Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 18:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 439 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Kitas

Ar OSD gali duoti naudos ? (oro srauto derintojas)
Apklausa baigėsi 11 Rgs 2010, 13:38
Manau kad gali 15%  15%  [ 11 ]
Manau kad negali 39%  39%  [ 29 ]
Gali, bet labai nedaug 28%  28%  [ 21 ]
Neturiu nuomones 18%  18%  [ 13 ]
Viso balsų : 74
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Sau 2010, 19:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
Smikis100 rašė:
Pas mane nera jokios oro srauto matuokles (is isvis E36 dyzeliuose nebuna oro srauto matuokles), tiesiog pailga trubele, filtro deze ir ten nueina i cilindrus. Netiks? :)

Turėtų būti tada MAF , jei yra, tada galimja bandyti....

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010, 21:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.21
Amžius:
40
Automobiliai:
ex. E36 320i
E39 523i M52TU '99
Nikas:
Pokstas
O man įdomus tas jūsų geresnis montavimo būdas OSD, nei gamintojas rekomenduoja, ar čia kokia komercinė paslaptis?

StandartinėParašytas: 28 Sau 2010, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
Pokstas rašė:
O man įdomus tas jūsų geresnis montavimo būdas OSD, nei gamintojas rekomenduoja, ar čia kokia komercinė paslaptis?

Jokios čia paslapties, mes nuėjome naujujų oro srauto matuoklių gamintojų keliu ir OSD montuojame į oro srauto matuokles..., kas yra žymiai veiksmingiau, patikimiau(tvirtinimas) ir saugiau(keičiant filtrus, ir kaip nors judinant oro srauto vamzdyną, ir be abejo tikslaiu, pvz BMW, juk iškart po matuoklės yra laisvų apsisukimų ortakiai ir t.t., kas gali turėti neigiamos įtakos juos pridengus, ir t.t, be to mes dar darome tiek pačios oro srauto matuoklės , tiek oro sistemos profilaktiką, ... benzininiams automobiliams, atliekame dar kai kuriuos matavimus, kurių dėka iš karto matosi ir rezultatai, ir ar yra pakitimai...

StandartinėParašytas: 30 Sau 2010, 16:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
Andrius A. rašė:
esat bande "si stebukla" deti i E46 330? as paimciau del sportinio intereso viena egzemplioriu.

BMW automobilių su OSD važinėja labai daug(gal net daugiausia už bet kurios markės), tačiau statistikos nevedame ir nėra šansų tai daryti(virš 10 platinimo taškų miestuose, o ir juose ne po vieną), o ir poreikio. Jei tik automobilis yra "sveikas" ir jo oro srauto matuoklė nėra ovalo formos, viskas gerai. Imame dedame ir važiuojame. Pvz vakar Vilniaus atstovybėj, buvo Nissan Maxima.94m.2l v6. Tik atidarėm kapotą, jau jungsimės patikrai, šeimininkas pareiškia, na tik abu liamda zondai neveikia.... manau tolesni komentarai kaip ir beprąsmiai.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2010, 14:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
[quote="automobiliams.lt"][quote="E36Coupe"]Israstas dar vienas amžinasis variklis. :D Pirmin..i eile[/quote]

Nuoširdžiai gaila žmogaus. O gal vis tik paskaitykit nuodugniai temą? Jei jau gaminna BMW, tai gal ir nedarykit išvedžiojimų, nes tai labai nekaip nusako Jūsų žinias.[/quote]

Taip, isties gaila tokiu zmoniu kurie parsisiunte is ebajaus kazkoki vamzduka uz pora baksu naiviai tikisi rast uz save durnesniu, o kai nesiseka ima gailetis visu :D mums visiems irgi taves labai graudziai gaila :D ...paaiskinimu kaip tai veikia visadar jokiu- tik vienintelis argumentas, kurio net argumentu nepavadinsi- "pirma isidekit o paskui snekekit". Kazkas jau forume siule kazkokius bakelius uz 1100 lt berods, kur uzpylus druskos su vandeniu masina oru vaziuot pradeda :D Klounai.
Gerai kad cia ne mercedes forumas- suestu ten tave gyva su visais sh... :D

StandartinėParašytas: 19 Vas 2010, 15:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Cia kaiptik raso apie sita ir panasius isradimus ant kuriu nereiketu pasimaut.

http://autosanity.com/?cat=15

StandartinėParašytas: 19 Vas 2010, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Nepasakyciau. Tie veikejai tuom ir uzsiima kad isbando panasias nesamones pasirodancias rinkoj. Jei veikia- paraso kad veikia, jei neveikia tai kad neveikia. Tie shu...iai man daug rimciau atrodo nei tamsta.
Sh.... cia ta koncerva ir tiek. Laukiu nesulaukiu kada chebryte padarys testa ir paaiskes kad tas daiktas ne tik kad nepadeda bet dar ir sumazina charakteristikas.

Davai padarykim bandyma, as va kaiptik vilniuj esu, vairuoju e65 4.4l. Davai as uzsipilsiu pilna baka ir isijunges acc suvazineju iki kauno ir atgal. Paziuresim kiek suede kuro. Po to istatom ta daikta ir dar karta suvazinejam iki kauno ir atgal ijungus acc ant to pacio greicio ir paziurim suesto benzo skirtuma.

Dar galim paimt koki patikima forumieti kaip liudininka.

Jei sues maziau benzo tai papostinsim cia kad tikrai geras daiktas ir paagituosiu chebra statytis juos- uzsakymu neatsiginsi, as irgi viena nupirksiu iskart.

Jei sanaudos nesiskirs arba bus net didesnes- pasemi ta daikta atgal, sumoki man uz benza ir viesai atsiprasai. Jei del sito isradimo sustreikuos auto- apmoki ir remonta.

Deal? Galim daryt kad ir si savaitgali. Brukstelk man i pm savo tel ir sutarsim kada.

Koksnors vilniuj esantis ir sitam forume gerai zinomas forumietis irgi tegul bruksteli i privata- reikes liudininko sitam cirkui :)

StandartinėParašytas: 21 Vas 2010, 13:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Na as su pardaveju suderinau varianta- varysiu ne uz ilgo i klaipeda ir atgal, tai visa keliona drosiu su ACC taupiausiu rezimu ir fiksuotu greiciu. Ziuresim kiek sudegs per 600km kelione. Pardavejas geranoriskai sutiko po to man ji sumontuot sekanciai kelionei (vel 600km tuo paciu reisu tuo paciu greiciu). Ir ziuresim koks cia bus rezultatas. Bet tai mano keliones nusimato ne maziau kaip po 2 savaiciu. Jei per ta laika niekas neisbandys jo tai liks man sita laime pabut pionierium :D

StandartinėParašytas: 14 Kov 2010, 08:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
swordas rašė:
na tai ar buvo kokie bandymai atlikti? :)

Deja , deja, niekas taip ir nepasirodė, gal dar nėra poreikio? Arba atsirado neatidėliotinų reikalų... Tačiau pasiūlymas, tebegalioja...

StandartinėParašytas: 14 Kov 2010, 19:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
uz toki "stebukla" tokie pinigai, neieskokite durniu! jau geriau banke vynns uz 20lt, tai nors rezultatas yra.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2010, 16:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.21
Amžius:
40
Automobiliai:
ex. E36 320i
E39 523i M52TU '99
Nikas:
Pokstas
Aš ir susimontavau OSD (ne iš pardavėjo), bet ne per seniausiai, tai realių rezultatų negaliu pateikti, galios prieaugio nejaučiu, bet dėl kuro sanaudų klausimas, dar daug nepravardžiavau, kad pasakyčiau "taip jis taupo", mano bandymais kol kas 10%-15% procentų bent taip atrodo.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2010, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
Pokstas rašė:
Aš ir susimontavau OSD (ne iš pardavėjo), bet ne per seniausiai, tai realių rezultatų negaliu pateikti, galios prieaugio nejaučiu, bet dėl kuro sanaudų klausimas, dar daug nepravardžiavau, kad pasakyčiau "taip jis taupo", mano bandymais kol kas 10%-15% procentų bent taip atrodo.

Jeigu ne iš pardavėjo, tai iš ebajaus? ar pats susimeistravot? Ir pats isidėjot, ar kas nors?
Taigi va parašiau vilniečiui Igoris.R nic . Ką parašys pranešiu. Paieškosiu dar kelis vilniečius ir taip pat pranešiu.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2010, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Amžius:
64
automobiliams.lt rašė:
Jeigu ne iš pardavėjo, tai iš ebajaus? ar pats susimeistravot? Ir pats isidėjot, ar kas nors?
Taigi va parašiau vilniečiui Igoris.R nic . Ką parašys pranešiu. Paieškosiu dar kelis vilniečius ir taip pat pranešiu.

Jūsų mintis tikrai verta dėmesio. Siūlau forume paieškoti savanorio išbandyti sistemą savo automobilyje. Tik pasirinkite kokį forumo senbuvį, kuris bus daugumai pažystamas ir nesukels įtarimų, kad kažkas vyksta neskaidriai.
Sėkmės.
Igoris
Igoris R. Labai mandagiai atsisakė, ryšium su tuo, kad nenori keisti gamintojo parametrų, tačiau pritarė minčiai, kad reikia paieškoti savanorių, kurie yra aktyvūs vilniečiai forumiečiai, ir taip sulaukti rezultatų. Taip ir padarysim, Jeigu turit pasiūlymų, prisijunkit.

StandartinėParašytas: 20 Bal 2010, 12:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 523i 96' E30 325i 86'
sveiki, buvau cia neseniai vykusiame namu pasaulyje (paroda Kaune) tai vienas pardavejas bande man issiulyt magnetukus kurie statosi ant kuro padavimo slanguciu variklio skyriuje ir pasak jo: - tinkamai surikiuoja kuro molekules taip, kad jos daug efektyviau dega ir nepalieka slaku, rezultatas - mazesnes kuro sanaudos, ismetamuju CO duju sumazejimas :) vel gi alternatyva kazkokia, ar pigus triukas? sako chrysler patentas siems magnetams yra kaina - 80lt (parodos metu) priklausomai nuo variklio statosi 1 arba 2 nuo 2 litru kubaturos :)
gal gerbiamas Automobiliams.lt apie tai galetu ka pakomentuoti?

Prikabinti failai:
Fuel-Saver.jpg
Fuel-Saver.jpg [ 36.03 KiB | Peržiūrėta 5264 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 20 Bal 2010, 21:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 523i 96' E30 325i 86'
yra keli video:
http://www.vimeo.com/10463808

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 439 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 30  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery