Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 13:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Vas 2006, 01:40 

Nu bet anyway, isigijai gera daikta. Sveikinu. Patarciau perskaityti manuala, daug nauju dalyku suzinosi 8)

StandartinėParašytas: 27 Vas 2006, 19:22 

Gal kas zinot koks cia mobiliakas galetu tikti ir ar tokiu iskasenu
dar galima kur isigyt (ne krastoj) ?
Foto: viewtopic.php?t=7426

StandartinėParašytas: 28 Vas 2006, 11:46 

fricas rašė:
Neįsivaizduoju. Jei originalus tas įtaisas, tai Krastoj klausk... Šiaip vienam Merse teko kažką panašaus matyt.

Atsiminiau, kad turiu savo auto gamyklines komplektacijos printout'a, o
ten parasyta, kad cia yra BMW cellular Motorola, o kas per Motorola
biesai zino. Beja Krastoj galima uzsisakyti, berods uz ~1500Lt, bet as
aisku to nedarysiu;) Bandysiu naudoto paieskot

StandartinėParašytas: 11 Kov 2006, 15:25 

Marcius_83 rašė:
Gal kas nors zonot kaip gaut senesne sim kortele? Nes pas mane naujos neveikia???

Gal kortele ne y bagazine dejai?

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 12:02 

Beje prie to pacio, kaip zinoti kad pas mane tel. veikia? Na kortele kisasi kaip supratau gale, bagazineje, bet kaip ten ja ikist reik? Kisau visaip, tel. neparode jiokiu gyvybes zenklu, kame saknu ieskoti? Ar kortele turi kistis kur tel. pakelus rageli tokia rodyklele yra? Kaip man pasijungti ta tel.? Kaip issaiskinti ar jis vapse gyvas? Nes kompe paspaudus TEL mygtuka, jiokiu gyvybes zenklu, kazkas trumpai sumirksi kompo displejuje ir viskas :cry: kame saknys :cry:

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 13:31 

Skeleton rašė:
Beje prie to pacio, kaip zinoti kad pas mane tel. veikia? Na kortele kisasi kaip supratau gale, bagazineje, bet kaip ten ja ikist reik? Kisau visaip, tel. neparode jiokiu gyvybes zenklu, kame saknu ieskoti? Ar kortele turi kistis kur tel. pakelus rageli tokia rodyklele yra? Kaip man pasijungti ta tel.? Kaip issaiskinti ar jis vapse gyvas? Nes kompe paspaudus TEL mygtuka, jiokiu gyvybes zenklu, kazkas trumpai sumirksi kompo displejuje ir viskas :cry: kame saknys :cry:

Gyvas telefonas be korteles ji ijungus (yra mygtukas ant pacio ragelio) praso istatyti SIM kortele, kaip ir kiekvienas normalus GSM tel. O mygtukas TEL tik issaukia i OBC jau ijungta telefona.

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 13:39 

OMNITEL rašė:
Skeleton rašė:

Gyvas telefonas be korteles ji ijungus (yra mygtukas ant pacio ragelio) praso istatyti SIM kortele, kaip ir kiekvienas normalus GSM tel. O mygtukas TEL tik issaukia i OBC jau ijungta telefona.

Nu blyn, o ijungimo mygtukas tai jame pavaziduotas apskritimas ir bruksniukas viduryje? Kiek ji belaikyciau niekas nevyksta, kame ieskoti saknu? :roll:

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 13:47 

Skeleton rašė:
Nu blyn, o ijungimo mygtukas tai jame pavaziduotas apskritimas ir bruksniukas viduryje? Kiek ji belaikyciau niekas nevyksta, kame ieskoti saknu? :roll:

Jap. Tai reiskia, kad telefonas pas tave neveikia :( Toliau tau elektristai geriau patars ka nors...

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 13:50 

:cry: :( blyn tai kas jam galetu but? :( suds koks, na gal kas patart galetu cia man, gal kas susidure cia su tuo...Gal kokia fiske nepajungta, ar koks saugiklis sproges :cry:

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 13:55 

Skeleton rašė:
:cry: :( blyn tai kas jam galetu but? :( suds koks, na gal kas patart galetu cia man, gal kas susidure cia su tuo...Gal kokia fiske nepajungta, ar koks saugiklis sproges :cry:

Del saugiklio tai tu ne klausk, o geriau patikrink :wink:

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 18:00 

OMNITEL rašė:
Skeleton rašė:

Del saugiklio tai tu ne klausk, o geriau patikrink :wink:

O tel. saugiklis tai kur gali but, bagazineje, ar bardacioke? Kur jo ieskoti?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery