Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 23:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1104 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 74  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 14:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523i
tokias dalis reik zymeti,o paskui per skelbimus ieskoti,na tikimybe nedidele ir tai laiko daug kainuoja,bet suradus saviskius gali atsiimti ir dar moraline kompensacija gauti :)

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 14:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.17
abejoju, ar pacukai deda parktronikus i lupenas. Tie gi visai atmarozai begalviai, nubrauke sona ir pabego, kam jiems parktronikai :lol: Man tik buvo idomu suzinot motyvacija, kam labai gerai vairuojantis vyrukas, turintis ilgameti vairavimo staza, su stebetinu uzsispyrimu atstatineja parktronikus. Laikas, nervai, pinigai, o jam naudos is to - abejoju ar yra. Kiek asmeniskai teko vairuot automobili su parktronikais - nepaliko man jie didelio ispudzio ir nesukele didelio pasitikejimo. Bet cia tik mano asmenine nuomone.

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
jau rašiau, kad superka iš narikų tas dalis dėdės "rimti" ir veža į užsienį

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 16:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.04
Amžius:
53
Automobiliai:
E70 X5 3.0D 07'
Suzuki GSF1250SA Bandit 08'
Ex: E39 530D Touring 03'
Dabar važinėju be priekinių parku ir moldingu, nors esu isigijes. Kaip pastebejau, dabar vienas prieš kitą pravažiuojant dviem BMW, vairuotojas kilsteli galva ir žvilgteli žemyn, ar pas tave dar yra parkai :) Šiaip kokia čia dieną apžiurinėjau auto savo ir manau, kad visiškai nesudėtinga operacija būtų parkus iš moldingų perkelti 5 cm žemiau i buferi. Ir vietos lygtai yra ir vaizdo negadintu. Tada kaip nors priekini bamperi prisabačint, kad taip lengvai nenusiimtu ir moldingus be skyliu parkams mirtinai priklijuoti. Bent jau sugadins, jei nores nuplėšti. Šiaip dar reiktu tikrai žymėti tokias dalis ir būti solidariems nepirkti iš vagiu.

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 17:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523i
ZoRgE rašė:
Dabar važinėju be priekinių parku ir moldingu, nors esu isigijes. Kaip pastebejau, dabar vienas prieš kitą pravažiuojant dviem BMW, vairuotojas kilsteli galva ir žvilgteli žemyn, ar pas tave dar yra parkai :) Šiaip kokia čia dieną apžiurinėjau auto savo ir manau, kad visiškai nesudėtinga operacija būtų parkus iš moldingų perkelti 5 cm žemiau i buferi. Ir vietos lygtai yra ir vaizdo negadintu. Tada kaip nors priekini bamperi prisabačint, kad taip lengvai nenusiimtu ir moldingus be skyliu parkams mirtinai priklijuoti. Bent jau sugadins, jei nores nuplėšti. Šiaip dar reiktu tikrai žymėti tokias dalis ir būti solidariems nepirkti iš vagiu.

Geros mintys,o jei pasitaikytu koks pazymetas tai ir pranesti teisesaugos pareigunams. Pas mane masina zymeta,bet nemanau, kad moldingus zymi. Reikes paciam kaip nors pasizymeti.

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 17:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Kancmanas rašė:
Man tik buvo idomu suzinot motyvacija, kam labai gerai vairuojantis vyrukas, turintis ilgameti vairavimo staza, su stebetinu uzsispyrimu atstatineja parktronikus.

ne nu truputi nesamone... siaip tai kad ir kaip tu bevairuotum patogumas yra patogumas. o jei ne tai tada perki opel kadet kur tik vairas ir pedalai ir vaziuoji sau kaip tikras vadyla.

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 17:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
sickdog rašė:

ne nu truputi nesamone... siaip tai kad ir kaip tu bevairuotum patogumas yra patogumas. o jei ne tai tada perki opel kadet kur tik vairas ir pedalai ir vaziuoji sau kaip tikras vadyla.

neperspausk :wink:

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 17:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
kas bus ? duju daugiau rys ?

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 17:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.04
Amžius:
53
Automobiliai:
E70 X5 3.0D 07'
Suzuki GSF1250SA Bandit 08'
Ex: E39 530D Touring 03'
Vilius523i rašė:
Geros mintys,o jei pasitaikytu koks pazymetas tai ir pranesti teisesaugos pareigunams. Pas mane masina zymeta,bet nemanau, kad moldingus zymi. Reikes paciam kaip nors pasizymeti.

pas mane irgi žymėta, bet moldingu tikrai prieš tris metus niekas nežymėjo :) Dabar kai isidėjau prieš tai nudžiautus naujus veidrodeliu stikliukus, antroje puseje israižiau keletoje vietu auto numerius ir užraša - "atsargiai vogtas" :) panašiai sužymesiu ir moldingus su parktronikais. Visiem reiktu taip daryti. Aišku, jei nebusime solidarūs mes, šrotai, arba dalys išvežamos į užsienį - mažai naudos iš to.

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
parktonikai ,pagrinde reikalingi nakti ,pvz kai blogai matos ar prastai ,matos(bet galima ir be jo gyvent) . as tai mastau ant foto crominiu veidrodeliu ,isvis nunest pas meistrus ,kad isgraviruotu ant pacio stikliuko valstybini numeri
parasyt pvz Valst. Nr. 000 111 , kokio 1 cm srifto dydziu ,jei pavogs tai ,nei man ,nei kitas toki nores pirkti,

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 21:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.29
Automobiliai:
E36 318is sedan
E39 530d "Shadow Line"
mindoo rašė:
parktonikai ,pagrinde reikalingi nakti ,pvz kai blogai matos ar prastai ,matos(bet galima ir be jo gyvent) . as tai mastau ant foto crominiu veidrodeliu ,isvis nunest pas meistrus ,kad isgraviruotu ant pacio stikliuko valstybini numeri
parasyt pvz Valst. Nr. 000 111 , kokio 1 cm srifto dydziu ,jei pavogs tai ,nei man ,nei kitas toki nores pirkti,

baltarusas ar rusas tikrai pirks :wink: nes dauguma pavogtu daliu iskeliauja i Rytu europa

StandartinėParašytas: 17 Vas 2011, 22:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.19
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 sandeliukas-traktoriukas
mindoo rašė:

Is vienos masinos jau 3 komplektus tokiu isnese :D Du kart kebulo numeris buvo nupiestas, o trecia karta valstybinis numeris ;) Taip kad per daug neatsipalaiduok, panasu kad narkusom pofig, jiem 10lt ant dozes duos ir gerai.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2011, 10:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.24
Automobiliai:
E34 520 88'
E39 523 TOURING 98'
Gal draudimas kiek susvelnintu netekti? :roll:

StandartinėParašytas: 19 Vas 2011, 11:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
o ka daryt jei draudimas draudzia iki 15m masinas, o senesniu atsisako?

StandartinėParašytas: 19 Vas 2011, 11:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.06.14
Automobiliai:
e91
studentas rašė:
o ka daryt jei draudimas draudzia iki 15m masinas, o senesniu atsisako?

LD apdraudė man senesnį nei 15m. E38

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1104 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 74  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery