Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 09:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 306 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Lie 2010, 18:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.24
Amžius:
37
Automobiliai:
e90 3.0d LCI M
ex. E46 2.0d
Nu žodžiu, nuvariau aš šiandien mašiną į mautorą, atliko diagnostiką..
Tai tokios klaidos:
(38) oro srauto daviklis
(15) purkštukas su laidu
(27) elektrinė variklio pašildymo sistema (kas čia tokio? pas mane webasto lyg ir nėra)

airbag'as (keleivio sėdynės daviklis, vairuotojo pusės sagtis...)

Dar kažkokia klaida dėl turbinos buvo, bet, kai paklausė, kad ją suka, tai po to ir pamiršo...

Esmė ta, kad traukos nėra, o ir vėluoja traukti, paspaudus gazą..

Siūlo keisti oro srauto matuoklę ir purkštuką su laidu..
Pabandėm važiuoti atjungę matuoklę - rezultatas tas pats, tai gal ne joje bėda. Matuoklė keista prieš du metus, įdėta kinietiška, tai klaida gal tik dėl to? Ne pats dėjau matuoklę, tokią auto pirkau.
O purkštukas su laidu tai gal ir gali būti, gal dėl jo ir vėluoja bei nebūna traukos, bet sakė, kad jį sunku gauti.

StandartinėParašytas: 19 Lie 2010, 16:45 

aha, tikrai sunku gauti, as irgi ieskau :) tik pas mane dabar kita problema prasidejo del griztamojo kuro slngeliu/kuro slangeliu....

StandartinėParašytas: 19 Lie 2010, 17:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.24
Amžius:
37
Automobiliai:
e90 3.0d LCI M
ex. E46 2.0d
Tiesą sakant, man kyla įtarimų dėl matuoklės ir dėl purkštuko. Tai kodėl man tada visą žiemą trauka būna super?

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 17:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.24
Amžius:
37
Automobiliai:
e90 3.0d LCI M
ex. E46 2.0d
Gal kas nors gali paaiškinti, kodėl žiemą trauka būna labai gera, o vasarą - ne? Ar tai gali būti susiję su purkštuku? Ar labiau dėl matuoklės? Na, ar bent jau logiškai tai būtų galima paaiškinti.. Nesinori nusipirkti naujo purkštuko už 1000 ir matuoklės už 800 ir turėti tą patį rezultatą..

Dėkui iš anksto :?

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 19:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
ruonis rašė:
Gal kas nors gali paaiškinti, kodėl žiemą trauka būna labai gera, o vasarą - ne? Ar tai gali būti susiję su purkštuku? Ar labiau dėl matuoklės? Na, ar bent jau logiškai tai būtų galima paaiškinti.. Nesinori nusipirkti naujo purkštuko už 1000 ir matuoklės už 800 ir turėti tą patį rezultatą..

Dėkui iš anksto :?

Pabandyk sukeisti vietomis vakuminius voztuvelius turbos su egr.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 19:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.10
ruonis rašė:
Nu žodžiu, nuvariau aš šiandien mašiną į mautorą, atliko diagnostiką..
Tai tokios klaidos:
(38) oro srauto daviklis
(15) purkštukas su laidu
(27) elektrinė variklio pašildymo sistema (kas čia tokio? pas mane webasto lyg ir nėra)

airbag'as (keleivio sėdynės daviklis, vairuotojo pusės sagtis...)

Dar kažkokia klaida dėl turbinos buvo, bet, kai paklausė, kad ją suka, tai po to ir pamiršo...

Esmė ta, kad traukos nėra, o ir vėluoja traukti, paspaudus gazą..

Siūlo keisti oro srauto matuoklę ir purkštuką su laidu..
Pabandėm važiuoti atjungę matuoklę - rezultatas tas pats, tai gal ne joje bėda. Matuoklė keista prieš du metus, įdėta kinietiška, tai klaida gal tik dėl to? Ne pats dėjau matuoklę, tokią auto pirkau.
O purkštukas su laidu tai gal ir gali būti, gal dėl jo ir vėluoja bei nebūna traukos, bet sakė, kad jį sunku gauti.

Nu tai jei atjunget matuokle ir masina lygiai taipat elgias tai kas dar neaisku?

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2010, 11:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.15
Automobiliai:
E39 523i 97
E46 320d m47 00
del to kad tankesnis oras ziema :] interkuleris saldo ora karsta vasaros diena, o ziema jau gauna salta ir dar saldo :D

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2010, 15:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.09.24
Amžius:
37
Automobiliai:
ex E36M 318tds 95
ex E36 325tds 95
ex E46 320d 01
ex E46 320d 02
ex E46 320d 03
ex E46M 320dA 02
E90 320dA 06
E60M 525dA 06
F07 530d 10
pas mane srauto matuokle buvo mirus tai masina vaziuodavo kaip priekaba prikabinus..spaudi gaza pridusta po kiek laiko lyg pradeda traukt bet silpnai. I kAlna irgi vos ivaziuodavo nesvarbu kokiu begiu :D ant dideliu apsuku kaskur ties 2000 ir 3500 budavo duobes ziaurios atrodo kas atjungtu turbina. poto vasara kondyske ijungus labai krisdavo trauka isjungus truputi geriau nu vienu zodziu del srauto matuokles labai daug bedu :) pakeitus atrodo kaip nauja masina visos problemos dingo :) ai dar va ratu net neprasukdavo ant asfalto duodi gazo ir pridusta sankaba atleidus o db kai zveris eina :)

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2010, 14:14 

ir pas mane ta pati problema su slangos nesandarumu :evil:

StandartinėParašytas: 17 Rgs 2010, 18:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.24
Amžius:
37
Automobiliai:
e90 3.0d LCI M
ex. E46 2.0d
marijus86 rašė:
ir pas mane ta pati problema su slangos nesandarumu :evil:

o kaip jūs surandat, kad šlanga nesandari? Nejaugi diagnostika parodo?

Servise nan pasakė, kad be oro srauto matuoklės jinai važiuotų geriau arba bent neblogiau. Nu taip ir buvo. Priedo, kad prieš tris metus matuoklė buvo keista.. Gal galima iš kažkur gauti laikinai gerą matuoklę, kad įsitikinti kad bėda joje?

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2010, 08:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
jeigu sakai kad nepasikeitė variklio darbas atjungus matuoklę tai ji tikrai bloga.... pirk nauja ir ne kinietišką, su dėvėta tokia detale irgi loterija- čia ne kėbulo detalė kokia....

StandartinėParašytas: 07 Gru 2010, 22:08 

labas vakras,gal kam teko susidurti su E46 320d. problema,nesuprantu kas darosi mano bmw trauka tai yra tai nera bet dazniausiai jos nebuna tada atsiranda kai vaziuoji migi gaza atrodo ka visiskai netraukia pergazuoji tada eina kai raketa o kartais reikia pergazuoti bent kelius kartus kad pradetu traukti,buwau nuvares pas elektrika visa diena prazaide ir nieko nerado viskas gerai pabandziau pakeisti srauto matuokle vistiek tas pats. girdejau is keliu zmoniu kad gali buti egr voztuvas bet kitu paklausiau sako isvis juos uzglusina nebezinau kur kreiptis ir ka bedaryt manau 2l 110kw turi skrist kaip lektuvas

StandartinėParašytas: 07 Gru 2010, 22:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.06
Amžius:
41
Automobiliai:
E60 540i 06'
TOMAS_E46 rašė:
labas vakras,gal kam teko susidurti su E46 320d. problema,nesuprantu kas darosi mano bmw trauka tai yra tai nera bet dazniausiai jos nebuna tada atsiranda kai vaziuoji migi gaza atrodo ka visiskai netraukia pergazuoji tada eina kai raketa o kartais reikia pergazuoti bent kelius kartus kad pradetu traukti,buwau nuvares pas elektrika visa diena prazaide ir nieko nerado viskas gerai pabandziau pakeisti srauto matuokle vistiek tas pats. girdejau is keliu zmoniu kad gali buti egr voztuvas bet kitu paklausiau sako isvis juos uzglusina nebezinau kur kreiptis ir ka bedaryt manau 2l 110kw turi skrist kaip lektuvas

patikrink vakuumo sistema pradzioj

StandartinėParašytas: 07 Gru 2010, 22:52 

visas slangas perziurejau ant germetiko sudejau,bet man kaskoks keistas garsas sakytum kaip is interkulerio

StandartinėParašytas: 10 Gru 2010, 22:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.04
Amžius:
45
Automobiliai:
E46 320d
TOMAS_E46 rašė:

:mrgreen: atvaryk padarysim lektuva :mrgreen: stebuklu nebuna

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 306 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery