Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 06:01

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 222  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Vas 2011, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.16
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E39; ex E65; E60
kai buna ziauriai sustumtas ir sutrupintas po avarijos bamperis turginiai visalaik ji nuima kad pardavinejnat vaizdo bjauraus klientas nematytu, patikek vaizdas vizualiai pagereja .

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011, 19:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
nera interculerio radiatoriaus.. O daugiau sunku pasakyti is tos nuotraukos... Reik ziureti vietoje. Fara kaip matau be stiklo - kaip ir nebetinkama. Klimos nera, didelio ekrano nera :lol: Zinoma dabar sakysi kad "aj man nereikia" :lol:

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011, 19:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.02.23
Automobiliai:
E60 530d 04
pamirsk sita bmw. buvau pas ta pati pardaveja x5 zeti, tai tik tralas buvo parvaziavas, masinas nuo jo nukraudinejo, tj sitas bmw kur linka parodei jau aprduotas buvo uz 8000 euru :)

StandartinėParašytas: 24 Vas 2011, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.16
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E39; ex E65; E60
Yustas rašė:
pamirsk sita bmw. buvau pas ta pati pardaveja x5 zeti, tai tik tralas buvo parvaziavas, masinas nuo jo nukraudinejo, tj sitas bmw kur linka parodei jau aprduotas buvo uz 8000 euru :)

Nenusimink, sek skelbimus autopliuse uz savaites rasi ji jau sutvarkyta :mrgreen: ir po juo uzrasa, ''katik gryzo, idealus, nedauztas, reali rida''

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 00:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.02.23
Automobiliai:
E60 530d 04
nu man sitas nlb tiktu, mechanika is karto atmetu :lol: o shiaip tai jo, biznieriu krastas lietuva, ypac kaunas. menesi stebiu skelbimus itensyviai, tai jau ne viena maciau kur vietiniai perikupai perpardavineja, ir dazniausiai is kauno jie :D va kad ir sitas http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1297966 . buvau pries pora savaiciu i pagiegius vaziaves jo ziureti. tai vaziuoklei barska kazkas, begiai su garsu persijungineja, motoras irgi keista garsa skleidzia, ir klaidas meta kompas. viena su vairu kazka, kita antripraslidimas, ir jis neveikia. pardavejas sako kad jau kai pirko pries pusmeti kompas klaidas mete ir uz 33 000 ji atidavinejo :lol: dabar kaune kaip matom, idomumo deliai pasukau, tai sako puse metu pats vazineju, viskas idealu, tik pries savaite ant kompo klaida uzsidege :lol: =D> =D> :^o
ai, dar bagazines dangtis buvo lenktas, bet kaip matosi jis perdazitas dabar :lol:

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 11:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.04
Amžius:
41
Automobiliai:
e 65 750i sport e70 x5 30d sport e60 530d m sport LCI dabar E92 320d m sport
jo spikulis tau nepasakys jie jau tokie, del to ir sunku usipirkti normaliai masina lietuvoj, vienas sako is voketijos darzinej rado pas senuka kuris nevazinejo jau 10 metu, kitas sako kad katik ivaziaves pats dar neziurejau, o kai pazesiu gal pakelsiu kaina ir taip toliau, taip visi ir puola ant ju kaip skeriukai pasaku prisiklause :) taip kad stebekit, as tai angluose tai truputi lengviau cia aiku pasitaiko ir cia tokiu spikuliantu :D bet mes lietuviai isperkam tokius spikuluotojus greitai.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 15:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.05.14
Amžius:
39
Automobiliai:
F11 535d lci
Vakar dėl jo skambinau, parduodamas vis, tai kažką sumaišei matyt, kad sakai, jog jau parduotas seniai. Kaina dar koreguojama ir t.t. Minsiu ryt manau jo gyvai pažiūrėti. Bėje, kas dėl mechaninės pavarų dėžės, tai ji man tik vienintelė normali dėžė ir skaitosi, nesu hesburgerių persivalgęs, kad automato reikėtų 8)

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 16:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.04
Amžius:
41
Automobiliai:
na del dezes tikrai nesigincisim cia isviso vienas is tu dalyku kam patinka baltas sokoladas o kam juodas, patinka ji tau tai gerai, as megstu tik automatus plius dabartiniai automatai tikrai geri tuo jau isitikinau, viena syki po automato nusipirkau manuala sesiu begiu galvojau skirtumo nera tai uzsiknisua su tais begiais iki gyvo kaulo 1 ijungi 2 ijungi 3 ijungi paskuj 4 ijungi ir dar paskuj 5 ijungi ir galu galia 6 ijungi vaziuoji 2vi minutes ir vel i 3cia oj galvos skausmas, meciau as ta masina i sona ir nebenoriu daugiau ziureti i ta puse, nebent kokiai savaitei pasitampyti padrapalinti, o taip tai niekada daugiau nepirksiu manualo. va cia taip nutiko man ir pastebek nepersu tau automato nes man nera skirtumo kokia tau patinka, nors paklausti noretusi kodel tau ji patinka vien del to kad suzinoti priezasti, gal sportinis rezimas visada ijunktas gal tai tave ramina gal automatas tau suluzo ir tu ju bijai irttttt....

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 17:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.02.23
Automobiliai:
E60 530d 04
nu tikrai nesumaisiau, gal uzsisakes zmogus buvo, bet pabego pamates bukle ar kas..
o ant automatines kiek pastebejau dazniausiai varo tie, kurie tokios niekada netureja

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 18:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.16
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E39; ex E65; E60
tai teveliu islepintas vaikelis esi jei mechanines dezes ignoruoji :mrgreen: trys menesiai atgal buvau Vokietijoje su darbo reikalais tai pasiemiau pazystama gerai vokieciu kalba moka, bendravom su keliais vokieciais tai irgi ten jiem pasakyk kad ieskai masinos su automatine gr.deze sako tai jum lietuviam neuztenka darbo vairuojant norit dar kazka su desnia ranka veikti :mrgreen: tada meginau siaip pasiziureti e60 kainas, maniau ten daug pigiau rasiu nei lietuvoj deja apziurejom keturias aiksteles ir viena bmw dileriu naudotu masinu salona, akys nustero 50-65 tuks.lt uz e60 3.0d. pliki be nevarotu, turi mazu defektu pabraukytas kebulas, salonai aptrinti, ridos neva 130 tukst. uz 2004m praso, gryzes cia i lietuva pagalvoju kur tie musu ''pirikupai'' tu e60 pigiai gauna
eeddyy rašė:
na del dezes tikrai nesigincisim cia isviso vienas is tu dalyku kam patinka baltas sokoladas o kam juodas, patinka ji tau tai gerai, as megstu tik automatus plius dabartiniai automatai tikrai geri tuo jau isitikinau, viena syki po automato nusipirkau manuala sesiu begiu galvojau skirtumo nera tai uzsiknisua su tais begiais iki gyvo kaulo 1 ijungi 2 ijungi 3 ijungi paskuj 4 ijungi ir dar paskuj 5 ijungi ir galu galia 6 ijungi vaziuoji 2vi minutes ir vel i 3cia oj galvos skausmas, meciau as ta masina i sona ir nebenoriu daugiau ziureti i ta puse, nebent kokiai savaitei pasitampyti padrapalinti, o taip tai niekada daugiau nepirksiu manualo. va cia taip nutiko man ir pastebek nepersu tau automato nes man nera skirtumo kokia tau patinka, nors paklausti noretusi kodel tau ji patinka vien del to kad suzinoti priezasti, gal sportinis rezimas visada ijunktas gal tai tave ramina gal automatas tau suluzo ir tu ju bijai irttttt....

Paskutinį kartą redagavo rimis 25 Vas 2011, 18:14. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 18:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.23
Automobiliai:
E46 330d 00'
E61
ANA333 rašė:
nera interculerio radiatoriaus.. O daugiau sunku pasakyti is tos nuotraukos... Reik ziureti vietoje. Fara kaip matau be stiklo - kaip ir nebetinkama. Klimos nera, didelio ekrano nera :lol: Zinoma dabar sakysi kad "aj man nereikia" :lol:

Pagal ką atskiri, kad klimos nėra? Tiesą sakant net negalvojau, kad tokiose mašinose jų gali nebūti

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.26
Automobiliai:
E39 528iA 97'
endris rašė:
Pagal ką atskiri, kad klimos nėra?

is paprastu reguliatoriu kaip ant e34o
Paveikslėlis
klima
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 21:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Anksciau irgi purciausi automatu, ieskojau tik mechanikos, kol nepersedau i e65- buvo mano pirmas automatas. Ir man patiko... Gali vairuodamas gurksnot kava, krapstyt nosi, knaisiotis po iDrive ir t.t... zodziu nebesuprantu kame ten idomumas ta pagali pastoviai stumdyt. Po to ieskojau E60 ir butinai su automatu. O del tu sekundes daliu kuriom automatas leciau begejasi- nezinau kaip kitiem, bet man vienodai sviecia- palieku tai geziukams "lenktyninykams" sedintiems senuose triperiuose su zaliais lapais ir "sportuojantiems" gatvese.
Zodziu automatas blogas tik kol nepabandai su juo vaziuot. Niekada daugiau nejamsiu auto su mechanika :evil: Automatas yra GERIS.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 22:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.04
Amžius:
41
Automobiliai:
[quote="rimis"]tai teveliu islepintas vaikelis esi jei mechanines dezes ignoruoji :mrgreen: trys menesiai atgal buvau Vokietijoje su darbo reikalais tai pasiemiau pazystama gerai vokieciu kalba moka, bendravom su keliais vokieciais tai irgi ten jiem pasakyk kad ieskai masinos su automatine gr.deze sako tai jum lietuviam neuztenka darbo vairuojant norit dar kazka su desnia ranka veikti :mrgreen: tada meginau siaip pasiziureti e60 kainas, maniau ten daug pigiau rasiu nei lietuvoj deja apziurejom keturias aiksteles ir viena bmw dileriu naudotu masinu salona, akys nustero 50-65 tuks.lt uz e60 3.0d. pliki be nevarotu, turi mazu defektu pabraukytas kebulas, salonai aptrinti, ridos neva 130 tukst. uz 2004m praso, gryzes cia i lietuva pagalvoju kur tie musu ''pirikupai'' tu e60 pigiai gauna

pats tu vaikelis nei tu zinai mane nei tu sakyk islepintas ar neislepintas, jai neturi ka veikti kaip ta pagali stumdyti tai dziaukis kol gali, paaugsi reikalu daugiau atsiras, masinoj nebebus laiko dauzyti ta pagali kas penkios sekundes, reikes ir kavos pagerti ir butiaka koki papirksi kioske tai telefona ieskosi ir kam paskambinti. as juk nesakau kad tu piemenys nupezes nesupranti kaip gerai automatas, pasakiau savo istorija kaip man buvo ir kodel as nenoriu manualo tuom ir baigesi.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 23:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
labai gerai kai laisva ranka :lol: jei panele kokia gundanciom kojom salia :lol: :lol: :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 222  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery