Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 19:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Kov 2006, 17:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.28
Amžius:
53
Automobiliai:
E61 525d
vijurks rašė:
Turiu BMW524,91metu! Kartais ne is sio nei is to pradeda kiasti variklis vazineju kaip visada skyscio normalia,termomova veikia normaliai! kas galetu but? padekit kas galit!

Pamėgink nuorint aušinimo sistemą, gal padės. Bent jau man padėjo.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2006, 18:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
del varyklio kaitimo dar pas save pastebejau toki dalyka,pas mane peciukas jau nebepirmos jaunistes,tai truputi [CENZŪRA] mala,tai kai atsuki siluma vaziuojant viskas ok,syldo ir tt,bet tik kur tenka sustoti sankryzoi ilgiau ir pradeda salta ora pust o temperaturos rodykle pradeda kilt ant akiu tesiog,tai iseitis pradet vaziuot ir atsla,uzsukt karsta ora(ne visada padeda) arba tesiog gazuoti,tada pradeda pust vel siltas oras o temperatura krenta atgal 8) ,reiktu siaip peciuka tvarkyti man,bet kad jau ziema baiginejasi.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2006, 19:41 

Pas tave ne peciukas kaltas,ogeriausiu atveju tarpine po galva nuejus,arba jau pati galva...Greitu laiku prades ausinimo skystis lipti per isipletimo bakeli...Taip kad garbusis,kol nevelu vaziuok ziureti galvos.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2006, 19:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
nu ir naujienos zmogui...tikiuosi tu klysti.

ZILVIS rašė:
Pas tave ne peciukas kaltas,ogeriausiu atveju tarpine po galva nuejus,arba jau pati galva...Greitu laiku prades ausinimo skystis lipti per isipletimo bakeli...Taip kad garbusis,kol nevelu vaziuok ziureti galvos.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2006, 20:10 

Jo atveju gerai butu kad klysciau,bet esu beveik garantuotas kad ne.Realybe baisi

StandartinėParašytas: 01 Kov 2006, 21:16 

afu rašė:
del varyklio kaitimo dar pas save pastebejau toki dalyka,pas mane peciukas jau nebepirmos jaunistes,tai truputi [CENZŪRA] mala,tai kai atsuki siluma vaziuojant viskas ok,syldo ir tt,bet tik kur tenka sustoti sankryzoi ilgiau ir pradeda salta ora pust o temperaturos rodykle pradeda kilt ant akiu tesiog,tai iseitis pradet vaziuot ir atsla,uzsukt karsta ora(ne visada padeda) arba tesiog gazuoti,tada pradeda pust vel siltas oras o temperatura krenta atgal 8) ,reiktu siaip peciuka tvarkyti man,bet kad jau ziema baiginejasi.

as tai galvoju,kad pas tave ne peciukas kaltas,o vandens pompa i pabaiga.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2006, 08:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.21
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 M50 B25 Touring ix, E30 M20 B20 Touring,E30 M30 B35
Termomova tvarkoi,termostatas tvarkoi,pompa irgi nauja ideta,bandysiu radijatoriu plaut.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2006, 09:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tai as zinau kas ten yra pareje,cia net gi forume rase kazkada apie tai,nepamenu kur :D ,o del galvos nenusisnekek kolega :D .

StandartinėParašytas: 02 Kov 2006, 11:06 

afu rašė:

Pas mane lygiai tokia pati situacija (stovint kaista, vaziuiojant OK ir peciukas to sildo to nesildo + bisi antifrizas dingineja), kaip tik norejau klausti kas cia gali buti. Itariu Termomova arba vandens pompa. Kaip patikrinti kur beda?

StandartinėParašytas: 02 Kov 2006, 18:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
paieskok temos is seniau ten kazaks kazka apie peciuka klause(gal but netgi as,nepamnu :) ) tai ten kazkas ant galo parase kame reikalas ir ka tvarkyt.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2006, 18:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
Del mazo kiekio antifrizo dingimo,tai gerai apziurekit visu slangu sujungimus.Pas mane irgi po labai mazai dinginejo,tai per salcius beda pati islindo :lol: .Pasirodo kalti tie trisakiai nuo peciuko slangu kur pasijungia reduktoriaus sildymas.jie plasmasiniai,tai nuo verzimo deformavosi.Kai buvo nesalta tai po truputi sunkesi,bet spedavo isdziut,todel nepastebejau,o kai pasalo-pradejo leist.Kuo daugiau verziau -tuo labiau bego :lol: Pasikeiciau ir bedos baigesi.Tiesa po pakeitimo irgi pecius sildydavo tik kai apsukos sukildavo,bet nieko nedariau,tai ant kitos dienos savaime viskas praejo,tikriausiai buvo oro nedaug,bet jis pats isivaiksciojo

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery