Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 07:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 48 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 12:38 

Sveiki, kolegos,
kiek mazdaug kainuoja sankabos pakeitimas? Kur patikimai keicia? Gal kas turejote panasiu problemu?

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 12:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
nu del kainu tai galiu apytiksliai pasakyti, kad sankaba ~600-700 lt (domejausi, nes pas mane ale uzuode sankabos svylesiu kvapa, bet dar netragiska, vaziuoja :oops:). O kur statyti, tai pasiieskok srotu ir servisu skyrelyje - pasirinksi ka noresi :-)
Ija rašė:
Sveiki, kolegos,
kiek mazdaug kainuoja sankabos pakeitimas? Kur patikimai keicia? Gal kas turejote panasiu problemu?

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 13:05 

PrakalejaS rašė:
nu del kainu tai galiu apytiksliai pasakyti, kad sankaba ~600-700 lt (domejausi, nes pas mane ale uzuode sankabos svylesiu kvapa, bet dar netragiska, vaziuoja :oops:). O kur statyti, tai pasiieskok srotu ir servisu skyrelyje - pasirinksi ka noresi :-)

Pas mane dar nera jokio kvapo, bet kai variklis ikaista, pradeda tampyti masina, o jei kamstyje ilgai sedi, tai isvis nemalonu vaziuoti. Gerai, kad dar salta ne taip greitai sankaba pradeda durniuoti, bet artejant siltesniems orams, gali ir subyreti.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 13:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
o tu isitikinusi, kad sankaba? kad pasitampo, tai nebutinai dar sankaba. Geriausia kiek zinau - ismini iki galo ir atleidineji, jei kabina mazdaug nuo vidurio, tai sankaba gera, kuo toliau link pabaigos, tuo didesnis nusidevejimas. (pas mane isvis begiai junginejasi vos kelis cm ismynus :oops:, o ismetu praktiskai be sankabos :oops:)
Ija rašė:
Pas mane dar nera jokio kvapo, bet kai variklis ikaista, pradeda tampyti masina, o jei kamstyje ilgai sedi, tai isvis nemalonu vaziuoti. Gerai, kad dar salta ne taip greitai sankaba pradeda durniuoti, bet artejant siltesniems orams, gali ir subyreti.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 14:03 

PrakalejaS rašė:
o tu isitikinusi, kad sankaba? kad pasitampo, tai nebutinai dar sankaba. Geriausia kiek zinau - ismini iki galo ir atleidineji, jei kabina mazdaug nuo vidurio, tai sankaba gera, kuo toliau link pabaigos, tuo didesnis nusidevejimas. (pas mane isvis begiai junginejasi vos kelis cm ismynus :oops:, o ismetu praktiskai be sankabos :oops:)

pas mane su sankabos diskatorium kazkas negerai

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 14:52 

Rudeni keite kursiokas E36 1,8,tai sankabos komplektas jam atsiejo 900lt su darbu ir t.t.
Beje,Prakalejau,jei sankaba ne nuo vidurio pedalo pradeda kabinti,dar nereiskia,kad jai jau amen.Pas mane audi buvo nauja sankaba visiskai,o kabindavo irgi pries gala.Kiek zinau,ji dar gali ir pareguliuoti.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 19:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
40
Automobiliai:
e90 330i
Del sito dalyko nesu 100% garantuotas (del trukciojimo is vietos) kai ikaista, bet lyg cia ne del to kad diskatoriui amen, bet pati medziaga is ko padarytas sankabos diskas nera kokybiska (neoriginali).
Pas mane yra tas pats tik gal ne taip stipriai, bet nuo paat pirkimo ir zinau kad buves savininkas yra lietuvoj keites jau sankaba.
Lyg dar gal sutapimas bet mano tevukui su E34 irgi baiginejosi sankaba bet neto kad trukcioja, bet jau prie buksavimo ribos, tai sumaste pasikeist, mokejau apie 600lt ir atsirado panasus dalykas kaip ir pas mane, tik siek tiek silpnesnis kol ji nauja. Tai kaip naujam sankabos komplektui tai tikrai neturetu buti!
Lyg ir galetu buti dar vienas sutapimas, bet va kai nuvaziavau ir vienam servisiuke paklausiau sefo kame reikalas ir ar verta ardyt, tai jis sako negarantuoju kad kanors surasim, nes pas ji pati ant audi A8 jie akeite sankaba, ir atsirado tas pats sh.
Taip kad reziume galiu susidaryti tokia kad nereik pagailet piginu ant brangesnio sankabos nes kaip supratau imant pigiausia nukentes vaziavimo is vietos malonumas, o jei senstant tai jausis vis labiau!
Va cia kur zmogus rase kad keite E36 uz 900lt tai tikiu kad ji turetu gal ir buti idiali.
Jei kasnors zino daugiau, laukiamos nuomones...

StandartinėParašytas: 22 Kov 2006, 21:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Ija rašė:
Sveiki, kolegos,

manau uz darba apie 200 lituku tikrai paims normaliam servise,gal ir daugiau... :roll: komplektukas dar SACSH(sankabos) kainos apie 500-550lt...sumojam-gaunasi nemazai :wink:

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 00:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
Nezinau man tai asmeniskai nekiltu ranka moket 900lt uz sankaba,srote gali geros bukles daug kartu pigiau nusipirkt

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 09:35 

NerkaBMW rašė:
Nezinau man tai asmeniskai nekiltu ranka moket 900lt uz sankaba,srote gali geros bukles daug kartu pigiau nusipirkt

patikek, kad ir as netrykstu noru tiek moketi uz sankaba, bet jei reikia, tai reikia. ne kiekviena diena sankaba byra.

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 10:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
pas mane pries tai turetoj auto buvo toks trukciojimas irgi, su ja vaziuota buvo 2 metus ir jokiu daugiau problemu neiskilo :) ka padarysi patrukcioja tai patrukcioja :)

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 12:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
Dr.Zoidberg rašė:
Baikit, vyrai ... Apie kokius cia 900 Lt kalba ? Srote nusiperki sankaba uz 150 Lt su visais pribambasais ir tikrai geros bukles. Paskui ~4 val. saziningo darbo savom rankom garaze ir pakeista ta sankaba :) Kvieciu nebuti baltarankiais (nu nebent pinigai kiseniuose netelpa) 8)

kai turi nors siek tiek siam reikalui tinkanti garaza, irankius ir elementaru supratima apie autoremonta, tada tavo kalbos gal ir turi kazkiek prasmes. Taciau ne pas visus sie dalykai egzistuoja, todel ne pinigu kiekis kiseneje esti sio reikalo kertinis akmuo. O ir srote labai stebuklu nenusipirksi.
Galu gale, paziurek kas temos autorius...

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 12:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.19
Amžius:
43
Ija rašė:
PrakalejaS rašė:

sitas tampymasis, ikaitus automobiliui, pajudant is vietos, yra ne sankabos problema, o smagracio
problema issprendziama keiciant smagrati i nuo M20 variklio :wink:

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 13:01 

Dr.Zoidberg rašė:
Piktas_pinigas rašė:
Galu gale, paziurek kas temos autorius...

Tfu, tu velnias.... Taigi mergina :) Ot zioplys , nepaziurejau :D :oops: Sorry :)

Vyrai, jau taip nenuvertinkit manes;) Galiu pati rata pasikeisti, akumuliatoriu pasikeisti, AE isideti, dureles issiardyti ir paziureti, kodel langas blogai uzsidarineja, bet sankaba ne mano jegoms. Kol kas ne mano jegoms :roll:

StandartinėParašytas: 23 Kov 2006, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 2x
Ija rašė:
...Galiu pati rata pasikeisti, akumuliatoriu pasikeisti, AE isideti, dureles issiardyti ir paziureti, kodel langas blogai uzsidarineja...

reta, kuri sugebetu kiek daug automobiliu srity :idea:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 48 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery