Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 16:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1018 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 68  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Lie 2009, 12:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Kazbekas rašė:
Tai kad matyt nelabai skaitei ką parašiau. Juk sakau, kad pernai važinėjau - viskas toms padangoms buvo gerai, žiemą važinėjau su DUNLOP GRASPIC 2, kurios ir taip yra minkštos - viskas buvo gerai. Pavasarį prieš tech. apžiūrą keičiau šarnyrų porą, jei gerai pamenu, po ko reikėjo suvedimą daryt. Nu ir padarė... Paskui greit atėjo laikas vėl keist žiemines į vasarines, matyt todėl ir nepastebėjau, kad žieminės būtų nuvažinėtos, nes, reik suprast, blogumai buvo ką tik prasidėję, o kai uždėjau vasarines, daugiau net minties nebuvo tikrint padangų būklės, kol kartą nepamačiau visiškų slikų. Ot gaila, kad nenufotkinau, būtų juoko visiems buvę. Bet sakau neperdėdamas - nudilusios abi lygiai lygiai, jokio protektoriaus rašto nelikę, tik kiekvienoj padangoj po du ar tris tuos išilginius protektoriaus griovius dar šiek tiek buvo likę. Nu slikai ir tiek. Taigi, greičiausiai tai suvedimas kaltas, nes daugiau niekas nereamontuota ir, ačiū Dievui, nieko nereik remontuot.

Jei nudilo lygiai, t.y. ne krastas kuris nors, tai su suvedimu viskas tvarkoje. Galines pas BMW siaip dyla visada 2x greiciau nei priekines. Gal paprasciausiai pasivazinejai dideliais greiciais su pilnai pakrauta masina dideliais atstumais. O ir siaip, Dunlop greitai linke dilti :)

StandartinėParašytas: 12 Lie 2009, 13:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
all in music rašė:
padangos Toyo eglutes rastu - normalu, kad jos labai garsios?

Eglutes rasti padangis dazniausiai buna triuksmingesnes. Pas mane kazkada irgi tokios toyo buvo, tikrai gan triuksmingos buvo.

StandartinėParašytas: 12 Lie 2009, 16:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
fruktai, su kokiom pats važinėji? asimetrikai kokie nors ?
norėjau prieš vasarą pirkti continental conti sport contact2 , bet neradau geros būklės arba ne mano kišenei buvo.
kiek girdėjęs tai paties paprasčiausio rašto padangos tyliausios (t.y ištisinių linijų ir gilių griovelių raštas)

StandartinėParašytas: 12 Lie 2009, 17:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Annoucements rašė:
fruktai, su kokiom pats važinėji? asimetrikai kokie nors ?

Pas mane buvo visos Michelin Pilot Sport, bet kai galines baigesi, tai gale uzdejau Pirelli P-Zero Rosso. Siomis padangomis esu labai patenkintas. Tiesiog kimba prie kelio jos. Dabar galvoju ir priekyje uzsideti tokias pacias.

Annoucements rašė:
kiek girdėjęs tai paties paprasčiausio rašto padangos tyliausios (t.y ištisinių linijų ir gilių griovelių raštas)

"Eglute" rastas tikrai triuksmingesnis. Nors, ta triuksma nebent kokioje japoniskoje masinoje isgirsi :)

StandartinėParašytas: 12 Lie 2009, 19:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
pas mane dabar tokios pat :) kol sezono neatvažinėsiu tol nieko negalėsiu pasakyt nei apie dėvėjimąsi nei dar apie kokius kriterijus, juolab ne nenaujas pirkau

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 08:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
fructazz rašė:
Jei nudilo lygiai, t.y. ne krastas kuris nors, tai su suvedimu viskas tvarkoje. Galines pas BMW siaip dyla visada 2x greiciau nei priekines. Gal paprasciausiai pasivazinejai dideliais greiciais su pilnai pakrauta masina dideliais atstumais. O ir siaip, Dunlop greitai linke dilti :)

Tai tą aš suprantu, bet gal ne iki tokio lygio ir kodėl tada nei pernai taip dilo, nei žiemą, kai žieminės padangos dar minkštesnio mišinio.

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 09:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Kazbekas rašė:

Tai tą aš suprantu, bet gal ne iki tokio lygio ir kodėl tada nei pernai taip dilo, nei žiemą, kai žieminės padangos dar minkštesnio mišinio.

Tai sakau: greitis + svoris = sakes padangoms :) Arba tapke pasunkejo ;)

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 21:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.19
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 sandeliukas-traktoriukas
Turiu tokia dilema kurios niekaip negaliu isspresti. Kaip Jums atrodo optimaliau daryt:
- Pirkti naudotas pusėtinas padangas uz ±150Lt (Continental, Bridgestone ir pan. brandai)
- Pirkti pigiausias siulomas reifendirekt kinietiskas gumas uz 176.10Lt (neisivaizduoju kas ten tokio bus :D ) http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So
- Imti mazdaug normalesnes naujas padangas uz ±300Lt. (Nusiziurejau Lassa IMP SPORT TL http://www.route67.lt/r17/r17.html - Bridgestone ekonom klase :))

Imciau naujas normalias padangas (3punktas), tik beda ta, kad laiaks nuo laikomegstu nuvaryt i koki slaoma ar pan. renginuka, kur tos padangos dyla ypatingai greitai, ir uzsidejus padangas uz >1000Lt (uz komplekta) mano sazine neleis man ju drozti... :D Galvojau pasiimti kokias naudotas papigiai, bet kainos nera tokios jau ir pigios. Gariunuose - praktiskai vien slikais prekiauja po 100Lt, taig iradau balsanoje pora neblogu variantu po 150-170Lt. O tada Ir pasistojo klausimas - gal tada geriau imt kitaicu gamybos (sunny :D) uz tuos pacius 170Lt padangas, kurios bus naujetelautes, su maksimaliu "mesos" kiekiu. Patarkite zmones gerieji :)
PS. 225/45R17, pasiimciau 15 diskus vien sportavimui, bet mazesni negu 17 diskai netelpa... :(

StandartinėParašytas: 13 Lie 2009, 21:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Paieskojus ir R17 gali rast uz R15 disku kaina, tai gal imk geras sau ir pasieskojes disku pasiimk kita komplekta "ekonomiskesniu" sportui?

StandartinėParašytas: 14 Lie 2009, 09:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.25
Amžius:
37
Automobiliai:
E65 730d M57N
E60 530d M57N
Opel Astra H TwinTop
Kawasaki zx12r
Suzuki SV650
E39 540i M62 manual (ex)
E34 530i M60 manual (ex)
Yamaha YZF-R1 98m. (ex)
jarik rašė:
Turiu tokia dilema kurios niekaip negaliu isspresti. Kaip Jums atrodo optimaliau daryt:
- Pirkti naudotas pusėtinas padangas uz ±150Lt (Continental, Bridgestone ir pan. brandai)
- Pirkti pigiausias siulomas reifendirekt kinietiskas gumas uz 176.10Lt (neisivaizduoju kas ten tokio bus :D ) http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So
- Imti mazdaug normalesnes naujas padangas uz ±300Lt. (Nusiziurejau Lassa IMP SPORT TL http://www.route67.lt/r17/r17.html - Bridgestone ekonom klase :))

Imciau naujas normalias padangas (3punktas), tik beda ta, kad laiaks nuo laikomegstu nuvaryt i koki slaoma ar pan. renginuka, kur tos padangos dyla ypatingai greitai, ir uzsidejus padangas uz >1000Lt (uz komplekta) mano sazine neleis man ju drozti... :D Galvojau pasiimti kokias naudotas papigiai, bet kainos nera tokios jau ir pigios. Gariunuose - praktiskai vien slikais prekiauja po 100Lt, taig iradau balsanoje pora neblogu variantu po 150-170Lt. O tada Ir pasistojo klausimas - gal tada geriau imt kitaicu gamybos (sunny :D) uz tuos pacius 170Lt padangas, kurios bus naujetelautes, su maksimaliu "mesos" kiekiu. Patarkite zmones gerieji :)
PS. 225/45R17, pasiimciau 15 diskus vien sportavimui, bet mazesni negu 17 diskai netelpa... :(

As pirkau naujas Lassa Impetus sport - kolkas esu laaabai patenkintas tomis padangomis (mano 235/40R18).. kaip nauju padangu tai ir sukibimas puikus.. ir devisi nepasakyciau, kad labai smarkiai - bet aisku as jas pasaugau.. :lol:

mano nuomone, jei jau yra noras sportuot, tai tam reikia ir $..ta prasme, kad siulyciau sportavimui nusipirkt kitus paprastus (kuo pigesnius) diskus su belekokiom ten padangom ir tada jau sportuot.. o su tom paciom ir vazinet ir sportuot, tai nelabai..bent jau man atrodo :roll:

StandartinėParašytas: 14 Lie 2009, 10:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
jarik rašė:

Dabar naudotu padangi kainos mazesnes nei pries metus, ir tikrai gali pasiimti geras naudotas R17 225/45 uz ~100-120lt/vnt. ;)

StandartinėParašytas: 08 Rgs 2010, 01:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Kažkada turėjau Gislaved Speed ( tikslaus skaiciaus nepamenu ) tai š... paskutinis. Šiuo metu ant vienos auto užmautos BFGOODRICH Profiler2, ant kitos Michelin Energy Saver. Kainos skirtumas akivaizdus, o kokybė labai panaši. Antrą kartą rinkčiausi BFGOODRICH.
Beje, visada padangas perku naujas, nesu linkes rizikuoti savo ir kitų žmonių saugumu.

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2010, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
Na pas mane siuo metu ant galo sumestos BRIDGETONE Potenza R050, tai siaip patenkintas padangom, bet jau kietos, tai kaip akmuo. Kai montuoja net gaila ratlankiu. Kita karta rinksiuosi kazka minkstesnio, vien del to, kad pagailet ratlankiu.

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

StandartinėParašytas: 15 Rgs 2010, 22:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
37
Automobiliai:
Buvo:
E46 330d '04
E46 330d '02
E46 320d '00
E36 325tds '98
E46 330d '00
E36 328i '95
E36 320i '94
rG rašė:
Na pas mane siuo metu ant galo sumestos BRIDGETONE Potenza R050, tai siaip patenkintas padangom, bet jau kietos, tai kaip akmuo. Kai montuoja net gaila ratlankiu. Kita karta rinksiuosi kazka minkstesnio, vien del to, kad pagailet ratlankiu.

RFT?
tada normalu

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2010, 13:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525d
Tadasas rašė:
RFT?
tada normalu

Aha, RFT, bet sakau gaila ziuret i ratlanki kaip jas montuoja :(

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1018 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 68  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery