Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 17:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Kov 2011, 20:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.25
Amžius:
33
Automobiliai:
E36
as gi sakau ant ft as pats galiu pasakiti kad atrodo nlb ir video, nepamatisi to per atstuma ka pamatai budamas masinoi, pikt, hm, nlb mane tas domina, man idomi jusu nuomone del ko ir kas negerai, ka patartumet. ir seip, o pikt, ner cia kuo. kiekvienas turi savo nuomone, man tesiog idomu jusu nuomone. sakau, del to kad pik nepik ar ten eik ar ten neeik kur nors, manes nedomina, nes puikei suprantu kad kiekvienam zmogui kitaip viskas gali atroditi, patikti nepatikti. pvz as jokiu budu nepaimciau jokios kitos isskirus grin juoda masina, o kaskam atvirkscei, pvz manes nedomina tie visi x5 x6, man rods nsm. o man patinka geriau senesne grazesne :) taigi cia skonio reikalas yra.

StandartinėParašytas: 10 Kov 2011, 22:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.20
Amžius:
45
Automobiliai:
[e 63] 650i
Subaru Outback
ex[e 39] 530 d, touring,
honda cbf 1000
ex[W 126] 500 SEC
ex[e 39] 525 tds,touring
ex[e 34] 524 td
ex[e 30] 320i
Puma rašė:
as gi sakau ant ft as pats galiu pasakiti kad atrodo nlb ir video, nepamatisi to per atstuma ka pamatai budamas masinoi, pikt, hm, nlb mane tas domina, man idomi jusu nuomone del ko ir kas negerai, ka patartumet. ir seip, o pikt, ner cia kuo. kiekvienas turi savo nuomone, man tesiog idomu jusu nuomone. sakau, del to kad pik nepik ar ten eik ar ten neeik kur nors, manes nedomina, nes puikei suprantu kad kiekvienam zmogui kitaip viskas gali atroditi, patikti nepatikti. pvz as jokiu budu nepaimciau jokios kitos isskirus grin juoda masina, o kaskam atvirkscei, pvz manes nedomina tie visi x5 x6, man rods nsm. o man patinka geriau senesne grazesne :) taigi cia skonio reikalas yra.

man irg nepatink tie x5 ir x6 visi, nes anie ne mano :)

StandartinėParašytas: 10 Kov 2011, 22:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.25
Amžius:
33
Automobiliai:
E36
na kaip kas moka taip tas supranta mano zodzius :) cia jau jusu biedos kaip jus suprantat :)

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 00:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.24
Amžius:
40
Automobiliai:
buvo E36 M52 320i 96m dabar E32 735-manual
Puma rašė:
na as nepikstu :) medziaga nesiginciju per stora, bet jei paimti plona ir nemokant klijoti klijei islis pro medzega, kiekvienam kitoks skonis, kai kaskas sake kad stogas odinis mano manimu nlb, bet cia aisku kiekvieno zmogaus nuomone, isliginti reikejo, bet deje medziaga susitraukia, issiligins manau po kurio laiko ir bus liux. o del to kad ten darbas ir ten iseina 170lt, geriau paciam pasedti kai ner ka veikti nei fignoi stradat kokia, as zn kad cia mano darbas o ne kaskieno+ as nupirkau tokia medziaga kokia man patiko :) as nk nesakau apie jusu nuomone, tesiog kiekvienam zmogui kitaip lemta galvoti ;) na vkus i cviet tavaris4ei net :)

tai vat yra tam skirti klijai,medziagai ir odai skirtingi,tiesiog gal truputi paskubejai,kaskiek gal informacijos stoka ir viskas,o seip viskas gerai,pats darei,stengeis,kita kart tikrai geriau padarysi =D>

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 00:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.25
Amžius:
33
Automobiliai:
E36
juoduxx rašė:
tai vat yra tam skirti klijai,medziagai ir odai skirtingi,tiesiog gal truputi paskubejai,kaskiek gal informacijos stoka ir viskas,o seip viskas gerai,pats darei,stengeis,kita kart tikrai geriau padarysi =D>

dekui uz ivertinima :) del medziagos paskubejau tikrai, bet del kliju sitie tinka medziagai, ir sakau del situ man tikrai geras pazistamas patare kuris pats naudoja, nemanau kad nuvils, na po men pamatisim kaip ten kas bus :D

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 00:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.24
Amžius:
40
Automobiliai:
baiktu,tuos klijus daug kas naudoja ir jie laikys ilgai,bet del medziagos issilyginimo,tai abejoju ar ji pati issilygins,kaip uzdejai taip ir bus,nes tie klijai tikrai yra geri ir jai jau prilipo,tai jau prilipo :mrgreen:

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 01:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.25
Amžius:
33
Automobiliai:
E36
na galiu tik tai pasakiti kad jei as issimsiu stoga tada matos ziaurei tie neligumai, seip salone bunant tie nelgumai ziaurei nesimato, + cia medziaga tokia kad sukelia nelygumus, tai cia nesuprasi ar medziaga ar defektas toks yra, del medziagos, mieginciau lyginti bet deje ji susitraukia :/ ir galejo isvis buti nekas, o del issiliginimo tai issiligins, nes ten nesulenkimai, tesiog tie patis plaukelei (sulipe ar susigulde) juos kaskaip atgaivinti reiktu ir gerai butu. na sakau, kaip mano pirmas darbas, tai man tikrai patinka, malonu masinoi buti, kaskas naujo, kaskas nematito ir retai sutinkama, aisku saves negalima girti, bet sakau, kaip pirmam kartui tikrai nesigailiu :) malonu kad yra zmoniu kurie palaiko :) bet ir malonu tie kas aplamai pasireike normalei :)

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 14:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.20
Amžius:
45
Automobiliai:
[e 63] 650i
Subaru Outback
ex[e 39] 530 d, touring,
honda cbf 1000
ex[W 126] 500 SEC
ex[e 39] 525 tds,touring
ex[e 34] 524 td
ex[e 30] 320i
Puma rašė:
na kaip kas moka taip tas supranta mano zodzius :) cia jau jusu biedos kaip jus suprantat :)

cia niekas neturi jokiu bedu, tik pastebiu tendencija, kad neretai tokie issireiskimai praejus kazkuriam laikui atsisuka pries pacius pareiskejus ;) tau netaikau, visokiu yra :)
o klijai nzn ar geri ar ne, bet as pirkau po 16 lt specialus tokiem darbam. o kad jau prikibo, tai nereiskia , kad ir laikys, tai parodys laikas, kai masina paragaus, salciu, karsciu, dregmes ir t.t
taip , kad pagirtina, kad bandai daryt, o is pirmo karto idealiai manau dar ne vienam neisejo , kaip sako gyveni-mokais

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 17:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.25
Amžius:
33
Automobiliai:
E36
vyts rašė:
cia niekas neturi jokiu bedu, tik pastebiu tendencija, kad neretai tokie issireiskimai praejus kazkuriam laikui atsisuka pries pacius pareiskejus ;) tau netaikau, visokiu yra :)
o klijai nzn ar geri ar ne, bet as pirkau po 16 lt specialus tokiem darbam. o kad jau prikibo, tai nereiskia , kad ir laikys, tai parodys laikas, kai masina paragaus, salciu, karsciu, dregmes ir t.t
taip , kad pagirtina, kad bandai daryt, o is pirmo karto idealiai manau dar ne vienam neisejo , kaip sako gyveni-mokais

pilnai palaikau tave, kad gyveni-mokais. o del to tai ir taisibe kad paziuresim kas toliau bus, vat kuo as ir bijau dalinai bet ir pasitikiu tuom zmogum, kad klijei laiko, bet visko buna pasaulije. tai kad cia nk nuostabaus kad pas viena gerai pas kita nlb, gal lieva partija ar blogai tepiau, gali visko buti... :) pagyvensim paziuresim :)

StandartinėParašytas: 12 Kov 2011, 10:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.13
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 em kiam, be astuoniolika
Nu paimk prosą ir palygink biški. Neturėtų gi atsiklijuot, aišku su protu, nes zomšas nemėgsta didelio karščio. ir pasilygins kažkiek tai.

StandartinėParašytas: 15 Kov 2011, 01:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.02
Amžius:
35
Automobiliai:
E60 530d
E46 330d
gal su garais padetu ?

StandartinėParašytas: 16 Kov 2011, 01:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Prie temos paklausiu, ar skiriasi sedano nuo coupe lubos? Su stoglangiu. Vasara buvo atsokusios, klijavau su purskiamais klijais, nenorejau per daug uzvaryt, kad nepersigertu tai jau puse metu vazineju su kabanciom #-o Kazkaip nesiseka rasti lubu, taciau paciam klijuoti noro didelio nera :lol:

StandartinėParašytas: 20 Bal 2011, 22:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.25
Automobiliai:
E36 325 m50 95
ex E36 318 m40 93`
Na as savo E36 coupe be liuko perklijavau "oda", galiu pasakyt baika. Reikia :
1) Boterm GTA kliju 2 bankiu(14lt*2)
2) Dirbtines odos kaina nuo 17-.. uz metra (plotis 1.4-1.5 pilnai uztenka per stogo ploti) ilgio uzteks ~1.5-1.6
3) Tirpiklio 646 (~6lt lygtais)
4) Dratinio sepecio (~3lt)
5) Teptuko, voliuko (5-10lt)
6) Feno(tiks buitinis, bet ir tai nebutinas)

1,2 Gausim UAB "Zakona" raudondvario plente salia buvusio "Vilko". 3,4,5 "Senukai"
Nuimam stogas, tada nuplesiam plevele ir su dratiniu sepeciu nuvalom ta paralona.Poto paimam dermantina atkrapstom krastuka nuo medziagos baisiai nepatogu ir sunkoka, bet nedideli. Poto sutepam visa ta medziagele kur "odos" kitoje puseje yra tirpikliu 646 ir sulekiam per puse kad sisigertu ir atleistu klijus.. ant graziosios puses stengemes neuzlieti jo ne gali likti deme... Po kokiu poros minuciu nuo musu nukrapstyto kampucio galim palengva lupti, kur sunkiai lupas papilam stebuklingu skysciu 646 ir toliau lupam labai atsargiai nes galim perplest "oda". Kai nulupom ir stogas svarus galim klijuot. Imam Boterm GTA ir tepam stoga, bei oda (naudojam voliuka, teptuka kaip patogiau) po 20min dviese imam ir uzdedam pradedam lyginti, kur rauksleles tai tempimo budu jas lyginam ir viska link krastu traukiam (viskas seksis neblogai pamatysit) ir viskas uzbaige palikim per nakti (koki pusvaluanduka pabudekit salia buna atlimpa kokia vietove kartais) Ryte atsibude pulkit ziureti kaip vaizdas jei viskas grazu imam tapetini peiliuka ar skalpeliuka ir viska graziai isspjaustom surenkam ir vaziuojam :) o jei kazkr netycia atlipo (o klijus saziningai tepet) tada istariat burtazodzius tokius kaip (n*, [CENZŪRA]**t, k**va) imam fena kuo siltesni ir puciam ten bei pastoviai trinam su pirstais ir prilips nes klijai iki 48 valandu dziusta( tai brokui laiko pataisyt laiko bus ) poto jau smertnai bus ir nebeatlips :) Ir viskas lygiai taipat su stoikem ir visu kitu brudu..
P.S. namie is neturejimo ka veikt ir stalas, stipriako pultelis odinis patapo:)) Foto neturiu ir beto neperteikia to efekto kaip gyvai..
P.S.S. o kas nenori odos o turi baltas lubas nenukritusias tai lupam lauk stoga perkam senukuose purskiamu (Vinil/oda) dazu (banke ~15lt reik dvieju) ir nupuciam bratkis taip dares gavos idealiai (jei gyvenime esi ka nors is balionelio dazes) ir dziaugies sutaupytais keliais simtais..

StandartinėParašytas: 20 Bal 2011, 22:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.24
Amžius:
40
Automobiliai:
=D> geras aprasymas

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery