Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 17:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 14:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.07
Automobiliai:
320d E46 1998
530d E39 2002
Toyota prado 2006 atimtas Regitros gero darbo deka
Linus man buvo atsiuntes masinos trace file su 4 parktronikais, tai as perrasiau kad butu mano duomenys bet visi nustatymai is to file ir veikia, realiai yra 8 parktronikai bet veikia tik galas, o tas mygtukas nieko nedaro dabar, beje klaidu irgi nemeta del to.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2011, 17:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.31
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530d 08'
Ex. E39 530d 01'
Nikas:
Smauglys
A1tec rašė:
Linus man buvo atsiuntes masinos trace file su 4 parktronikais, tai as perrasiau kad butu mano duomenys bet visi nustatymai is to file ir veikia, realiai yra 8 parktronikai bet veikia tik galas, o tas mygtukas nieko nedaro dabar, beje klaidu irgi nemeta del to.

Kaip norėčiau kad gale veiktų.... gal gali pats kuom nors pagelbėti? Tai pas tave nesupratau yra 8 bet padaryta kad tik 4 veiktų? Pas mane matai 4 priekyje laidai nupjauti kabo. Gal kas trumpinasi ir dėl to, nežinau.

StandartinėParašytas: 26 Vas 2011, 10:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.07
Automobiliai:
320d E46 1998
530d E39 2002
Toyota prado 2006 atimtas Regitros gero darbo deka
Jo default pas mane 8, tik 2 priekiniai sugedo, o kadangi as niekada nenaudojau priekiniu pagalvojau kad reiktu atjungti. Del pagalbos tai ... galiu tik file ta perdaryta paieskoti, kai nuvarysiu i sodyba pazesiu, nes laptopas ten likes su visais backupais.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery