Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Lap 2024, 13:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 819 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 55  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Sau 2011, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
zinau, aldis ir man sake, tikrinom ir is mazeikiu bloka, pats apvaziavau rata po Vilniu. tai patikrinom ir jam ir man
tik klausimas, jei nuimsiu plasmasine dali, ja apsuksiu plevele, kad dregmes nebutu, vaziuosiu kokia savaite be jo, tai pas man deze neveiks normaliai?? bandziau pavaziuoti, na pirma pavara, sandeliuose, tai nemeta klaidos.. bet greicio nebuvo, tai nezinau ar jungs pavaras :( jo, ziema bus linksma..

zapadlistas rašė:
andriuxas sake aldis, kad buvo idejas mano bloka tau ir viskas gerai buvo :]
as tai dar pakeiciau priekini kairi davikli ir tada ir man veike vel normaliai :]
o del tos reles tai manau kad neieskok slieku, nieko nepadarysi manau su tuo bloku daugiau, neisgimdysi nieko.

StandartinėParašytas: 26 Sau 2011, 11:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
bent jau man, deze be bloko veike normaliai... vazinejau kokia savaite.

StandartinėParašytas: 26 Sau 2011, 16:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
EX - Lada Vaz2101 71m., Mazda 323 1.7D 91m., E34 525td 94m., E39 530DA 99m.
Dabartinis VW PASSAT 07m. 2.0TDI DSG 125kw
andriuxas galiu paskolinti, turiu neveikianto bloka, bet viska rodo, tik abs ir asc nera

StandartinėParašytas: 26 Sau 2011, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
EX - Lada Vaz2101 71m., Mazda 323 1.7D 91m., E34 525td 94m., E39 530DA 99m.
Dabartinis VW PASSAT 07m. 2.0TDI DSG 125kw
ka turi omeni kalibruoti servotronika?
kaip tai padaryti?

StandartinėParašytas: 27 Sau 2011, 09:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
ačiū, paziuresiu jei deze veiks normaliai, tai pakentesiu be bloko..
jei ka parasysiu. arba parasyk man savo nr. i PM

zapadlistas rašė:
andriuxas galiu paskolinti, turiu neveikianto bloka, bet viska rodo, tik abs ir asc nera

StandartinėParašytas: 27 Sau 2011, 13:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.03
Automobiliai:
E39 523 97
pas mane E39 523 vakar kelis kartus buvo isijungusios abs ir asc lemputes,tuo paciu metu issijungia ir prietaisu skydelis bei radijas,bet issijunginejo tik sekundei.Masina 97m.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2011, 23:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
egidox rašė:
pas mane E39 523 vakar kelis kartus buvo isijungusios abs ir asc lemputes,tuo paciu metu issijungia ir prietaisu skydelis bei radijas,bet issijunginejo tik sekundei.Masina 97m.

ir kas toliau? ko nori is musu?

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 09:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.03
Automobiliai:
E39 523 97
siaip norejau paklaust kas mano masinai pradejo darytis,o siandien ryte pasildziau masina ijungiau sviesas,tai iskart viskas prigeso ir isijunge tos dvi lemputes,bet tik kokiai sekundes daliai.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 10:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
elektronika====diagnostika

egidox rašė:
siaip norejau paklaust kas mano masinai pradejo darytis,o siandien ryte pasildziau masina ijungiau sviesas,tai iskart viskas prigeso ir isijunge tos dvi lemputes,bet tik kokiai sekundes daliai.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 10:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.06.03
Automobiliai:
E39 523 97
nu bet ar ta diagmnostika ka parodys kol tos lemputes pastoviai nera isijungusios,jei taip tai labai gerai butu.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2011, 14:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
44
Automobiliai:
F07 N57S
ex E60 M57/T2
ex E39 M52
ex E32
Sveiki,
Susidūriau su ABS/ACS problema. Prasidėjo viskas nuo to, kad stuktelėjus į duobę užsižiebė šios dvi lemputės. Pajungė kompą ir parodė, kad problema – priekinis daviklis. Pasikeičiau. Pavažinėjau dvi dienas ir vėl įsižiebė abi lemputės.
Dabar situacija tokia, kad užgesinus mašiną ir vėliau ją užvedus, pavažiavus kelis metrus lemputės užgesta, bet pasiekus 40-50 greitį užsidega vėl lemputės. Tiesa dar įdomus požymis, kad kol nedega lemputės, stabdant per stabdžių pedalą jaučiasi atmetinėjimas (kaip abs veiktų, bet ratai neslysta).
Pakeistą daviklį pakeičiau į dar vieną, situacija ta pati, tai daviklio problemą atmetu. Išbandžiau dar vieną dalyką, tai įjungus degimą kai ABS/ACS lemputės pasitikrina ir užgęsta, išjudinau visą laidą nuo daviko fiškės iki pat ABS bloko, lemputės neužsidegė. Mano manymu jei būtų problema laiduose, nors ir trumpam praradusios kontaktą, tai būtų užsidegusios minėtos lemputės, nes atjungus ir vėl greitai pajungus daviklį, lemputės užsižiebia ir lieka degti. Tai laidų problemą atmetu. Taip pat, manau, kad reiktų atmesti ir ABS bloko problemą, nes per jį pabandžiau pastuksenti ir pajudinti, tai pat neįsižiebia jokios lemputės bei lyg dar mano ABS blokas nėra „problematiškas“ (auto 1998 m., ABS fiškės – pilkos).
Kiek išskaičiau forumuose, tai lieka kaip ir guolio problema, nes juose yra kažkokios magnetinės juostelės, kuriuos fiksuoja ABS daviklis. Dar ir tas greičio rodiklis, kad nuo 40-50 km/h užsižiebia lemputės.
Nežinau, gal kažką pražiopsojau ar ne taip supratau. Gal yra dar kokie patikrinimo būdai ar pan. Tai noriu paklausti jūsų nuomonės prieš keičiant guolį.
Ačiū

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 00:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Regis rašė:
Sveiki,
Susidūriau su ABS/ACS problema. Prasidėjo viskas nuo to, kad stuktelėjus į duobę užsižiebė šios dvi lemputės. Pajungė kompą ir parodė, kad problema – priekinis daviklis. Pasikeičiau. Pavažinėjau dvi dienas ir vėl įsižiebė abi lemputės.
Dabar situacija tokia, kad užgesinus mašiną ir vėliau ją užvedus, pavažiavus kelis metrus lemputės užgesta, bet pasiekus 40-50 greitį užsidega vėl lemputės. Tiesa dar įdomus požymis, kad kol nedega lemputės, stabdant per stabdžių pedalą jaučiasi atmetinėjimas (kaip abs veiktų, bet ratai neslysta).
Pakeistą daviklį pakeičiau į dar vieną, situacija ta pati, tai daviklio problemą atmetu. Išbandžiau dar vieną dalyką, tai įjungus degimą kai ABS/ACS lemputės pasitikrina ir užgęsta, išjudinau visą laidą nuo daviko fiškės iki pat ABS bloko, lemputės neužsidegė. Mano manymu jei būtų problema laiduose, nors ir trumpam praradusios kontaktą, tai būtų užsidegusios minėtos lemputės, nes atjungus ir vėl greitai pajungus daviklį, lemputės užsižiebia ir lieka degti. Tai laidų problemą atmetu. Taip pat, manau, kad reiktų atmesti ir ABS bloko problemą, nes per jį pabandžiau pastuksenti ir pajudinti, tai pat neįsižiebia jokios lemputės bei lyg dar mano ABS blokas nėra „problematiškas“ (auto 1998 m., ABS fiškės – pilkos).
Kiek išskaičiau forumuose, tai lieka kaip ir guolio problema, nes juose yra kažkokios magnetinės juostelės, kuriuos fiksuoja ABS daviklis. Dar ir tas greičio rodiklis, kad nuo 40-50 km/h užsižiebia lemputės.
Nežinau, gal kažką pražiopsojau ar ne taip supratau. Gal yra dar kokie patikrinimo būdai ar pan. Tai noriu paklausti jūsų nuomonės prieš keičiant guolį.
Ačiū

Greiciausiai problema guolije.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 09:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
pas mane tas pats buvo-kaltas guolis.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 19:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
na gal kalaidos like bus..elektronika, nes tada kai man pasake del to kad nesiveda silta retkarciais, kai beda materializuosis, tai yra neuzsives, tada ir bus aisku, dabar vazinek ir lauk ir turek mobilu sus savim

egidox rašė:
nu bet ar ta diagmnostika ka parodys kol tos lemputes pastoviai nera isijungusios,jei taip tai labai gerai butu.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2011, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.04
Amžius:
53
Automobiliai:
E70 X5 3.0D 07'
Suzuki GSF1250SA Bandit 08'
Ex: E39 530D Touring 03'
Buvo slidu, ant posukio uzneshe mashina ir priekiniu kairiu ratu trinktelejau i bordiura. Iskart uzsidege ABS, geltonas šauktukas ir ta ESC lempute, kuri blikčioja, kai ratai praslysta. Išlipau iš auto, žiuriu vienas ratas i viena puse žiuri, kitas - i kita. Palengva dašliaužiau iki geresnes vietos ir iškviečiau transporteri. Prieš pakraunant auto ant jo buvau užvedes, ir tos lempos nedege. Nuvažiavom i servisa, ten pasake, kad sulenkta svirtis, reikia keisti. Žodžiu pakeite ta svirti, dar keleta pakabos detaliu prie to pacio pakeite. Išvažiavau iš serviso ir važiuojant koki 60km/h vel visos trys lempos uzsidege. Gryžau atgal, padareme diagnostika. Buvau isitikines, kad to rato ABS daviklio smegeneles bus sutrenktos. Bet parode dvi klaidas - vairas nepriristas, na tipo kai ratai buvo issizerge, tai kazkas nusimušo ir slegio daviklis. Pririšo ta vaira, istryne klaidas sako lek i trasa. Isvaziavau ir vakarop vaziuojant vel uzsidege tos lempos. Kita diena vel i ta servisa, darom diagnostika ir rodo tik viena klaida - slegio daviklis. Sakau truputi idomu, smugis buvo i rata, o kazkodel parejo slegio daviklis, kuris ABS valdymo bloke. Zodziu isuko kita davikli ir sako pavazinek. Važineju jau 4 diena ir nieko. Tai štai tokia istorija, žiuresiu kaip bus toliau, nes buvau isitikines 100% kad to rato ABS daviklis arba guolis.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 819 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 55  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery