Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 21:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 10:29 

Kas gali buti, man visas uzpakalis vibruoja ir labiausiai jauciasi ant 50 kaskur? Tevo klausiau tai pirmi jo zodziai - guoliai.... Nu tikuosi kad ne..... Siandien pasidarysiu ratu balansavima gal koks svarelis nukrito ber duobe vazuojant :/

Tiesa kokios spalvos turi buti tepalas vairo stiprintuve? :/ pas mane juodas... itariu, kad laikas keisti :/

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 10:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
greiciausiai padanga su guzu

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 11:11 

Zinok mano pirma mintis buvo kad su guzu..... Bet apziurejes nieko neradau.... Nu siandien vazuosiu pas viena dieda pas kuri tas padangas pirkau subalansuoti.... tai isitikinsiu ar yra tas guzas ar ne... ir dar stabdzius pasiziuresiu kas ten su jais nes orto kompas rodo kad keisti reikia

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
o tu pabandyk pasikelti masina ant domkrato ir pasuk viena rata galini, o paskui kita
jei ratas koks nors kiausinio formos, tai reiskia ir problema radai

manualo rusu kalba jau nebeturiu. pratriniau :(

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 11:23 

tiek jau to :) tik vat ir su anglisku truputi problemos :) norejau atrarint rodo infected files :/ nu ne taip lengva pasukti.... kai glas varo, rankinio nera o ant laisvo kaskaip nesinori kelti masinos..... tuo labiau kad pas mane slenksciai ziauriai ispuve :/ ir jei ji sugalvotu pariedeti tai viskas baigtusi skyle :( nu jauciu ten nuvarysiu ir ziuresiu.... jei ka naujas padangas uzsimesiu.....

o del guolio tai jauciu negali buti... nes man nei uzia nei ka :/

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 13:51 

Nu psio issiaiskinau kas ten pas mane negerai :D Nuvariau i servisa tai net nezejo.... paklause prie kokio greicio jaucias ir viskas ir sako, kad mano padanga kiausinis.... krc varysiu po darbo pirkti padangu....

Tas meistras sako kad daugiau nieko ir buti negali..... :/

Nu jauciu galima rakinti ta tema...

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 13:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
:)
a ka as tau sakiau?
bet as matai patikrinciau tavo vietoje :)
tas dreba prie 50 dar nieko nereiskia :)

StandartinėParašytas: 20 Kov 2006, 14:00 

Nu tai vat po darbo tiksliai isitikinsiu...nes desiu naujas tai vistiek balansuoti reikes... tuo labiau kad ir senas pazesim gal kampas visai ne ten :)

Nu bet laikas tai jau visai netikes.... negalejo jos istverti iki tol kol galima butu su vasarinem vazinetis

StandartinėParašytas: 21 Kov 2006, 09:38 

Dabar jau tiksliai zinau kodel vibravo man tas oporatas... pasirodo priekine padanga nuvo paragvusi skania skania duobe ir ten toks guzas buvo kad baisu :( nu dar reikes suvedina ir visas taukes persiziureti nes ratai kiek kliba :/ dar siandien valytuvai kaskodel atsisake :/ net nesupratau kodel :/ kilo ir sustojo ties viduriu... ir labanakt.......varykliukas lyg ir veikia

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: