Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 09:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 277  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Rgs 2010, 23:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
algiz rašė:
Masinu kaina tai skiriasi 4000 Lt :) (cia taip bent is kalbu supratau, kur kainu galas..) o m salona tikrai galima rasti uz 700, aisku ne tapacia diena, bet laiko turint galima :) taciau taip pasikartosiu sitokio salono nerasi tikrai, taciau ir m salonas nera blogas variantas :) o be geru zieminiu padangu manoji mane papjautu :) nes ieskau kitos nes po avarijos senoji buvo parduota... todel dabar jai saugumas pirmoj vietoje, todel ne vien mano norai lemia masinos pasirinkima, buciau vienisas turbut ta ruda senai buciau nupirkes :)

Tu gal jau daugiau nevardink priezasciu kodel tu jo nepirksi, nes jau net nejuokinga daros ant kiek nusisneki. Automobilis yra iskirtinis, gal vienas is 5000, net jai jis ir turi trukumu, tu pinigu yra vertas, tu paprasciausiai to nesupranti. Jis tikrai ilgai nestoves, nes yra pakankamai zmoniu vertinanciu iskirtinuma ir komplektacija.
Toks komfortinis salonas su masazu kainuotu ~1500, zinoma standartines spalvos
Tv komplektas ~2500
M buferiai ~ 2000
M vairas ~ 800
Ir t.t.
Jis cia verke kad zieminiu padangu nepridea, nu komikas tai konkretus :lol:

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 07:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.18
Amžius:
43
Automobiliai:
[E39] 530D MY02 Touring
Oho kaip visiems si masina parupo :) as gi niekur ir nesakiau, kad as jos nenoriu pirkti, as tik sakiau, kad galimybe ja apziuret jei ir turesiu tai siandien (jei tie estai ar ufonautai ar dar kas nenupirks) toliau jus vis pamirstat, kad kalbam apie 8m senumo masina :) ir, kad uz lango ne 2008m kai visi euforijoje laukia naujos padidintos algos :)
As gi sakau, man sita masina grazi (paziurejus is foto, tikroveje dar neteko ziureti) ir man sportines pakabos, m buferiai ir tt neturi dideliu pliusu pries masinos kaina (as jums logiskai tik delioju kame prioritetai masinos pasirinkimo, tai yra kaina ir pilna elektra viduje), o jus dauguma skambate lyg perkant telefona sakytumete, bet tai paziurek koks to telefono ideklas, koks sniurelis prie jo :) supraskit as bmw neturejes ir kolkas dar realiai ziuriu i masinos pirkima (kas aisku matau gali nesunkiai pasikeisti isigijus bmw ir galiu tapti tokiu pat kaip jus fanatiku :) ).
As tikrai nenoriu sumenkinti sito bmw jis fantastiskas :) dabar jau nebepyksite? Ir tikrai dekoju uz diskusija nes labai padedate susidelioti prioritetus :) Ir primenu gale jei masinos reiketu tik man ji butu senai nupirkta is mano puses :) bet ji reikalinga ir mano anrajai pusei, negi netenka jums derinti savo veiksu su moterimis? Ar cia visi tie kur moteru dar neturi ? :)
Atsiprasau jei lendu i pievas jau.. nes turbut jau biskuti ir oftopiko cia..

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 08:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
Stasietis rašė:
o is kur jus zinote kad cia su M pakaba? Apdaila tai M, o kad touringo galas su pagalvem tai cia pas visus. Ar as neteisus?

buna ir spiruokles..

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 08:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.01.12
Automobiliai:
Lexus LX470 99'
Chrysler Town&country 3.8 02'
ex Chrysler Town&country 3.3 duj 01'
ex Kia Sorento 3.5 duj 141kw 05'
ex E39 530D M57 Touring 01'
Algi, tau žmonės pataria, nes jau turėjo ne po vieną BMW ir garantuoju 100%, kad nusipirkęs eilinės komplektacijos mašiną po metų ar gal net greičiau gailėsies, kad bent nespėjai apžiūrėt tos rudos.
O tai mašinai linkiu ją vertinančio ir kažką suprantančio šeimininko ir labai gaila, jeigu ji išvažiuos iš Lietuvos... :cry:

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 08:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.18
Amžius:
43
Automobiliai:
[E39] 530D MY02 Touring
As jau supratau tikrai, kad ta ruda verta apziuret, tik galimybes tai padaryti ribotos, tai vis dar viliuosi, kad siandien pavyks tai padaryti..
O tuo paciu jau i tema klausimas: nemazai pazystamu yra metai atgal nukenteje del priekiniu buferiu vagystes ar toks va m buferis nevilios labiau vagis? Ar buferiai vis dar masalas vagims? Nes mano masina stoves gatveje..

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 08:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
algiz rašė:
Nes mano masina stoves gatveje..

#-o buferiai, priesrukiniai, angel eyes.........
jau i metus kokia tukstanti galetum skirti ir stovejimo aikstelei, ramiau miegosi, bus maziau apibraizytas automobilis, ir rezultate tikrai pigiau iseis, nei vaistai ir atsargines dalys :)

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 08:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
tai,kad dabar vienos is geresniu masinu pastoviai isvaziuoja is Lietuvos :lol:
autoriui tai galiu pasakyti tik tiek,kad ta 8 ar 10 metu masina senumo buna geriau islaikyta ir maziau su ja tenka lankytis servise nei su ta 5 ar keliu ten :wink: kalbu is patirties seimos e60 dazniau tvarkomas nei mano senukas E39 kuris man asmeniskai komfortu labiau pasizymi nei tas e60 ir aplamai...o jai reik derintis su antra puse del auto tai perki reno clijonke vw polo ar koki peugeota ir bedos isprestos nes kai moterys pradeda vazineti su tokiom auto tai is tu auto nekaska ir lieka :lol:

algiz rašė:
....ar toks va m buferis nevilios labiau vagis? Ar buferiai vis dar masalas vagims? Nes mano masina stoves gatveje..

visada yra iseitis labiau apsaugoti savo turta :wink: pirmiausiai ka padaryciau nupirkes auto su M apdaila tai keisciau priekinio buferio varstus kartu su halogenu ir isinuomuociau vieta saugomoje eiksteleje nes laikant gatveje kas ryta ainant link auto gali ir nustebti ko nors nerades :lol:

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 08:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
Ale keistoki daugelis vistiek. 25 000Lt. už tiek galima užsienyje susirasti tokį Individual, kuris labiau atitktų tavo individualumą. Čia taip lenkti galvas ir sakyti, kad čia vos ne auksinius kiaušus dedanti antis tai nesamonė. Nieko čia jame tokio labai labai, išliekamosios vertės individual nepriduoda, nebent mūsų rajonuose. Kas tas individual? Viso labo žmogus pirkęs ją naują susidėliojo varneles kaip jam patinka iki gana smulkmenų. Bet tai tik kosmetika.
Tokie visokie individual arba limpa iš karto, nes pataiko į tavo skonį, arba žiūri tu į jį ir nesupranti ko čia kiti taip seiliojasi. Žiūri į jį ir galvoji, ar vairas čia kartais ne iš žaislų parduotuvės? Ir kam čai taip mirga marga? Spalvos tik dvi, bet vistiek gavosi mirga marga. Turbūt visa šeima kartu varnelės dėliojo :) Čia aš taip žiūriu į jo saloną ;)
Todėl jei neužkabino iškarto, nereikia kankintis yra tų E39, o jei dar tokių metų ir už tokią kainą...

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2010, 09:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.01.12
Automobiliai:
Lexus LX470 99'
Chrysler Town&country 3.8 02'
ex Chrysler Town&country 3.3 duj 01'
ex Kia Sorento 3.5 duj 141kw 05'
ex E39 530D M57 Touring 01'
algiz rašė:
As jau supratau tikrai, kad ta ruda verta apziuret, tik galimybes tai padaryti ribotos, tai vis dar viliuosi, kad siandien pavyks tai padaryti..
O tuo paciu jau i tema klausimas: nemazai pazystamu yra metai atgal nukenteje del priekiniu buferiu vagystes ar toks va m buferis nevilios labiau vagis? Ar buferiai vis dar masalas vagims? Nes mano masina stoves gatveje..

Ar bamperis bus M-tech, ar paprastas faceliftinis su apvaliais halogenais, miegosi vienodai neramiai (Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl dabar važinėju KIA ir Chrysler :D, ačiū vagiukam, prisivaikščiojau šią šaltą žiemą iki mokamos aikštelės ). Jei dėl vagystės tikimybės renkiesi bamperius, tai geriausias sprendimas senesnis modelis su keturkampais halogenais arba išvis ne BMW...

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2010, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.18
Amžius:
43
Automobiliai:
[E39] 530D MY02 Touring
Jau nemazai forumo perskaiciau, nes ziurineju ir modeliu ligas, matosi kokias kas aptarineja :) Nes kai perku daikta nors kiek brangesni stengiuos kuo daugiau suzinot.. O siaip mano norai daug maz man zinomi: automatas, 3.0D, su navi, sildomom sedynem ir idealu butu su elektrinem (turinciomis atminti). Tik va jau prapleciau paieskos rata ir ziuriu ne tik E39, bet ir E46 modeli (150 kw).

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2010, 22:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
5er tikrai komfortiskesnis, bet 3er smagesnis toks =D>
na cia ziurint, ko tu nori..
siaip jeigu dairytumeisi i 330d, tai zinok, kad jis geriau vaziuoja uz 530d :D nes yra lengvesnis.. na tas geriau, tai toks salyginis..ten vos 0,2s skirtumas pagreityje iki 100km/h..bet vistiek truputi smagiau su lengvesne masina.

del to xd, na nezinau..kaip ir kolega, as irgi buciau tos pacios nuomones, kad to X nereikia.. ar tu daznai isnaudosi tuos keturis varomus ratus?
nebent gyveni kazkur uzmiesty, tai tada gal.. ziema..

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2010, 22:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
xd reikalingas kai pinigu DAUG turi :lol: granata apie 2500lt, cia normaliai?

StandartinėParašytas: 26 Rgs 2010, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.18
Amžius:
43
Automobiliai:
[E39] 530D MY02 Touring
Juokais snekant praejusi ziema Kaune parode, kad i darba nuvaziavo tik dzipai :) bet eksploatacija zinoma aktuali..
Man kas aktualiausia tarp tu 5 ir 3 tiesiog ju salono dydis (nesinoretu i Klaipeda dardet su masina kur mazai vietos), taciau as kiek ziuriu aprasymus ir foto masinu, tai to didelio skirtumo kaip ir nematau.. ir idomu ar jauciasi skirtumas tarp tu 142kw ir 150kw varikliu, nes visi aplink rasineja, kad tai vos ne tie patys varikliai..

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2010, 08:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
algiz rašė:
Kiek is aprasymo katalogo bent lyginant karavanus skirtumas plotyje 6cm ilgyje 36cm. O ir treciukai jau buna su 150kw.. o kainos panasios tik treciukas vieneriais-dviem metais naujesnis. Tik speju E39 didesnis komfortas?

Galinė sėdynė E39 vienu coliu platesnė, o salono ilgis praktiškai toks pats. Tai erdvė gale priklausop nuo to kiek erdvės priekyje ;)

StandartinėParašytas: 27 Rgs 2010, 20:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
na E39 uz E46 nezymiai didesnis bet tikrai geresnis sprendimas. vaziavimas visai kas kita. o 142kw auto visai kas kita nei 135kw.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 277  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery