Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 01:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Kov 2011, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.09
Automobiliai:
ka pakeitei kitoj pusej ? ir kurioj pusej ? ta prasme stabdy atmetineja?

StandartinėParašytas: 05 Kov 2011, 20:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
justezas rašė:
kitoj pusej pakeiciau ir visi garsai dingo ;] tik atsirado tokia nesamone kad ir letai vaziuojant stabdant beveik visada abs pradeda atmetinet nors niekas niekur neslista.kas cia gali but,labai idomu ka galejau padaryt.toks nemalonus jausmas kai greitis mazas ,stabdau ir pedala atmetineja

guolis levas,keisk guoli ir bedos neliks.

StandartinėParašytas: 05 Kov 2011, 23:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.14
Automobiliai:
E39 523i 1997m
kadangi nezmoniskai prieki uze ir negalejau nuspresti konkreciai kurioj pusej.Nusipirkau deveta guoli,taciau geram stovije ir pakeiciau keleivio pusej priekije.Taciau uzimas neisnyko.Kita diena ta kuri isemiau is keleivio puses pakeiciau vietoj vairuotojo puses ,viska sujungiau.Vaziuojant uzesio nebebuvo.Taciau stabdant vos judant stabdzio pedala atmetineja...

StandartinėParašytas: 06 Kov 2011, 00:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
justezas rašė:
kadangi nezmoniskai prieki uze ir negalejau nuspresti konkreciai kurioj pusej.Nusipirkau deveta guoli,taciau geram stovije ir pakeiciau keleivio pusej priekije.Taciau uzimas neisnyko.Kita diena ta kuri isemiau is keleivio puses pakeiciau vietoj vairuotojo puses ,viska sujungiau.Vaziuojant uzesio nebebuvo.Taciau stabdant vos judant stabdzio pedala atmetineja...

Blin susidek naujus guolius ir baigsisi tavo bedos.

StandartinėParašytas: 08 Kov 2011, 20:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.08
Amžius:
35
Automobiliai:
E39 525tds
kad nekuriant naujos temos noriu pasiteirat. pradejo uzt priekinis kaires puses guolis. norejau pasikeist bet... kiek tik bebuvau parduotuviu visur man siulo netinkanti guoli, nors ir ziuri kataloge pagal pagaminimo auto metus ir pan. tada uzsakinejau eolte, atveze bet vel netoki.. pradejo jau i mane kreivai ziuret, tada paimiau ir atveziau jiems guoli isimta is mano auto, tada pradejo kraipyt galva ir sako tokio neturim ir uzsakyt negalim.. nuvaziavus i lauzyna, pasakius auto metus, ten duoda deze ir sako rinkis, tai is mazdaug 10 guoliu, 8 buna tokie kaip siulo man servisuose, o 2 tokie kaip pas mane. bet noreciau naujo. prikabinu foto kad butu aiskiau. foto is neto, cia toks guolis koks man netinka. o netinka butent tas varztas per vidury, mano auto guolyje jo nera, tiesiog ipresuotas guolis ir tiek, o cia su varztu uzsukta, todel neina idet, neuztenka vietos. auto E39 97 metu 525tds. tai ar cia mano auto kitokia ar visur man nori ikist nereikalinga detale?

Prikabinti failai:
IMG_6990.jpg
IMG_6990.jpg [ 34.95 KiB | Peržiūrėta 3197 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 08 Kov 2011, 23:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.14
Automobiliai:
E39 523i 1997m
nezinau kokio tau reikia. be varzto i pas mane kai keiciau ardziau ir isiminejau guoli ir masinos. ir be varzto pilna tu guoliu

StandartinėParašytas: 09 Kov 2011, 08:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
pylna tu guoliu be varžliu.pirk naujasniu metu ir bus be varžles..

StandartinėParašytas: 10 Kov 2011, 13:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.08
Amžius:
35
Automobiliai:
E39 525tds
gal ir pilna bet tada aptarnaujantis personalas nekoks, pvz eolte sake neturi ir isvis sako kitokiu ir nebuna, nes mums knygos tik tokius rodo :) nuvaziavau namo atveziau jiem pavizdy tada sako cia kazkas netaip, tavo bmw turbut perdarynetas, galu gale sako pabandysim uzsakinet, atveze toki pat su verzle :) na nusipirkau deveta, tam kartui uzteks...

StandartinėParašytas: 11 Kov 2011, 02:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
swordas rašė:
gal ir pilna bet tada aptarnaujantis personalas nekoks, pvz eolte sake neturi ir isvis sako kitokiu ir nebuna, nes mums knygos tik tokius rodo :) nuvaziavau namo atveziau jiem pavizdy tada sako cia kazkas netaip, tavo bmw turbut perdarynetas, galu gale sako pabandysim uzsakinet, atveze toki pat su verzle :) na nusipirkau deveta, tam kartui uzteks...

Jeigu jie nemate tokiu guoliu kaip tavo tai lai trinasi galvas. Buna kai tose uneversaliose detaliu aprinkimo sistemose kertasi detaliu numeriai pripjauta grybo tada tokias vieta zino tik gerai ismanatis savo darba ir turintis patirti pardavejas. Patikek kiek man vargo cia UK su tai mikimauzais turiu tik du patikimus pardavejiu vienoje firmoje ir tik viena pas atstovus tai jei ju nebuna darbe man ragas turiu kariauti arba pats rodyt jiems kokias detales man is sandelio atnesti. Pabandyk pagas savo kebulo numeri susiransti bmw orginalu to guolio numeri ir liepk ieskoti pagal ji.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery