Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 17:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 10:02 

vazineju jau treti metai dujomis ,duju iranga kokybiska BRC firmos. Pradejo grybauti, nezinau kas darosi-kol salta viskas gerai o gerokai pavaziavus atsiranda kazkoks trukciojimas ne pastovus bet pavienis toks truktelna ir ekonomaizeris sugrybauja tuo momentu paskui lyg ir viskas normalu po kazkokio laiko vel kartojasi. tas pats ir naudojant benzina.Pastaruoju metu trukciojimai dar daznesni gal galetumet patarti-kur suo pakastas? :?:

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 10:05 

Gal yra saude dujos???

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 10:15 

suviu yra buve bet po to lankiausi pas dujininkus tikrinom-lyg ir viskas gerai buvo.Tiesa dar kartais uzstringa laisvi apsisukimai mazdaug iki 3000.uzgesini varikli ir vel uzkurus susitvarko

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 10:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
cia tau imho niekas nepades,vel vaziuok pas dujininkus gerus tegul reguliuoja,knisasi,krapstosi ir tt.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 10:25 

tai, kad benzinu irgi tas pats, tai gal dujos neprieko galvoju .Karoce pasimetes nezinau kur ieskoti ir nuo ko pradeti ar nuo oro sklendes ar nuo liamdo zondo ar nuo laidu ar nuo zvakiu :?:

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 10:57 

Jei ten kaip pas mane mano m30 tai gali buti arba laisvos eigos oro srauto matuokle arba kaskas pasidare su tavo duju reduktoriumi, ten juk irgi apsukos reguluojasi... man siaip irgi reikes kaska ziureti su tuo motoro pulsavimu (kol saltas paskui normalizuojasi) :/

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 11:04 

algimantas rašė:
tai, kad benzinu irgi tas pats, tai gal dujos neprieko galvoju .Karoce pasimetes nezinau kur ieskoti ir nuo ko pradeti ar nuo oro sklendes ar nuo liamdo zondo ar nuo laidu ar nuo zvakiu :?:

vis tik reiktu vaziuoti pas tuos,kas dejo dujas.problema gali buti ir ne dujose,taciau diagnostikoje pirmas klausimas bus-ar yra dujos.panarsyk po foruma,pasiskaitinek.labai daug nuomoniu,variantu,nutikimu benzinas vs dujos.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.02
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E34 540
ex E46 318
ex E46 323
Ant reduktoriaus jokios apsukos nesireguliuoja, tik misinys :wink: siap jeigu ir ant benzino tas pats, ziurek akstos itampos laidus, zvakes, skriejika, paskyrstimo dangteli :wink: liambda zondas ne prie ko, jei aisku iranga pirmos kartos,jis reikalingas tik benzino kompui :D

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 12:44 

dima rašė:
Ant reduktoriaus jokios apsukos nesireguliuoja,

tai pvz pas mane ten yra du varzteliai vienas stovi ten kur jau i sistema paduodamas misinys, o kitas toks mazesnis..... tai kuris yra kuris ir ka jie reiskia? Ir ar del to gali pasireiksti variklio pulsacija(jei nera normaliai sureguluota), esant saltam varikliui.... :?

StandartinėParašytas: 27 Kov 2006, 20:00 

sveiki,
pas mane trukcioja kai duodu gazo, toks jausmas, kad nesudirbtu cilindras.Vaziuojant normaliai jokiu trukciojimu nera ir vaziuojant benzinu irgi viskas ciki.
kaip manot kas gali buti

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.02
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E34 540
ex E46 318
ex E46 323
rytis rašė:
dima rašė:
Ant reduktoriaus jokios apsukos nesireguliuoja,

tai pvz pas mane ten yra du varzteliai vienas stovi ten kur jau i sistema paduodamas misinys, o kitas toks mazesnis..... tai kuris yra kuris ir ka jie reiskia? Ir ar del to gali pasireiksti variklio pulsacija(jei nera normaliai sureguluota), esant saltam varikliui.... :?
Viskas priklauso nuo reduktoriaus modelio :!: . kiek supratau tai pas tave Landi reduktorius, varztas, kuris stovi prie duju zarnos(registras) reguliuoja duju misini ant apsuku, o tas mazesnis reguliavimo varztas regulioja misini ant laisvu sukiu. Pulscija gali but del to kad arba blogai sureguliuota arba reduktoriui "amen"(senos membranos), pabandyk ispradziu pareguliuot, jei nepades tai keisk membranas :D

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 12:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.08.31
Susireguliuok dujas ir pasižiūrėk laisvų apsukų reguliatorių.Pas mane pulsavo,bet tuos varžtus pasukinus biškį pakėliau apsukas ir nustojo.Po to tikrinau ant stendo tai buvo viskas ok.Nesinervuok kai viską išbandysi ir susiremontuosi bus palengvėjimas ir žinios kitam kartui.Sėkmės

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 14:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.02
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E34 540
ex E46 318
ex E46 323
Liofka rašė:
sveiki,
pas mane trukcioja kai duodu gazo, toks jausmas, kad nesudirbtu cilindras.Vaziuojant normaliai jokiu trukciojimu nera ir vaziuojant benzinu irgi viskas ciki.
kaip manot kas gali buti
O saudo :?: Greiciausiai kalta bus aksta itampa, bet dar buna trukciuoja del lieso misinio :!:

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 19:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.15
Amžius:
45
Automobiliai:
E46 330D
Na pas mane irgi buvo mistine beda: pravaziavus dujomis mazdaug 100 ir daugiau km sustoji uzgesta motoras dujom neuzsikuria, benzu lyg griebia bet apsukos >1000 nepakyla ir jegos 0. Nuvariau pas dujininkus kur dejau dare diagnostika, nieko nerado :? , perrinko reduktoriu ir taspats :cry: nebesugalvojome nieko kas galetu padeti tad teko dujas ismest ir dabar be problemu vazineju :)

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 20:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.02
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E34 540
ex E46 318
ex E46 323
TamosiusBMW rašė:
Na pas mane irgi buvo mistine beda: pravaziavus dujomis mazdaug 100 ir daugiau km sustoji uzgesta motoras dujom neuzsikuria, benzu lyg griebia bet apsukos >1000 nepakyla ir jegos 0. Nuvariau pas dujininkus kur dejau dare diagnostika, nieko nerado :? , perrinko reduktoriu ir taspats :cry: nebesugalvojome nieko kas galetu padeti tad teko dujas ismest ir dabar be problemu vazineju :)
Grybai ten o ne dujininkai :twisted:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: