Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 16:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 77 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Spa 2010, 13:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Sankabos disko spiruokles ir 2 masiu smagracio spiruokles atlieka sukimo momento dempferio vaidmeni, uztad arba ten arba ten jos standartineje sankaboje bus.

Paskutinį kartą redagavo E36Coupe 24 Spa 2010, 21:16. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 24 Spa 2010, 13:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Liukas1992 rašė:
Sportuot tai žadu tikrai.
Tai kitaip sakant man reikia vietoje plaukiojančio smagračio dėt paprastą? Jei taip tai tada reikia, kad diskas būtų su spyruoklėm ar aš čia kažko nesuprantu?

Taip diskas bus tada su spyruoklem jei paprastas smagratis. Gali nuo m20 smagrati nutekinta, islengvinta su keramikine sankaba burti:)

StandartinėParašytas: 24 Spa 2010, 14:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.06
Amžius:
32
Automobiliai:
E30 Coupe 327i (in progres..)
Nikas:
Liukas1992
O gal visgi reikėtų mažiau burt ir pirkt keramikos komplektą su smagračiu už 1300lt, arba organiką už 1200lt

E36Coupe rašė:
Sankabos disko spiruokles ir 2 masiu smagracio spiruokles atlieka sukimo momento dempferio vaidmeni, uztad arba ten arba ten jos standartineje sankaboje jos bus.

Šitą žinau, bet kaip daryt man?

StandartinėParašytas: 24 Spa 2010, 16:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Liukas1992 rašė:
Sportuot tai žadu tikrai.
Tai kitaip sakant man reikia vietoje plaukiojančio smagračio dėt paprastą? Jei taip tai tada reikia, kad diskas būtų su spyruoklėm ar aš čia kažko nesuprantu?

Ka tu sportuosi? Driftint nepridriftinsi su tokiu motoru nieko rimto, nebent saules piesi ir viena kita posuki paskersuosi. Ziede pagal motora tai pakliusi i tokia klase, kur nei vieno nepavysi. Nebent slalumas, bet velgi, kam tau ta keramika.

Nusiperki nuo M20 motoro smagrati, taip pat gali reikt ir starterio, nusiperki nauja sankabos komplekta ir valio, turetum uz detales tilpt iki 500lt nu gal 600lt ir per akis tos sankabos bus.

StandartinėParašytas: 24 Spa 2010, 18:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.06
Amžius:
32
Automobiliai:
Nikas:
Liukas1992
Jau su stoch prisivažinėjau, o su tokiu varikliu drifte dar gali pavaidint, mačiau ne vieną kuris maždaug su 200ag posūkyje galą paskandina dūmuose.
Vienaip ar kitaip norisi, kad sankaba laikytų, ir laikytų ilgiau nei metus, o ir pradedančiam 141kw per akis.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2010, 14:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
tai jei ta tavo stoch kaip pasakojai buvo srotine, tai ko tu nori. Nusipirk nauja jokiu bedu nebus.
pas mane 325 buvo m20 smagratis nutekintas, ir naujas komplektas sachs. Vaziavo kuo puikiausiai, tik dryftinant, tiek burninant ratus, niekas nebuksavo ir niekas nevede.

Cia kaip ir blogam sokejui tai tie tarp koju irgi trukdo.

O tokios galios varikliui tai tos sankabos per akis, aisku jei vaziuot nemoki ir tik degini, tada kitas reikalas. Dek keramika ir sportuok, o apie normalu vaziavima gali uzmirst mieste :^o

StandartinėParašytas: 25 Spa 2010, 21:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.16
Automobiliai:
BMW E36 325i
Vakar prie mano akių vienam veikėjui sankaba keramikinė sugadino smagratį .Ir važevimas su toke sankaba tikrai nėra malonus,bijotau net ka vešt,nes pajudėjimo smūgis tai ogo ;) beje variklis irgi 2,5l plyta,sankaba su įdėjimu jam kainavo 1500Lt,dėjo savam servize;) Ir atvaževes pirkėjas sėdes už vairo ,tikrai tokios mašinos nepirks;) nebent sportinykas :D Klausyk ka sako patyre :D ir visai jausmas buvo nemalonus kai pajudant sankryžoje išvietos raunant staiga apsukos šoko ir varikliaus skyriuje pasigirdo kaip cvekų dėžės nukritusios iš aukštai garsas;D

Paskutinį kartą redagavo Gytautas 25 Spa 2010, 22:01. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 25 Spa 2010, 21:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
i koki gera kamsti papulsi ir baigsis visi sportai :)

StandartinėParašytas: 25 Spa 2010, 21:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
tai gi galima stabdi nuspaudus burnautint, truputi stabdi atleidi pavaziuoji ir vel stovi - padangas sildai :lol:

Masina kasdienai ir masina sportui yra du skirtingi dalykai. Universaliu daigtu nebuna. Kiek tu su ta masina prisportuosi? metus, du? sukisi kruva pinigu, noresi normaliai pavaziuot ir fsio. Tai su ta pacia sportine ir pas mergu vaziuosi?

StandartinėParašytas: 25 Spa 2010, 22:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.16
Automobiliai:
BMW E36 325i
Dėl keramikinės sankabos tai jau ir aš prieš;) Nors gal viena pasakius tai visai gerai :D yra pliusas :D dar kartu ir sportuoja vairuotojo ir keleivių presas,ir kaklo raumuo :D bei piniginė :D

StandartinėParašytas: 26 Spa 2010, 00:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
karamika yra gerai, jei auto naudojama tik sportui ir tik istrauki iki trasos nulekt pasitreniruot ar i varzybas, o jei su ta pacia dar ir kiekviena diena vaziuoji, i darba ir atgal, i parduotuve ir siaip su reikalais, dar sportines sedynes, salonas visas isrinktas, ale sportine duslerka, vaziuokle zema ir kieta iki negaliu, be gumos gabalo tarp dantu nei pavaziuot neina :)

StandartinėParašytas: 26 Spa 2010, 08:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.16
Automobiliai:
BMW E36 325i
Reaikia boksinykų draugų turėt tai duos tų kur incikast dantim ;D Na ir tegul negalvoja kad keramika ilgaamžiška;)

StandartinėParašytas: 26 Spa 2010, 08:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
keramika yra gerai, tik ji turi buti naudojama pagal paskirti. Taip kaip armani kostiumas prie mike kedu, suderint viska reikia, nes kai belekaip daro, tai ir gaunasi, kad niekam netinkamas. Tada geriau pasikeist i nauja sankaba, isimest vienos mases smagrati ir uzteks jos, tiek pabuksuot tiek normaliai vaziuot.

StandartinėParašytas: 26 Spa 2010, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.06
Amžius:
32
Automobiliai:
Nikas:
Liukas1992
Andrius S. rašė:
tai jei ta tavo stoch kaip pasakojai buvo srotine, tai ko tu nori. Nusipirk nauja jokiu bedu nebus.
pas mane 325 buvo m20 smagratis nutekintas, ir naujas komplektas sachs. Vaziavo kuo puikiausiai, tik dryftinant, tiek burninant ratus, niekas nebuksavo ir niekas nevede.

Cia kaip ir blogam sokejui tai tie tarp koju irgi trukdo.

O tokios galios varikliui tai tos sankabos per akis, aisku jei vaziuot nemoki ir tik degini, tada kitas reikalas. Dek keramika ir sportuok, o apie normalu vaziavima gali uzmirst mieste :^o

Ačiū už nuomonę.

Gytautas rašė:
Vakar prie mano akių vienam veikėjui sankaba keramikinė sugadino smagratį .Ir važevimas su toke sankaba tikrai nėra malonus,bijotau net ka vešt,nes pajudėjimo smūgis tai ogo ;) beje variklis irgi 2,5l plyta,sankaba su įdėjimu jam kainavo 1500Lt,dėjo savam servize;) Ir atvaževes pirkėjas sėdes už vairo ,tikrai tokios mašinos nepirks;) nebent sportinykas :D Klausyk ka sako patyre :D ir visai jausmas buvo nemalonus kai pajudant sankryžoje išvietos raunant staiga apsukos šoko ir varikliaus skyriuje pasigirdo kaip cvekų dėžės nukritusios iš aukštai garsas;D

Priprasi važiuot su keramika ir bus viskas malonu, beje man patinka griežtumas, kai sukimba užtikrintai, kai duobes sugeria užtikrintai. Pas mane sportiniai amortizatoriai, bus blokuotas reduktorius, sankaba keramika - kai ateis laikas parduot kažkas supras ką tie priedai reiškia ir pirks, nes kitu atveju pats tą patį dės.

Ar man tik taip atrodo, ar jūsų niekas neklausė kaip jūs patys sau darytumėt sankabą?

StandartinėParašytas: 26 Spa 2010, 13:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
ne is blogo cia. perspejo zmones del tokios sankabos malonumu, o pats nuspresi ka daryti :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 77 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery