 

Maniškiui jau galas artėja.Nuvariau i parduotuvę.O jie man pasiūlė pora variantų.Pirmas sako itališkas su dviejų metų garantija kaina 350lt.Antras TECH firmos 750lt.Tas itališkas sako atlaiko 3-4metus.Gal kas keitėtis.Tikino,kad tikrai ne lenkiškas.Kokį variantą rinktis.Antras gal ir geriausias būtų variantas.bet......

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 22:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.12
Amžius:
45
Automobiliai:
ex.Bmw E38 M52B28. 98m.
exbmw e60 3.0d 04m
bmw e90 2.0d 09m
X5 e70 3.0sd 10m
BENAS rašė:
Maniškiui jau galas artėja.Nuvariau i parduotuvę.O jie man pasiūlė pora variantų.Pirmas sako itališkas su dviejų metų garantija kaina 350lt.Antras TECH firmos 750lt.Tas itališkas sako atlaiko 3-4metus.Gal kas keitėtis.Tikino,kad tikrai ne lenkiškas.Kokį variantą rinktis.Antras gal ir geriausias būtų variantas.bet......

na jei pinigeliu gaila tai pirk pigesni ir noredamas prailginti jo tarnavimo laika apdorok is sykio papildomai As tai pirkau pries du metus ( opeliukui) turgini tai issyk nupurskiau papildomai karsciui atsparia seribrianke ir man du metus tarnavo ir dar visai nieko buvo parduodant masina

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 23:07 

na jei su pinigais problemu nera, tai manau nera net ka ir tarti, bet jei pinigais nesisvaistai, tai manau nulek y turgu ir ten manau kad tikrai nebrangiai susirasi, arba pasiiesok srotu kur BMW ardo, yra pazystamas, tai galetu patarti ka nors...
o nauja manau pirkti nevisi isgaletu ir mokete vos ne 800, kai am tai pinigai... :)

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 23:30 

Ant duslintuvo nereiketu taupyti. Nes is sroto nusipirkes, po pusmecio gali vel vaziuot kito ieskot. Pirkis nauja ir pamirsi apie ji kol ta masina turesi.
Beje srote brangu...

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 23:34 

reikia zinoti srotu kur galima gan uz padoria kaina nusipirkti orginala, ir gan geros bukles, ir laikys daug ilgiau nei koks naujas padusofke

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 23:41 

Tomuk@s rašė:
reikia zinoti srotu kur galima gan uz padoria kaina nusipirkti orginala, ir gan geros bukles, ir laikys daug ilgiau nei koks naujas padusofke

Nori pasakyt, reikia nesrotus zinoti, o uztaikyti kada turi geros bukles.
Ir pasakyk kiek jau yra duslintuvu 10-15metu senumo prie kuriu nereiktu rankos prideti dvejus metus? Cia bahurui siulo nauja uz 350lt su dvieju metu garantija....

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 00:11 

na buna kad ir sanas masinas ardo o detales orginalios sudetos tik beda ta kad ta masina musta tai ir ardoma :)

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 18:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
nu srotuose yra daug tu bakeliu ir gana nebrangiai ir laiko ilgai,pirkau savo pries 4metus ir laiko dar ir mokejau 100lt,dar katalisatoriu tevas savo masinai pirko is kazkokio amerikono tai apynauji uz 150lt paeme ir bedos nemato,o 750lt ar 350lt moket nzn ar norisi kai galima orginala perpus pigiau ir tarnaus taip pat

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 20:55 

pirk sportini is manes :) ir kokybes geros, ir nesurudys ir t.t. jei ka pm

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 21:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.06
Amžius:
38
Automobiliai:
ex E39 525 M51D25
ex E36 318 M41D18
E30 318 M10B18
E87 118 M47N2
ko pats sportinio atsisakai? ar vertiesi taip? :)

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 02:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.15
Automobiliai:
BMW E90 320d
BENAS rašė:

Mano patirtis sako taip: arba kuo pigesnį arba tikrai gerą. Pirkti Walkerius, TESH ir t.t. už 600-800Lt tikrai neverta, laikys jie nelabai ką ilgiau (Walkeris ir man ir mano bendradarbiui ištempė tik 3 metus), nei pigūs lenkiški. Tikrai bus pigiau keisti 200Lt kainuojantį dulintuvą kas 2 metus, nei 700Lt kainuojantį kas 3... Tiesa, Bosal po 2 metų eksploatacijos atrodė labai neblogai + labai gražus garsas jo buvo, man visai patiko, nepalyginamai geriau, nei Walker.
O jei nori tikrai gero duslintuvo, tai pirk Eberspeacher. Jais Arūšta prekiauja. Kainuos virš 1000Lt, bet gausi duslintuvą, kurio kokybė artima (o gal ir tokia pati) kaip originalo.
Dar variantas -- pirkti „tiuninginį“ pagamintą iš nerūdyjančio plieno. Bet jei neteisingai pagamintas, tai gali prarasti galingumo...

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 07:25 

Pirk gariunuose sportini duslintuva kainos nuo 160-220lt ir tikrai laikys daugiau nei du metus ,nes jo pralaidumas geras.

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 09:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.15
Automobiliai:
BMW E90 320d
Tomikas rašė:
Pirk gariunuose sportini duslintuva kainos nuo 160-220lt ir tikrai laikys daugiau nei du metus ,nes jo pralaidumas geras.

Gariūnai, sportinis, 200Lt — man peršasi mintis, kad ten bus pasityčiojimas, o ne duslintuvas. To duslintuvo sportiškumas, manau, apsiribos tiesiog garsiu plerpimu. Galios jis tikrai nepriduos, netgi atvirkščiai :)

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 10:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
man tokie sportiniai visiškai nesuprantami. aišku, kas važinėja po miestą, nu dar (bet aš vistiek niekad nedėčiau tokio). bet kas važiuoja į tolimesnę kelionę (pvz.: aš kartą į mėnėsį visad važiuoju į pajūrį) tai manau greit pabostų toks triukšmas.

StandartinėParašytas: 02 Bal 2006, 00:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.06
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 323Ci Coupe '00
ex E36 318iS Coupe
Įtariu_BITES rašė:
man tokie sportiniai visiškai nesuprantami. aišku, kas važinėja po miestą, nu dar (bet aš vistiek niekad nedėčiau tokio). bet kas važiuoja į tolimesnę kelionę (pvz.: aš kartą į mėnėsį visad važiuoju į pajūrį) tai manau greit pabostų toks triukšmas.

mageli garsiau uzsuki ir ramu :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: