Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 11:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Lie 2010, 16:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.16
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 97'
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:1998
Variklis:2.8
Degalai:benzinas

Problema/klausimas: Turiu E39 (amerikonas). problema ta kad kaip pirkau stovejo dsp sitema su neveikianciu dsp stiprintuvu. Radau meistriuka kuris ta stiprintuva atgaivino, tik beda ta kad uzkurus masina atsiranda trugdziai. Cia jua kazka kazkur skaiciau bet pas mane bedos kur kas didesnes nei kazkam is forumo lankytojui. Dejom kita maga ir busnis rds niekas nepadejo, o keisciause tas kad dedant kita stiprintuva tik ijungus degima jis pradeda svilti. Rada net stiprituva lygiai tokiu pat kodu kaip tas mano kuris veikia neuzkurus, taciau jis taip apt susvilo. MDG patre ieskot lear stiprintuvo nes kazkam jau panasi beda buto ir tai padejo, bet klausimas iskyla kodel tas vienas dsp stiprintuvas (Philips) veikia nors ir su trugdziais o kiti svyla? Tiesa nera pas mane cd changerio tai negaliu patikrinti ar cd grotu uzvedus auto. Gal kas gali koky meistra ar sprendima siai bedai pasiulyti. Panasiu variantu skaiciau, dariau ta ka jie dare ir kas jiem padejo, liko tik lear stiprintuvas, kurio deja nerandu net pirkt. Laukiu pasiulymu. ačiū

StandartinėParašytas: 08 Lie 2010, 18:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Man buvo tas pats, stiprintuvo keitimas padejo.

StandartinėParašytas: 09 Lie 2010, 11:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.14
Automobiliai:
725
MDG vėl lipa ant grėblio su tuo Lear stiprintuvu.Kiek suprantu,pas tave nėra TV,tai turi tikti Philips stiprintuvas(radijas BMW bussines RDS).Forumietis Markis išnarstęs iki siūlo šias problemas,pamėgink susisiekti.Turiu Philipsą atliekamą,nežinau ar veikiantis.

StandartinėParašytas: 09 Lie 2010, 12:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.16
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 97'
o pats magas paprastas nuo dsp kuom nors skiresi? nes as kaip pirkau masina jame is vis buvo oginalaus mago, buvo idetas paprastas magas, ir vakar ardydamas pastebejau kad mano masinoj truksta koloneliu pagal dsp sistemos schema, itarimas kad ten deta ne orginali pravotke, arba ja kazkas dedamas nugrybavo kazkur ir daba del to viskas taip ir vyksta, nes palangej vietoj 4 garsekalbiu tik 2 +bosai, galinese durelese taip pat nera koloneliu, tik auksto daznio. Nors jai ten kazkas negerai buvo su pravotke ir trukumas kooneliu manau meistrai MDG turejo matyt ir pasakyt, bet jie nieko del to nesake. Philipsu turiu 3 :D ir visai gerai butu pas ka nors patikrinti ar nors vinas is ju veikentis :) tiksliau vienas tirkai veikia tik uzkurus traska o kiti 2 pas mane svyla tai nzn ar is vis veiks dabar.

StandartinėParašytas: 09 Lie 2010, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.14
Automobiliai:
725
Traška dėl netinkamos radijos.Pas E38 kaip rašiau turi būti BMW bussines RDS(paprasčiausia magnetola).BMW Professional RDS jau netinka (aišku ir bet kokia kita neoriginali,nes pati yra su stiprintuvu,dėl ko yra traškesiai).Tas pats bus ir E39-am.Dėl kolonėlių ir laidų pas tave, tai nežinau,jei sakai MDG žiūrėjo.Gal žvilgsniai jau jų pavargo?Visko gi būna.

StandartinėParašytas: 09 Lie 2010, 13:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.16
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 97'
Na pas mane stovi bussnis rds magas tai reiskia kaip ir turetu viskas but ok, tik pas mane stovi borto kompas be dsp, nors pagal MDG tai nera beda tik tiek kad negaliu dsp reguliuot, ir tiesa jie buvo odeja dsp valdanty borto kompa uzkurus visvien traskejo. Tiesa kazkur girdejau jai magas kaltas tereik isbandyt su cd changeriu jia jis uzkurus gros gerai tai kaltas magas, tai tiesa ar tik bobuciu pasakos?

StandartinėParašytas: 09 Lie 2010, 13:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.14
Automobiliai:
725
viewtopic.php?f=4&t=57394&st=0&sk=t&sd=a&hilit=originalus+upgrade&start=210 Pasiskaityk čia,daug naudingo rasi.Vos ne iki drakos prieita.

StandartinėParašytas: 09 Lie 2010, 22:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
pr3nikas rašė:
o pats magas paprastas nuo dsp kuom nors skiresi? nes as kaip pirkau masina jame is vis buvo oginalaus mago, buvo idetas paprastas magas, ir vakar ardydamas pastebejau kad mano masinoj truksta koloneliu pagal dsp sistemos schema, itarimas kad ten deta ne orginali pravotke, arba ja kazkas dedamas nugrybavo kazkur ir daba del to viskas taip ir vyksta, nes palangej vietoj 4 garsekalbiu tik 2 +bosai, galinese durelese taip pat nera koloneliu, tik auksto daznio. Nors jai ten kazkas negerai buvo su pravotke ir trukumas kooneliu manau meistrai MDG turejo matyt ir pasakyt, bet jie nieko del to nesake. Philipsu turiu 3 :D ir visai gerai butu pas ka nors patikrinti ar nors vinas is ju veikentis :) tiksliau vienas tirkai veikia tik uzkurus traska o kiti 2 pas mane svyla tai nzn ar is vis veiks dabar.

Tu cia apie E38 sneki, pas ji gale 4 subai ir galinese durelese kolonkes, pas E39 sedana palangej 2 subai ir galinese duryse tik cikai buna. O su tais stiprais tai as ir tuo metu 3 philipsus turejau ir visi gryba pjove, bet idomiai taip, viens idetas y E38 veike puikiai, o pas mane traskejo. Paskui nusipirkau Lear' 2002 metu ir viskas susitvarke metai jau antri groja, o ant jo buvo parasyta kad tinka E39/e53(x5). Tai as paskiau dar padariau isvada kad jie skiresi tarp E39/38, tai tas philipsas gal ir veiktu gerai jai is E39. O ant grotuvo turi but DSP mygtukas, jai jis yra tai grotuvas tinkantis sistemai..

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010, 14:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.16
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 97'
Isbandziau cd cnagrey su tuo dsp stiprintuvu kuris traska tai cd is vis negroja. Gal but yra kazkoks valdymas MID'e nes pas mane nera dsp funkcijos jame, gal bu ten galima isjungt ar ijungt cd changer? Xolen del koloneliu tai pas mane BMW knygutej rodo E39 turi buti 14 koloneliu 6 priekis, 4 dureles galines, 4 palange... O magas is vis be jokio uzraso ta prasme BMW RDS bussnis nera uzraso, galbut tik neuzrase o gal but toks ir turetu stovet? Gal tu ka nors issivaizduoji ar zinai, a is vis toks magas yra. Ir dar kazkur girdejau kad dsp su cd cnager jungesi kitu laidu ne tuo nuo mago... ar tai tiesa ir kur toky gaut, nes pas mane jo lyg ir nera...

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
originaliai pas E39 be monitoriaus DSP atrodo taip:
Paveikslėlis

su telefonu fotografuota, bet suprasti galima. Pas E39, skirtingai nei pas E38, DSP valdymas integruotas į MID. Kodėl neveikia CDC gali būti keletas priežasčių. Jeigu sistema patį CDC mato, tai problema tik pajungime. Normaliai keitiklis jungiasi tiesiai prie DSP stiprintuvo koaksaliniu kabeliu, taip vadinamas digital out. Nauji garso blokai BM54 jungiasi analogine jungtimi, nes didelio skirtumo kokybės atžvilgiu pastebėta nebuvo.

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010, 18:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.16
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 97'
Su paprastu neorginaliu stiprintuvu CDc veikia be priekaistu, o jungtis pas mane tik nuo magu yra, neturiu digtalinio kebelio, tai reiskias del to ir negroja. Ta kabely seip nusipirkt parduotuvese galima ar tik is ardomu masinu? Radija pas mane tokia pat kaip foto tik MID pas mane be dsp.

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010, 20:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
pr3nikas rašė:
Su paprastu neorginaliu stiprintuvu CDc veikia be priekaistu, o jungtis pas mane tik nuo magu yra, neturiu digtalinio kebelio, tai reiskias del to ir negroja. Ta kabely seip nusipirkt parduotuvese galima ar tik is ardomu masinu? Radija pas mane tokia pat kaip foto tik MID pas mane be dsp.

Klausimas buvo ar pas tave mašinoje CDC veikia, t.y. ar veikia CD išrinkimo funkcijos ir tik nėra garso ar to CDC visai savo mašinoje nematai. Kabeliuką manau rasi tik laužyne arba Krastoje, kur jis naujas gali kainuoti iki 100 Lt. Bet ieškant, reikia žinoti, kaip tas laidas atrodo, nes tik labai retas žinos, ko tu nori. Pamėginimui galėčiau paieškoti, kažkur buvo pas mane toks laidukas, berods ir nuo navigacijos antenos laidas turėtų tikti.

StandartinėParašytas: 10 Lie 2010, 22:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
pr3nikas rašė:
Isbandziau cd cnagrey su tuo dsp stiprintuvu kuris traska tai cd is vis negroja. Gal but yra kazkoks valdymas MID'e nes pas mane nera dsp funkcijos jame, gal bu ten galima isjungt ar ijungt cd changer? Xolen del koloneliu tai pas mane BMW knygutej rodo E39 turi buti 14 koloneliu 6 priekis, 4 dureles galines, 4 palange... O magas is vis be jokio uzraso ta prasme BMW RDS bussnis nera uzraso, galbut tik neuzrase o gal but toks ir turetu stovet? Gal tu ka nors issivaizduoji ar zinai, a is vis toks magas yra. Ir dar kazkur girdejau kad dsp su cd cnager jungesi kitu laidu ne tuo nuo mago... ar tai tiesa ir kur toky gaut, nes pas mane jo lyg ir nera...

Parodyk tu man E39 su gamykliskai esanciomis kolonelemis galinese duryse, ar 4 subais palangei, pastatysiu bonka :!: Su dsp tai nuo keitiklio jungiasi y stiprintuva tiesiai.

StandartinėParašytas: 11 Lie 2010, 21:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.23
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e61 530D 04, 160kw
BMW E39 523 97', plyta (141KW), benzas - tiesiogines dujos
ex BMW E34 525 91' plyta, benzas - tiesiogines dujos
noriu bonkes :D pas mane galinese originalios koloneles, palangej 2 subukai kurie turi deze po palange ir 2 koloneles (kaip suprantu greiciausiai midrange, o gal ir subukai, kurie issiima isemus palange) :D

StandartinėParašytas: 11 Lie 2010, 22:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
augysx rašė:
noriu bonkes :D pas mane galinese originalios koloneles, palangej 2 subukai kurie turi deze po palange ir 2 koloneles (kaip suprantu greiciausiai midrange, o gal ir subukai, kurie issiima isemus palange) :D

Tai cikas pas tave virsuij prie pat lango? O galinej palangej kai kas sake kad 4 bosai !? :roll: Kad 2 bosai + 2 kolonkes tai zinau, pas touringa tai aina 2 kolonkes ir tik 1 zemu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: