Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 22:05

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 439 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Kitas

Ar OSD gali duoti naudos ? (oro srauto derintojas)
Apklausa baigėsi 11 Rgs 2010, 13:38
Manau kad gali 15%  15%  [ 11 ]
Manau kad negali 39%  39%  [ 29 ]
Gali, bet labai nedaug 28%  28%  [ 21 ]
Neturiu nuomones 18%  18%  [ 13 ]
Viso balsų : 74
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 09:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
del ismetamu duju mazinimo...
o pardavejas deklaruoja truputi kitus pliusus ir skaicius. galios prieaugi ir ekonomija. jau keli patvirtino, kad nei to, nei to nera. ko dar reikia?
neisejo prakalejui skaiciu padaryti - gaila. bet abejoju, ar kas dar megins gaist laika ir pinigus vien tam kad paneigti tvirtinimus, tai taip ir toliau visus durins tas sukuriukas ir is forumieciu lups pinigus? nekokia forumo pozicija siuo atzvilgiu... kritika istrina, o reklama palieka. pardavejo pateikti skaiciai taip pat is pirsto lauzti, o ne bandymu metu nustatyti, tai cia nera pilstymas is tuscio i kiaura? kuo jo teiginiai teisingesni, nei forumieciu?

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 09:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.17
Amžius:
48
Automobiliai:
Tėvuko E30 '87
all in music rašė:
tai taip ir toliau visus durins tas sukuriukas ir is forumieciu lups pinigus?

Ir vėl, atrodo, pats klysti ir dar kitus klaidini [-X , nes žmogus aiškiai davė pinigų grąžinimo garantiją, todėl viskas, kuo rizikuoji(-ame) yra tik sugaištas laikas :!:

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 09:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Šiaip jau aš dar neatidavęs to OSD ir jeigu trasoje pasijaus skirtumas, tai dar pratęsiu testus. Ruduo kaip jau ir ne už kalnų, bandysim paskutinį kartą pramušti blatą iki dyno stendo.
ps. skeptikams užtenka vieną kartą parašyti savo nuomonę, nes n kartų pakartojimas to paties tik teršia temą ir neduoda jokios daugiau naudos.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 09:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.08.17
Amžius:
50
Automobiliai:
Citroen Xsara 2001
Žiūrejau aš tuos paveikslelius, taip ir nesupratau nieko :-)
Ką bendro turi apsauginės grotelės (įdėtos greičiausiai dėl standumo, kad šlangą veržiant nesuskiltu) su tornado skarda? Nebent, kad abu sudaro šiokį tokį pasipriešinimą. Jokių sraigtų nesimato..

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 09:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
kaip ir reklamos kartojimas, kaip ir teiginys "isbandyk ir pamatysi", be jokiu skaiciu... abipusis veju rasymas.
na tiek to. lauksim skaiciu, nors savo isvada jau pasidariau, gal kitiems bus idomu...

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 10:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
Rivo rašė:
Ką bendro turi apsauginės grotelės (įdėtos greičiausiai dėl standumo, kad šlangą veržiant nesuskiltu) su tornado skarda? Nebent, kad abu sudaro šiokį tokį pasipriešinimą. Jokių sraigtų nesimato..

Kaip gali suprasti, yra aibė matuoklių kur nėra jokių grotelių ir jos nesusispaudžia, yra su apsauginėmis grotelėmis, kurios i yra apsauginės retos(kad netrugdytų orui patekti į variklį, o šiuose mano pateiktuose paveikslėliuose yra aiškiai sudėtingo tinklelio ir nukreiptos į oro srauto daviklį, ir pagaliau parašyta, kad tai yra naujo standarto, tiems automobiliams, kurie E-3 IR T.T. BENT JAU PERSKAITYTI REIKIA, SUPRASTI NEBŪTINA.Kas nutiko?
Rivo rašė:

Prikabinti failai:
OB031BD_Resized.jpg
OB031BD_Resized.jpg [ 61.48 KiB | Peržiūrėta 5267 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 11:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
all in music rašė:
kaip ir reklamos kartojimas, kaip ir teiginys "isbandyk ir pamatysi", be jokiu skaiciu... abipusis veju rasymas.
na tiek to. lauksim skaiciu, nors savo isvada jau pasidariau, gal kitiems bus idomu...

O kas nutiks, jei išbandysi, bent jau turėsi savo rezultatą, o ne kažkieno. Ir galėsi kitiems pasakyti, bandžiau, bet pinigų nepraradau. Neveikia. Arba Veikia, ir prisijungiu, prie tų kurie rašė jog VEIKIA.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
automobiliams.lt rašė:
O kas nutiks, jei išbandysi, bent jau turėsi savo rezultatą, o ne kažkieno. Ir galėsi kitiems pasakyti, bandžiau, bet pinigų nepraradau. Neveikia. Arba Veikia, ir prisijungiu, prie tų kurie rašė jog VEIKIA.

kaip as jau minejau, bet greiciausiai pratryne, tai pinigu prarasciau... sumoki 100 LTL, paskui sumoki uz kura vaziuoti malunelio, sumoki uz kura priduoti maluneli, sumoki uz kura vaziuoti diagnostikos, uz diagnostika. jau nekalbant apie stendus, kurie ne po 30 LTL kainuoja.
neskaiciuojant stendo sumoki 100 LTL + ~100 LTL uz kura ir diagnostika, o atgauni 100. gaunasi taip, kad sumoki 100 LTL ar daugiau, kad sau (nes kitiems be stendo skaiciu netinka) irodyti, kad malunas neveikia... jau nekalbant apie laika.

ir kaip buvau rases (taip pat istryne), cipuojant kompa galios prieaugis IKI 7ag ir IKI ~15nm (tai juk vos keli %!) ir jau toks menkas prieaugis yra juntamas (ir vis dar juntamas, po keliu menesiu), o Jus deklaruojat daug didesnius skaicius, bet kas isbande nepajuto to prieaugio. o ekonomija nebent 0.5ltr.
mano kuro sanaudos kas kart kinta ~1ltr, nes skirtingai vaziuojama, skirtingos salygos, tai tas 0.5ltr = 0.

jei jau naudojant daikta nera pastebimo rezultato, tai ir tie stendo skaiciai maluno nebeisgelbes... vieninteliai teigiami atsiliepimai buvo del ismetamu duju, bet tai kad man del ju kazkaip galvos neskauta, tech lengvai praeina.

tai tokia mano nuomone remiantis atsiliepimais ir savais pasvaiciojimais. taip kad lauksim skaiciu ir bus aisku, kuriam gale malunas sukasi :)

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 12:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.08.17
Amžius:
50
Automobiliai:
Citroen Xsara 2001
automobiliams.lt rašė:
Kaip gali suprasti, yra aibė matuoklių kur nėra jokių grotelių ir jos nesusispaudžia, yra su apsauginėmis grotelėmis, kurios i yra apsauginės retos(kad netrugdytų orui patekti į variklį, o šiuose mano pateiktuose paveikslėliuose yra aiškiai sudėtingo tinklelio ir nukreiptos į oro srauto daviklį, ir pagaliau parašyta, kad tai yra naujo standarto, tiems automobiliams, kurie E-3 IR T.T. BENT JAU PERSKAITYTI REIKIA, SUPRASTI NEBŪTINA.Kas nutiko?

Kur ten sudėtingą tinklelį matot? :shock: Paprastas plastmasinis tinklelis ir tiek... Matuoklė gal ir naujo standarto, bet tinklelis tikrai niekuo neypatingas...

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 14:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
Rivo rašė:
Kur ten sudėtingą tinklelį matot? :shock: Paprastas plastmasinis tinklelis ir tiek... Matuoklė gal ir naujo standarto, bet tinklelis tikrai niekuo neypatingas...

Aš tai matau, ir mato daugelis, o jums tikriausia nesinori matyti, arba jau pas okulistą reikia...

Prikabinti failai:
BB527B-9_bmw.jpg
BB527B-9_bmw.jpg [ 13.73 KiB | Peržiūrėta 6607 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 14:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
arba iš arčiau, čia jau mitsubishi outlanderio.. 2009m.

Prikabinti failai:
Atvaizd0093 mitsubo.jpg
Atvaizd0093 mitsubo.jpg [ 35.45 KiB | Peržiūrėta 5260 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 16:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
man cia jau primena top shop reklama, kuri vis kartojasi ir kartojasi. reklamuotojas giria savo prekia, kuri jokios naudos neduoda, apart pardavejui atnesto pelno.

reiktu rakint sita kosmodisko tema ir kai bus aiskus skaiciai ir kreives, tada viska ides ir galesim diskutuot is naujo :lol:

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 17:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.04
nu cia tai isvis ziauru, tinklelis matai :D o as esu visai ne zmogus, o kalbantis kupranugaris, jeigu netikit atvaziuokit pas mane. Tik nereikia cia kritikos, as esu tikras kalbantis kupranugaris, atvaziuokit pamatysit ir isitikinsit, kol neatvaziavot ir nepasiziurejot nereikia kritikos jokios. :lol:

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 17:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.08.17
Amžius:
50
Automobiliai:
Citroen Xsara 2001
automobiliams.lt rašė:
Aš tai matau, ir mato daugelis, o jums tikriausia nesinori matyti, arba jau pas okulistą reikia...

Kas BENDRO tarp šių grotelių ir OSD? Greičiau jau kaip tik priešingas efektas bus gautas, oro srautą ištiesins. Ir jau tikrai jokio tornado ar viesulo nekelia...

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2010, 18:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
po temos pravalymo buvau parases kad yra auksinis zodis IKI, pardavejas nekaltas jeigu jum tik 0.0001l kuro sutaupe, jis siulo savo preke, cia panasiai kaip krautuve siulo televizorius, saldytuvus ir t.t jei nori ismegini preke ir jei tenkina ji tave perki ja, labai geras pavizdys su internetu, manau visur raso pvz iki 10mbs, nes stabiliu 10mbs uz kelis litus niekas jum neduos, dazniausiai visi ir apsigauna ziuredami i tuos skaicius :) tai siulau nebediskutuoti kad kazkas bando apgaudineti, nes cia apgaules visiskai nera, jei jis pasakytu kad jusu pvz 328 su osd naudos kuro mieste 7l tada jo bus apgaule, ir nereikia tiketis kad uz 120lt jum sumazins 1l ar 2l kuro.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeigu jumis apgavo, rasykit moderatoriams, kiekvienas pardavejas neprivalo pateikti visokiu testu rezultatus, cia tik pliusas butu jei jis pateiktu juos, jeigu norit ispeti kitus kad tai gali buti kazkokia pagaule tai prasom, bet irgi geriau su irodymais, o ne iskarto smeizti, jis apsidraude su zodziu IKI ir jam dzin kiek ten jum fiziskai gausis to taupymo ar kiek galios padides.

man tik vienas klausimas berupi del to OSD, koks auto pavadinimas kuriai idejus OSD sumazejo 31% kuro ir 16% prisidejo galios, jei testai buvo daromi tai turetu rasyti su kokia auto toks rekordas pasiektas

jei neraso tai gal jis ten kanalizacijai gamykliskai buvo daromas ? kad greiciau vanduo nubegtu, ir tuos testu rekordus pritaike automobiliams, tipo taspats principas

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 439 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: bmw32555

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery