Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 08:53

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 102  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Sau 2006, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
dar nepamirskime to fakto, kad musimas visados islenda ateityje ir jau pac faktas, kad masina buvo musta, jau musa masinos kaina ateityje. Taipogi sunaudoji kura iki draudimo kompaniju, iki servisu ir t.t. tas irgi kainuoja papildomai... Zodziu jei kazkas tau ikala, tai praktiskai gaunasi, kad tas mazas taisymas vos ne mazesne daly islaidu sudaro...
artemas rašė:
Aisku biznio nepasidarysi, bet nors poliravimui kad liktu :D

StandartinėParašytas: 28 Sau 2006, 21:38 

pagal civiline atsakomybe jei irodai, kad buvo tiuningas, tai nuvarai i parduotuve, nusiperki tokia pacia detale ir pateiki draudimui sąskaitą, tik tiek, kad nusidevejimas issikaiciuoja. O siaip pagal istatyma zala turi atlyginti per 30 dienu, jei to nepadaro privalo informuoti rastiskai ir nurodyti priezastis.

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Jurga rašė:
pagal civiline atsakomybe jei irodai, kad buvo tiuningas, tai nuvarai i parduotuve, nusiperki tokia pacia detale ir pateiki draudimui sąskaitą, tik tiek, kad nusidevejimas issikaiciuoja. O siaip pagal istatyma zala turi atlyginti per 30 dienu, jei to nepadaro privalo informuoti rastiskai ir nurodyti priezastis.

idomu... o man draudimo brokeris aiskino kad tarkim isidedu letnykus neoriginalius - sukalu juos tarkim avarijos metu - man kompensuos kaip uz paprastus. Arba tarkim kasko - jei turesi kazka nestandartinio - zalos neatlygina uz nestandartine detale, o moka pagal original. ??? Krastoje reikia uzsakinet detales :)

Yra cia tiesos, ar pievos?

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 18:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.21
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 528 M52
ex E36 320 M52
ex E38 728 M52
nu nzn kaip pas jus, bet man buvo taip , kai sukaliaus savaji R17 , tai draudimas man paskaiciavo uz jo sutvarkyma, bei nudazyma. taip pat gavau ismoka ir uz padanga nes ji suejo. Tai jie pamatavo likusio protektoriaus gyli, primete kad naujos 8 mm turi but ir paskaiciavo likutine verte, kokia kaina naujos eme nzn, bet sumokejo kazkas 60 lt uz senaja. Tik paklause pries viska ar su sitais ratais draudziau masina, nes jie mat fotkes daresi.

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Vistiek nelabai gaunasi. O jei atsisakysi taisyti ir noresi naujo letnyko. Nes is esmes turiu gera ir sulazus nenoriu taisyto levako kazkokio tai..

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 19:51 

Pazystamui Siauliuose ikale,pas ji pilnas tiuningas buvo,skaidrus zibintai ir t.t.,bet niekas neatlygino pilnai zalos,na ta prasme sudejo viska "paprasta".
Buvo drausta casko eko.Beje,kaltininkas ne jis,

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Evaldas rašė:
Pazystamui Siauliuose ikale,pas ji pilnas tiuningas buvo,skaidrus zibintai ir t.t.,bet niekas neatlygino pilnai zalos,na ta prasme sudejo viska "paprasta".
Buvo drausta casko eko.Beje,kaltininkas ne jis,

nesamone, jei jis ne kaltininkas, jam kaltininko draudimo kompanija TUREJO atlygint viska viska pilnai, visus tiuningus ir tt. - taip numato civilines atsakomybes istatymas. o jei pagal kasko - visi tiuningai turejo but papildomai drausti, jei ne - tada atlygina kaip uz standartinius.

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.08
Amžius:
39
Automobiliai:
S60 T5
norejau ir savo patirtimi su draudimo kompanijom pasidalinti.

pries kelis menesius sudauziau savo masiniuka, be savo kaltes. kai policija uzregistravo ivyki, labai apsidziaugiau, kad kaltininkas buvo lietuvos draudime apsidraudes. na, ld pateisino savo varda - ekspertas atvaziavo 2 diena po avarijos, viska apziurejo, paskambino ta pacia diena, pasake suma, kuria ismoka draudimas, ir dar surado klienta (savartyna) kuris pats veliau atvaziavo su traliuku masinos pasiimti. pinigus pervede per 3 dienas.

pabaigoje - savaite laiko nuo avarijos iki susitvarkymo ir apie 800lt pliuse.

kita nutikima turejau su if kasko - situacija paprasta, kazkas brukstelejo per masinka. draudimas tikrai neskaiciavo centu, realiai masina dvigubai pigiau susitaisiau.

moralas toks - nereikia pirkti visokiu "B" draudimu, nebus ir problemu.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 13:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
47
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Tesinys :D su BTA draudimu, po ilgu skambinejimu pavyko isidereti 1400,- taciau siu pinigu vis dar negavau :D Nors priminsiu ivykis buvo 2005- 12-31.
I mano uzklausima rastu taip pat nesiteike niekas atsakyti, nors pagal istatymus privalo per 1men.
Atsibodo tie pazadai kada ismokes pinigus, nutariau siandien su kokiu ten ju vadovu pasisneketi, bet pokalbis gavosi labai trumpas. Pasiule pasikalbeti su Panevezio apskriti kuruojanciu darbuotoju, taciau as jo esu pakankamai primaitintas pazadu, todel atsisakiau. Tai daug maz sako gal mes policijos pazymos negave, nors as sia pazyma is Vilniaus laisku jau 01-12 gavau. Priminiau apie terminus, tai yra 1 men., padekojo uz priminima ir numete rageli. :shock: :D Graziai elgiamasi su zmonemis.
Dabar turiu teise rasyti skunda Valstybinei draudimo prieziuros komisijai del informacijos nesuteikimo, nes terminai pasibaige, ka butinai ir padarysiu. Veliau reiks rasyti prasyma BTA kodel neatlygina zalos ir laukti 1men. atsakytmo, poto vel kreiptis i i mineta instancija del skundo nagrinejimo.
Aisku galima eiti paprastesniu keliu, pasamdyti nepriklausoma eksperta ir tiesiai i teisma, taciau jeigu ateinancia savaite draudimo bendrove ismokes pinigus, uz eksperto islaidas niekas neatlygins.
Nebloga situacija susikloste, bet niekad nenoreciau daugiau jokiu reikalu tureti su BTA

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 13:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tai saugokis, kad as neivaziuociau i tave :-P siaip jie su tais protokolu negavimais, tai juodai pudrina smegeneles, man irgi juodai ilgai truko $ ismusinejimas is baltikums draudimo, bet galu gale siaip ne taip sumokejo laukiau irgi grubiai 2 men. taip kad nesiparink - tokia jau draudimu kompaniju realija :-(
artemas rašė:
niekad nenoreciau daugiau jokiu reikalu tureti su BTA

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.06
Amžius:
47
Automobiliai:
ex E36 320 cupe M50 94'
ex E39 530 D universal 01'
ex F 650 GS/M DAKAR 04'
ex F 650 GS/M 05'
ex Z3 roadster M54 02
G 650 XChallenge 08'
E91 LCI 320D 09'
Klausimas tada butu toks: Kam isvis kuriami LR istatymai, jei ju nesilaikoma?
Valstybe iteisino privaloma CA draudima, taip pat sukure istatymus, sukurta taip pat sias draudimo bendroves priziurinti institucija. Taciau be zmoniu skundu institucija daryti kokias tai poveikio priemones bejege. Tai didziausia problema musu paciu istatymu nezinojimas, kuo ir piktnaudziuaja draudimo bendroves (na aisku ne visos).

StandartinėParašytas: 17 Kov 2006, 00:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
artemas rašė:
Klausimas tada butu toks: Kam isvis kuriami LR istatymai, jei ju nesilaikoma?
Valstybe iteisino privaloma CA draudima, taip pat sukure istatymus, sukurta taip pat sias draudimo bendroves priziurinti institucija. Taciau be zmoniu skundu institucija daryti kokias tai poveikio priemones bejege. Tai didziausia problema musu paciu istatymu nezinojimas, kuo ir piktnaudziuaja draudimo bendroves (na aisku ne visos).

Ir ne tik draudimo srity.. :wink:

StandartinėParašytas: 26 Geg 2006, 00:57 

Prikelsiu tema darkart.
Pries savaite ir man moteriske shonus aplamde..kebulo deformacija ir t.t..
Mentai viska surase.Ji kalta.Nulekiau kita diena i Ergo.
Ten ekspertas ivertino,kad remontuj maniske bmw netinka,
ir tares kad:"greiciausiai jums paskaiciuos rinkos kainos 75%.
mazdaug uz savaites jums paskambins"
taigi savaite kaip ir praejo..bet nieks neskambina..
kiek supratau kad ju 75% tai gausis max 50% tikrosios vertes..
o pridavus i shrota kiek as ten begausiu...(kasko nedrausta)
taigi gal galima visviena reikalaut pinigu taisymui..na tarkim
autoservisas paskaiciuoja..as lapuka nunesu ir man tuos pinigelius
ismoka,o masina priduodu lauzui.Tada manau gautusi sumele bent
kiek panasesne i ta kuria as sumokejau uz masina

StandartinėParašytas: 26 Geg 2006, 11:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
MuNe rašė:
Prikelsiu tema darkart.
Pries savaite ir man moteriske shonus aplamde..kebulo deformacija ir t.t..
Mentai viska surase.Ji kalta.Nulekiau kita diena i Ergo.
Ten ekspertas ivertino,kad remontuj maniske bmw netinka,
ir tares kad:"greiciausiai jums paskaiciuos rinkos kainos 75%.
mazdaug uz savaites jums paskambins"
taigi savaite kaip ir praejo..bet nieks neskambina..
kiek supratau kad ju 75% tai gausis max 50% tikrosios vertes..
o pridavus i shrota kiek as ten begausiu...(kasko nedrausta)
taigi gal galima visviena reikalaut pinigu taisymui..na tarkim
autoservisas paskaiciuoja..as lapuka nunesu ir man tuos pinigelius
ismoka,o masina priduodu lauzui.Tada manau gautusi sumele bent
kiek panasesne i ta kuria as sumokejau uz masina

ko cia suki smegenis. pirma sulauk to ivertinimo, paskui ziurek, ka daryti. Ergo bent jau man ivertino visai padoriai. tiesa kasko buvau draudesis, tai susitvarkiau masina ir dar uz tuos likusius is naujo kasko pratesiau sutarti.
O siaip tai, suzinojes, ka jie tau siulo, galesi pareiksti, kad nesutinki ir deretis. dar yra budu tokiu, kaip nepriklausomi ekspertai, grasinimas draudimo komisijomis. bet kadangi kompanija rimta, tai manau, kad siuo atveju turetum ir tu buti patenkintas ir jie. O paskui kas liko is masinos, tai arba pats tvarkaisi, uz tai ka gavai, arba pardavinesi ant detaliu kas imanoma, o likusias dalis i srota arba metalo lauza. ir manau, kad dar uzsidirbsi is viso sito

StandartinėParašytas: 26 Geg 2006, 11:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.08
Amžius:
41
PS. vertinimas gali uztrukti iki keliu sav man atrodo.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 102  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery