Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 17:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Sau 2011, 12:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.04.20
Automobiliai:
728
Gal dar zinote ka reiskia BAD4TAPE ar bet ka galetu reiksti?as kai ijungiu telefona man ant akranelio uzrasas sis,ir neko negaliu daryti,i telefono bloka kur bagazineje ira man ten nera kur korteles idet,jai pakeisciau si gloka kur bagazineje ar veiktu telefonas ar ne?ačiū uz pasidalintus mintimis :wink:

StandartinėParašytas: 03 Sau 2011, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.04.20
Automobiliai:
728
PrInCo rašė:
man rodos pas tave ten viskas gerai tik kad tu susimaises buvai del to ijungimo ir isjungimo.kai paspausdavai asc mygtuka ir uzsidegdavo lempute tai cia tu ne i jungdavai,o isjungdavai :) siaip ta sistema visa laika veikia jei neisjungi jos.

Sianden iviko keistas dalykas su ASC ir ABS truputi paklimpes buvau ratai prasisuko ir uzsisvete jie abu asc ir abs bet abs veikia gerai,tai klausimas kodel uzsisvete?kkur ziureti klaida?laidas koks ar dacykas mire?bet jai mire abs neveiktu kek suprantu

StandartinėParašytas: 05 Sau 2011, 04:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Cia taip turi buti pavazinesi ir vel bus gerai. Uzsidega abs tada kai galiniai ratai sukasi o priekiniai stovi vietoje uzfiksuoja kad jiu greiciai labai skirtingi ir uzsizieba abs ir asc lemputes.

StandartinėParašytas: 05 Sau 2011, 14:06 

Cia tu Arunai su tais greiciais kaiptais indomiai islankstei... Niekada gyvenime mirksint ASC (veikiant jam) nebuvo uzsideges ABS... Man neveike ASC kazkada del paprastos priezasties, knisausi po kapotu ir troseli pajudinau, tas truputuka nusokes buvo nuo to (nzn kaip pavadint) ratuko, uzdejau ji i vieta ir toliau viskas veikia... Kaukoliukas tu nuvaziuok pasidaryk diagnostika, suytaupysi sau laiko ir nervu.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2011, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.04.20
Automobiliai:
728
Bass rašė:

Cia tu Arunai su tais greiciais kaiptais indomiai islankstei... Niekada gyvenime mirksint ASC (veikiant jam) nebuvo uzsideges ABS... Man neveike ASC kazkada del paprastos priezasties, knisausi po kapotu ir troseli pajudinau, tas truputuka nusokes buvo nuo to (nzn kaip pavadint) ratuko, uzdejau ji i vieta ir toliau viskas veikia... Kaukoliukas tu nuvaziuok pasidaryk diagnostika, suytaupysi sau laiko ir nervu.

dekui kad pasidalinote mintimis :wink:

StandartinėParašytas: 07 Sau 2011, 18:20 

Gaunasi kaip nors sutvarkyt?

StandartinėParašytas: 08 Sau 2011, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Bass rašė:
Cia tu Arunai su tais greiciais kaiptais indomiai islankstei... Niekada gyvenime mirksint ASC (veikiant jam) nebuvo uzsideges ABS...

Nieko as neislanksciau, cia kai pasnigo ir pradejo visi buksuoti issijunge asc tai klausimai pastoviai del ko uzsidega abs lempa, del to ir uzsidega kad galiniai ratai sukasi o priekiniai vietoje stovi. Taip kad daznai po buksavimu uzsidega abs o kai dega abs automatiskai asc nes asc negali veikti be abs.

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011, 21:57 

tris BMW su ASC turejau, ale nei vienam buksuojant nedegdavo ABS, priciom cia jis? Jai ABS dega buksuojant vadinas kazkas negerai su ABS

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011, 22:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Per mazai BMW dar turejai arba nepakankamai buksavai. Pas visus uzsidega tiek E39 tiek e60

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011, 23:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
as galiu tik patvirtint, kad uzsidega.
siaip ziema neuzsidege, nebuksuoju gi ten redlainais :D
bet va, kai masina buvo ant dyno stendo, abs uzsidege. na tada gi priekiniai ratai stovi, o galiniai nebiski sukasi.

StandartinėParašytas: 09 Sau 2011, 23:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530 M57 00' ex...
E36 318 M41 95'
Pas man dvi ziemas normaliai buvo, buksuok kiek nori, neuzsidegdavo, per einama vasara pakeiciau davikli ABS viena, ir sia ziema prasidejo tokie fintai, kad uzsidega ABS ir ASC. Uzgesinus ir uzkurus ir truputi pajudejus is vietos uzgesta savaime.

StandartinėParašytas: 10 Sau 2011, 00:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.04.20
Automobiliai:
728
na man uzsidega ASC ir ABS kai jie svecia tada ABS neveikia bet kartais uzgesta jie kai uzgesta truputi per dobe nestiprei susipurto masina tada vel uzsicvecia,cia matyt daviklis kiek suprantu atcilaisvino ar kaskas panasau taip?

StandartinėParašytas: 10 Sau 2011, 11:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.27
Automobiliai:
E60
Pas mane, kai buksuoja, ABS nedega ir degti jis neturi, ant prietaisų skydelio mirkčioja geltonas trikampis rodantis kad ratai prasisukinėja ir viskas. Jei dega ABS reiškiasi su davikliu yra problema reikia daryti diagnostiką ir žiūrėti kuris daviklis neveikia arba blogai veikia. Tarp kitko visi davikliai turi būti tokios pat firmos arba bent jau tokie pat priekyje ir tokie pat gale, nes kitų firmų davikliai gali skirtingai parametrus skaičiuoti ir kompas gaudamas nevienodą informaciją iš ratų meta tai kaip klaidą ar kitaip kvailioja.

StandartinėParašytas: 10 Sau 2011, 20:09 

taip. ABS neturi mirkcioti ar ten degti...

StandartinėParašytas: 10 Sau 2011, 21:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
na, taip. iprastai pabuksavus, ABS neuzsidega..bet kai priekiniai ratai stovejo, o galiniai pasisuke iki ~215km/h, tai man uzsidege abs. paskui isvaziavus ant kelio, ir pravaziavus keliasdesimt metru abs/asc uzgeso :idea:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery