Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 09:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 79 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 15:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E23 728i 732i 735i
E28 520i
E30 320i 325i 325i touring
E38 728i
E53 3.0d
F10
su bmwais bajeriai niekada nesibaigia =D>

StandartinėParašytas: 05 Kov 2010, 00:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.30
Amžius:
39
Automobiliai:
E90
Mb w211
Ex Golf mk5
Ex 38 740 M60
Ex 36 318is
Ex E34 525
Ex E30 324d Ex 318
Man patinka ,tokios masinos ,kurios pacios susitvarko.

StandartinėParašytas: 21 Kov 2010, 21:38 

BMW 740 i 1996 metu,problema panasi,nekaip negaliu suprasti kas yra,ant salto automobili nenori vazioti isvis,apsukos pasikelia maksimum iki 2 tukstanciu,variklis dreba purtosi,ir toks jausmas kad jis skesta,kai tik isila motoras iki 90 laipsniu,viskas kaip ledas! Padekit [-o<

StandartinėParašytas: 21 Kov 2010, 22:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.30
Amžius:
39
Automobiliai:
E90
Mb w211
Ex Golf mk5
Ex 38 740 M60
Ex 36 318is
Ex E34 525
Ex E30 324d Ex 318
Lefan rašė:
BMW 740 i 1996 metu,problema panasi,nekaip negaliu suprasti kas yra,ant salto automobili nenori vazioti isvis,apsukos pasikelia maksimum iki 2 tukstanciu,variklis dreba purtosi,ir toks jausmas kad jis skesta,kai tik isila motoras iki 90 laipsniu,viskas kaip ledas! Padekit [-o<

search.php?keywords=ryte+blogai+dirba&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Ie%C5%A1koti

StandartinėParašytas: 05 Bal 2010, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.08
Automobiliai:
E38 730i
sveiki.pas mane tokia beda saltas ir siltas negraziai dirba purtosi benzinu smirda nepriima gazo normaliai uzminus iki grindu daznai buna taip kad prislopsta masina,apsukos nenukrenta stovi prie 1,oro negaudo niekur tikrino su eteriu,zondai nauji veikia gerai tikrino diagnostikoj,matuokle nauja veikia normaliai,zvekes geros,babinos irgi kompresija normali visuos cilindruos vienoda.duju nera. gal kas pagelbet galit? [-o<

StandartinėParašytas: 31 Geg 2010, 20:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.01
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 94
sveiki.na pas mane tai pat purtosi masina,o pro tepalo matuokle traukia ora kaip siurblys.o as maniau kad zvake kokios nesudirba, ar laidai.bandysiu pasikeist ta diaframa ir tada ziuresim kaip dirbs. o kas ta diafragma? neimanoma ten kazko priburti?

StandartinėParašytas: 31 Geg 2010, 20:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730i
e65 FL 730d
Tomas_Bmw[E38] rašė:
sveiki.na pas mane tai pat purtosi masina,o pro tepalo matuokle traukia ora kaip siurblys.o as maniau kad zvake kokios nesudirba, ar laidai.bandysiu pasikeist ta diaframa ir tada ziuresim kaip dirbs. o kas ta diafragma? neimanoma ten kazko priburti?

jei traukia ora matuokle istraukus,tai memrana suplysus.Randas isiurbimo koliko gale,sunkus priejimas ir labai nepatogu atsukt varztus kuriu yra 6 ,3 virsuj,ir 3 apacioj,naudokis vedrodeliu kad matytum kur itaikyt zvaigzdute,be to daznai tie varztai uzkepe buna jei prasuksi ta zvaigzdute gausi imti isiubimo kolika kas yra nemazai darbo...o sutvarkyt ten nelabai ka sutvarkysi ten radasi tokia gumine membrana kuri sutrukineja,ir kaip toks sudniekis daug kainuoja apie 100lt,autoaibej berods 80lt.kaip ji atrodo pasiziurek cia http://www.bimmerboard.com/forums/posts/49387 arba kaip ardyt http://www.magnum1.com/BMW-740/740_Page ... r-740.html

Paskutinį kartą redagavo mantass777 31 Geg 2010, 20:44. Iš viso redaguota 2 kartus.

StandartinėParašytas: 31 Geg 2010, 20:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730i
e65 FL 730d
karabasas rašė:
sveiki.pas mane tokia beda saltas ir siltas negraziai dirba purtosi benzinu smirda nepriima gazo normaliai uzminus iki grindu daznai buna taip kad prislopsta masina,apsukos nenukrenta stovi prie 1,oro negaudo niekur tikrino su eteriu,zondai nauji veikia gerai tikrino diagnostikoj,matuokle nauja veikia normaliai,zvekes geros,babinos irgi kompresija normali visuos cilindruos vienoda.duju nera. gal kas pagelbet galit? [-o<

Gal laisvos eigos voztuvas sugedes arba po isiurbimo kolektorium yra tarpines,jei ten niekas per masinos gyvenima nekeite tai didele tikybe kad jos suvargusios,jei jau garantuotas kad isiurbimo kolektoriaus priekyje prie gazo skendes tarpine gera,ir kolektoriaus gale taip pat(beabejo ir membra-diafragma)tai kelk kolektoriu ir keisk po juo esancias,bet darbo nusimato nemazai.Pirma bandyk geriau tas mazesnias...kaip tvarkyt http://www.E38.org/intake/bmw740_intake.html

StandartinėParašytas: 31 Geg 2010, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.01
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 94
dekui uz atsakyma. ziuresim kaip ten keisis viskas. turetu lengvai atsisukti (tikiuosi) nes pries koki pora metu keite man ta plasmase, nzn kaip ji vadinas. gal kad isitikinti ar ten prolema, reiketu dirbanciam varikliui i ta vieta papust aerozolio? ar cia jau 100 proc., kad ta guma pavargus ?

StandartinėParašytas: 01 Bir 2010, 10:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730i
e65 FL 730d
Tomas_Bmw[E38] rašė:
dekui uz atsakyma. ziuresim kaip ten keisis viskas. turetu lengvai atsisukti (tikiuosi) nes pries koki pora metu keite man ta plasmase, nzn kaip ji vadinas. gal kad isitikinti ar ten prolema, reiketu dirbanciam varikliui i ta vieta papust aerozolio? ar cia jau 100 proc., kad ta guma pavargus ?

tu nesupratai,is lauko puses tu nieko ten nepapusi nes membrana viduj,papusdamas gali patikrint tik ar galine tarpine nera sutrukus.Jei traukia pro matuokle ora,ir kazkiek duma melsva meta tai ji ir bus kalta,tai gi gali isiardyti ir bus aisku,jei viskas tvarkoj surinksi atgal,bet seip cia ir bus problema,cia neblogas filmukas su simtomais ir remontu http://www.youtube.com/watch?v=k4qz4rKtId0

StandartinėParašytas: 01 Bir 2010, 20:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.01
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 94
puse dienos snd ardziau, bet isardziau :mrgreen: o yra taip;ta membrana(gumine detale) visiskai nesuplysus,vienoje vietoje buvo 2mm.skylute ir ta tik paciame kampe. ispleciau as ja ziuriu net skilutes nera. ta prasme, buvo tik pats sono gabaliukas iplyses. isvaliau viska, ant dangtelio dar hermetiko uztepiau, uzdejau, surinkau viska ir vuoliaaaaa :mrgreen: :mrgreen: niekas nedingo, kaip dreba taip dreba. matuoleje paklausiau garsu, taip pat viskas. o seip matuokleje is viso neturetu buti jokio garso? katik perziurejau irasus. tai pas mane istraukus matuokle toks garsas kad ten kaip virtu tepalas, bent man jau taip atrodo.

StandartinėParašytas: 01 Bir 2010, 23:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.28
Automobiliai:
E38 740i M62 99'
Tomas_Bmw[E38] rašė:
puse dienos snd ardziau, bet isardziau :mrgreen: o yra taip;ta membrana(gumine detale) visiskai nesuplysus,vienoje vietoje buvo 2mm.skylute ir ta tik paciame kampe. ispleciau as ja ziuriu net skilutes nera. ta prasme, buvo tik pats sono gabaliukas iplyses. isvaliau viska, ant dangtelio dar hermetiko uztepiau, uzdejau, surinkau viska ir vuoliaaaaa :mrgreen: :mrgreen: niekas nedingo, kaip dreba taip dreba. matuoleje paklausiau garsu, taip pat viskas. o seip matuokleje is viso neturetu buti jokio garso? katik perziurejau irasus. tai pas mane istraukus matuokle toks garsas kad ten kaip virtu tepalas, bent man jau taip atrodo.

tai ir as noreciau suziniti ar neturi buti isvis jokio garso istraukus tepalo matuokli???
pas man irgi toks garsas,kaip tu sakai tepalas lyg verda :) kazkas panasaus
ar gali kas konkreciai atsakiti cia normalus garsas ar taip juokiu budu neturetu buti?

StandartinėParašytas: 02 Bir 2010, 11:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.17
Amžius:
35
Automobiliai:
E38 730i
e65 FL 730d
pas mane kiek pamenu istraukus niekas nepasikecia,dirba kaip dirbus,ir neburbuliuoja joks tepalas.Gal alsuoklis kitaip seperatorius uzsikises ar dar kas,bet ten irgi reikia paardyt...

StandartinėParašytas: 04 Bir 2010, 10:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Tomas_Bmw[E38] rašė:

vo cia paskaitinek viewtopic.php?f=4&t=82352

StandartinėParašytas: 07 Bir 2010, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.01
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 740i 94
pas mane oro kaip ir netraukia, bet pastebejau toki dalyka. ant laisvu nedirba variklis, aiskiai matosi kad atsukos nukrenta iki 0,5 kazkur (tachometras neveikia) todel ir purtosi variklys, uzdegus sviesas apsukos pakyla ir tada kazkaip visai normaliai pradeda dirbt. isjungus vel tas pats pasidaro. gal turit kazkas kokiu ideju kame reples? jauciu kad cia kazkas su elektra negerai. kaip manot?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 79 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery