Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 22:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 222  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 15:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.18
Automobiliai:
ex E60 530i M54 04' Dynamic Drive
Wife's MINI Cooper S 2010
"Jeigu nera didelio ekrano,Logic 7-tai auto plikas."Keistas poziuris,taip lyginant jeigu tavo E60-ame yra didelis monitorius,Logic7,bet nera Head Display,tai auto irgi plikas.As vertinu BMW uz puiku valdomuma,dinamiskuma....Pirkdamas auto,man svarbiau buvo ir bus,kad jame butu Dynamic Drive sistema,Active stering...ir tik po to didelis ekranas.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
bi'em'dablju rašė:
"Jeigu nera didelio ekrano,Logic 7-tai auto plikas."Keistas poziuris,taip lyginant jeigu tavo E60-ame yra didelis monitorius,Logic7,bet nera Head Display,tai auto irgi plikas.As vertinu BMW uz puiku valdomuma,dinamiskuma....Pirkdamas auto,man svarbiau buvo ir bus,kad jame butu Dynamic Drive sistema,Active stering...ir tik po to didelis ekranas.

O as vertinu auto uz puiku valdomuma ir komforto irangos visuma. Plikas BMW "manes tiesiog nedziugina" :mrgreen: Taip kad nesikabinek prie zodziu istrauktu is konteksto :wink: Zmogus turi nusiskundimu del muzikos ir navigacijos valdymo. Todel siuo atveju rasydamas "plikas" auto turejau omeny standartine garso sistema is kurios nori isgauti kokybiska muzika..
Taip kad tavo pastaba siek tiek ne i tema... O aktyvus vairas (vargo vakariene su remontu), naktinio vaizdo kamera ir projektorius ant priekinio stiklo visai nereikailingi LIETUVOS keliuose :wink: Is pradziu situ dalykus labai sureiksminau, bet paturejes supratau kad visai nereikalingi..

StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 17:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.02
Amžius:
37
Automobiliai:
e60 530d 05'
e70 X5 3.0d 08'
x E39 525tds 98'
x E34 524td 89'
ANA333 rašė:

O as vertinu auto uz puiku valdomuma ir komforto irangos visuma. Plikas BMW "manes tiesiog nedziugina" :mrgreen: Taip kad nesikabinek prie zodziu istrauktu is konteksto :wink: Zmogus turi nusiskundimu del muzikos ir navigacijos valdymo. Todel siuo atveju rasydamas "plikas" auto turejau omeny standartine garso sistema is kurios nori isgauti kokybiska muzika..
Taip kad tavo pastaba siek tiek ne i tema... O aktyvus vairas (vargo vakariene su remontu), naktinio vaizdo kamera ir projektorius ant priekinio stiklo visai nereikailingi LIETUVOS keliuose :wink: Is pradziu situ dalykus labai sureiksminau, bet paturejes supratau kad visai nereikalingi..

cia kaip kam, nors man asmeniskai sitie dalykai ypac reikalingi, gaila, kad night vision neisidejau, o vat TV ar DVD sistema tai pinigai i bala mano galva

StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 17:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2004 E61 525d
Na taip tas tiesa, kiekviena savo... Todel sios opcijos pasirenkamos asmeniskai

StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.18
Automobiliai:
ex E60 530i M54 04' Dynamic Drive
Wife's MINI Cooper S 2010
Niekas prie nieko nesikabineja,tiesiog apibendrinu tavo isreikstas mintis (ne vien is paskutinio posto sioj temoj).Nereik sureiksminti didelio monitoriaus.Active steering-puikiai veikianti sistema,nereikalaujanti remonto,kaip ir bet kuris kitas agregatas,jei auto tvarkingas."Night Vision sistema.....nereikalinga Lietuvos keliuose"- kodel?Kuo Lietuvos keliai ir naktys issiskiria nuo likusio pasaulio?.Tai ne tik komforto iranga,bet ir saugesnio vairavimo sistema.Head up Display opcija-puikus dalykas,kaip ir pavaru perjungimas ant vairo,bet vel gi ne kiekvienam jis reikalingas (priklausomai nuo vaziavimo stiliaus ir variklio galingumo).

StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 19:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2004 E61 525d
Del aktyvaus vairo turiu keleta pavyzdziu pazystamu rate, pastoviai fiksuojamos klaidos, "nusimusa" vairo padetis ir niekas galu neranda. Kartais menesi pravazineja kartai i diena po kelis kartus. Ypac dregnu oru pasireiskia. O remonto kainos kosmines. Zmogeliai jau perzegnojo.. Forumieciai matau irgi apie tai diskutuoja. Del naktines kameros. Kai blogas matomumas vairuotojas ( bent jau as) koncentruoja demesi i kelia. Jeigu is ties sudetingos vairavimo salygos ner kada dairytis i papildoma ekrana. Gal tai geras padejejas keleiviui ( sturmanui) bet vairuotojui naudos mazai. Projektorius ant stiklo geras dalykas lakstant dideliais greiciais kai nereikia akiu nukreipti nuo kelio ( paradoksalu bet naudojant naktine kamera pastoviai turi dirscioti i sona) o lietuvoje kur jau taip lakstai?! Begiu perjungimas ant vairo lygiai tas pats, autobahnuose -pasaka! Lietuvoje - daugiau zaisliukas pirma menesi :) na cia mano tokia nuomone ir patirimas :wink:

StandartinėParašytas: 04 Sau 2011, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.02
Amžius:
37
Automobiliai:
e60 530d 05'
e70 X5 3.0d 08'
x E39 525tds 98'
x E34 524td 89'
Aktyvus vairas tai cia kaip kam, as su juo problemu neturiu didesniu (kol nepamirstu sniego nusispardyt) tad juo patenkintas. Kas liecia Head-Up Display tai jis ne tik del to, kad pamatyt greiti, bet ir del to, kad issamiau parodo navigacija, vaziuojant pagal navi mieste nereikia blaskytis i ekrana, uzmiestyje rodykle is anksto pakrypsta posukio kryptimi, rodomas atstumas iki sekancios sankryzos, autopiloto fiksuojamas greitis ir nereikia del kiekvieno "plyngt" ieskot ka raso ekrane, viska aiskiai didelem raidem parodo ant stiklo, jei yra stop2go f-ja tai rodo ir jos info.
Del night vision is dalies sutinku su tavo nuomone, bet cia vel asmeniniai dalykai, as kai daug vazineju tamsoje ir labai retai vienas tai man si opcija atrodo reikalinga, nes kai pvz. atvaziuoja E36 su disco sviesom tai gailiesi, kad neturi plytos arba naktines kameros :) Kombinuojant night vision+head-up display gauni ispejimus apie pesciuosius ar nukrypima nuo linijos tiesiai ant ekrano, tik nesu tikras ar naujoje 5er ar 7er serijoje taip galima.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2011, 00:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Man asmeniskai tas head up display tai nereikalingas daiktas. Mane jis nervuoa. As jei su tokia masina vaziuojiu pastoviai isjungiu ji.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2011, 10:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
nu active steering tai tikrai..:) gerai kol nepareina (kaip pas mane ) nu bet zinot irgi vairavimas geras,tai paziurekit yra pilna tu auto zalios spalvos,veliurines sedynes ir t.t. bet vairuojasi jis irgi gerai...tik kazkodel niekas neperka jus,tie navarotai ir susideda is to,kad gerai jeigu konfortines sedynes (daug patogiau sedeti) geriau jei didelis telikas (normalia navigacija galima isideti) ir daug visokiu kitu dalyku,bet tas kad ir kuo daugiau tu navarotu ne tiek tos masinos verte nukris,mano nuomone tokia

StandartinėParašytas: 05 Sau 2011, 21:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
Kiesa rašė:
nu active steering tai tikrai..:) gerai kol nepareina (kaip pas mane ) nu bet zinot irgi vairavimas geras,tai paziurekit yra pilna tu auto zalios spalvos,veliurines sedynes ir t.t. bet vairuojasi jis irgi gerai...tik kazkodel niekas neperka jus,tie navarotai ir susideda is to,kad gerai jeigu konfortines sedynes (daug patogiau sedeti) geriau jei didelis telikas (normalia navigacija galima isideti) ir daug visokiu kitu dalyku,bet tas kad ir kuo daugiau tu navarotu ne tiek tos masinos verte nukris,mano nuomone tokia

o as kaip tik manau kad kuo maziau navarotu tuo verte maziau nukrenta :)
Paskaiciuok kiek kainavo nauja masina su visais navarotais, ir kiek bazine komplektacija, ir palygink kaina po 10 metu... Skirsis max ant 1tukst euru :)

StandartinėParašytas: 06 Sau 2011, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.30
Automobiliai:
E53
ne :) tai faktas tu nenorek kad jos verte tokia pat liktu,o ypac BMW , kurie sukuria po facelifta kas puse metu :)) bet esme tame kad vistiek kuo daugiau prigrusta tu vadinamu navarotu kaina vistiek islieka brangesne negu tuscia,nors tikrai sutinku kad kiek tu navarotu yra tai realiai puse ju tikrai nereikia,bet kad jie butu nemaiso :) man koks didziausias dalykas auto tai kad butu konfortines sedynes,didelis telikas,sildomos sedynes,elektrines sedynes,ten tokia greicio rodmenys ant stiklo tai tikrai nereikia,begiu metymas ant vairo,taip pat vejas kazkoks,bet aisku cia tik man,visi kalba kad labai jau prasta aparaturos kokybe,man visai jos uztenka,aisku logic7 daug geriau :)

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011, 14:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.04
Amžius:
41
Automobiliai:
e 65 750i sport e70 x5 30d sport e60 530d m sport LCI dabar E92 320d m sport
na zinot kaip yra, geriau yra nei nera, head up displejus, komfortines sedynes ir padel shift ant vairo begiam metiti retai naudoju, bet jie ten gerai atrodo vairas pilnesnis kaip ir su m paketu ir be visi tie reikalai gerai atrodo, ir man malonu kad jie yra, tai tiek kas suprato....

StandartinėParašytas: 14 Sau 2011, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.13
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E60 535d
Norejau paklausti,kuo mazdaug skiriasi konkreciai E60 tas mazas ekraniukas nuo didelio jau? koki is esmes skirtumai? ar skiriasi tik dydziu,ar ir valdymu kokiu ,ir taip toliau.

StandartinėParašytas: 14 Sau 2011, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.04
Amžius:
41
Automobiliai:
e 65 750i sport e70 x5 30d sport e60 530d m sport LCI dabar E92 320d m sport
na visupirma, su placiu ekranu visada yra navigacija, toliau jisai persiskiria per puse tai navigacija ir viso kito valdymas tuo paciu metu, tai yra muzika, telefonas, nustatimai ir ttttt.... pas mane sone perskirtas ir visada ijunktas, kompiuteris tai rodo kiek su baku nuvaziuosi kiek dizeliuko ryna ant simto kiek nuvaziavau kada pradejau vaziuoti laikas na ir ttttt... tai tiek as zinau, gal kas dades kanors seip tikrai geriau su placiu, sedau kur mazesnis ekranas tai atrodo kaip ubagas :))) neisizeiskit cia tik pripratimas turbut.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2011, 04:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.13
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E60 535d
Hm,tai jo....as mazdaug ieskausi tokio,kad butu trys tokios baikos, tai kad butu su placiu ekranu,rekaro odinem sedynem ,automato.....3 pagrindai ,kurie turetu buti,o del kitu,kaip dievas duotu :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 222  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery