Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 14:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Gru 2009, 09:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
jei buna bedu su elektra, alkuninio davikliu, temp davikliais ir t.t., tada per salcius ir islenda daznai visa tai :) ant b20 man ir abu holo davikliai ir temperaturinis pareje buvo :)
pries salciu sezona reikia LEV issivalyti ir slkende susipurksti, nes buna kad strigt pradeda ir prasideda nesamones.

StandartinėParašytas: 18 Gru 2009, 10:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.15
Automobiliai:
E36
manau sklende atkrenta nes ant duju tai ok viskas,pas mane geras alkuninio daviklis,o gal gali imest kokia nuoroda kurie tie kiti (holo) ir kur jie yra :wink:

StandartinėParašytas: 18 Gru 2009, 10:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
pas compact neisivaizduoju kur ir kas ten yra ir kaip atrodo. o pas tave isvis neaisku kas per auto, tai klausimas tavo... :)
jei filtrus, zvakes laiku keiti, su zvaklaidziais / babinom bedu nera (per salcius turetu geriau dirbt realiai, elektrai saltis patinka), tada diagnostika daryti reikia :)
o pirmoj vietoj vakumines slangas tikrint del itrukimu / nusimovimo.

StandartinėParašytas: 18 Gru 2009, 13:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.15
Automobiliai:
E36
pas mane E36 1.6 benz dujos. siandien ryte vel tas pats buvo,o veliau normalizavosi ir apsukos ir trauka,tai nesuprantu dabar vel viskas gerai. slangos visos normalios.

StandartinėParašytas: 18 Gru 2009, 13:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na jei pasikartos, tada vaziuok diagnostika daryti. jei tai gerai, tai blogai vaziuoja, tai greiciau, kad elektros beda bus, gal koks daviklis mirsta :)

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 00:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.11
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 523iT M52B25TU 99'
ex E34 520iT M50B20TU 93'
ex E36 318is M42B18 92'
ex E34 525iT M50B25TU 93'
ex E36 318i M40B18 92'
ta pati nesamone kaip pas velveta man... uzeina kartais ir pradeda dust, neimana vaziuot, nebent gazas dugnas, tada pramusa, bet atleidus vel tas pats... buna vel praeina... dazniausiai kai pasilus masina, bet ir saltai, katik uzkurtai pasitaiko... del jausmo, tai man labiau, kad kuro perpila, nei, kad truktu... nes ant lambdos buvau voltmetra pasijunges, tai kai pradeda dusti rodo virs 0.8V, duodi gazo - prasipjaudo - nukrenta, apie norma rodo 0.5... bet vel uzriebeja... lambda rodo - reiskia sveika... dar galvoju apie kuro slegio reguliatoriu, purkstukus arba kibirksti, bet labai idomu, kad gali prasivazinet ilgai be jokiu problemu, tada uzplaukia, po to vel praeina arba tol bludija kol susinervines namo grizti ir pastatai...

StandartinėParašytas: 21 Gru 2009, 10:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Arvy rašė:
ta pati nesamone kaip pas velveta man... uzeina kartais ir pradeda dust, neimana vaziuot, nebent gazas dugnas, tada pramusa, bet atleidus vel tas pats... buna vel praeina... dazniausiai kai pasilus masina, bet ir saltai, katik uzkurtai pasitaiko... del jausmo, tai man labiau, kad kuro perpila, nei, kad truktu... nes ant lambdos buvau voltmetra pasijunges, tai kai pradeda dusti rodo virs 0.8V, duodi gazo - prasipjaudo - nukrenta, apie norma rodo 0.5... bet vel uzriebeja... lambda rodo - reiskia sveika... dar galvoju apie kuro slegio reguliatoriu, purkstukus arba kibirksti, bet labai idomu, kad gali prasivazinet ilgai be jokiu problemu, tada uzplaukia, po to vel praeina arba tol bludija kol susinervines namo grizti ir pastatai...

normaliai veikianti LZ turi buti 0.2-0.8 ir pastoviai kisti. negali V laikytis.
o kad ant gazo pramusa, tai gali buti ir elektros beda - zvakes, laidai, babinos ir pan.
kai su slegiu bedos buna, tai prie didesnio gazo dust kaip tik pradeda - tas pats kaip kad baigiantis kurui.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2010, 12:29 

Sveiki, neradau tokios temos kuri butu tokia kaip mano problema. taigi turiu 320 coupe. O problema tokia kad pradejo kartais sunkiai vestis, bet dazniausiai taip buna kai truputi pavazineju, o kai pastovi tada uzsiveda normaliai. tai dar ne viskas, jei vedasi sunkiai ji uzsiveda, bet apsukos laikosi tarp 0 ir 500, visa masina dreba, kai bandau gazuoti beveik nereguoja, nebent ispaudziu gaza iki dugno, tada labai is leto apsukos uzkyla iki 2000 ir sustoja, vaziuoti aisku neimanoma nes vos atleidus gaza apsukos vel nukrenta zemiau 500.. labai idomi jusu nuomone, nes per diagnostikas jau prisivazinejau del kitu gedimu ir turejau dideles islaidas, taigi si karta noretusi apseiti be diagnostikos. is karto dekui uz atsakymus.

StandartinėParašytas: 29 Kov 2010, 11:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na jei spelioti nori, tai gali megint temperaturos davikli keist, jis nera brangus. originalas naudotas ~10 LTL, naujas 30-40 ispaniskas. panasiai drebedavo mano 2.0 ir nepriimdavo apsuku, baisiai smirdedavo kuru. bet apsukos buvo kaip ikaltos - normalios, tik drebedavo labai ir virs 3k rpm nepakeldavau.

dar vienas variantas - uzsikises katalizatorius.

StandartinėParašytas: 29 Kov 2010, 19:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.09
Amžius:
44
Automobiliai:
mazda6,E36
Problema/klausimas: Kuomet saltas buna, dirba idealiai, o kaip apsyla pradeda dingineti gazas, gesta net ant laisvu, atrodo kad nebutu benzo, neimanoma vaziuoti tolygiai, ne dingsta trauka, kazkas kaip uzsikemsa poto duodi gazo, vel normaliai. Gal galit ka padeti?[/quote]

benzo filtra pasikeisciau jeigu diagnostika nieko neparodys

StandartinėParašytas: 01 Bal 2010, 23:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.19
Automobiliai:
E60 530d
ex E46 318i ES
ex E36 318is coupe
snekant apie variklio "dusima" galiu pasakyt kad pas mane irgi tokia problemele yra. Anksciau labai retai budavo, dbr jau pasikartoja kzkur 1 karta per ~2 savaites. Ijungus pavara pavaziuot neiseina, tada jungi laisva, gerai uzgazuoji, prasidirba pramusa ta gesima kzkaip ir pavaziuoja truputi, po 20m vel dusta... Smirda nesudegusiu benzu, panasu kad tikrai uzpila...
Uzmaciau tokia tendensija, kad dazniausiai taip atsitinka dugnui gavus dregmes. Ziema prabrauki dugnu per sniega - prasideda, atsilus oram pravaziuoji pro balas - prasideda... Gal ta dregme kzkaip LZ paveikia?...
Reik jauciu keistis LZ ir ziuret kas bus

StandartinėParašytas: 02 Bal 2010, 10:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai patikrink LZ fyske, gal vandens pilna bus (kai blogai vaziuoja).

StandartinėParašytas: 02 Bal 2010, 13:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.19
Automobiliai:
E60 530d
ex E46 318i ES
ex E36 318is coupe
kad neturiu nei duobes, nei pakelejo :D :D :D garaze...
Na bet manau gal ir gera ideja... reiks kzkaip patikrint sita reikala...

StandartinėParašytas: 02 Bal 2010, 17:45 

na va buvau diagnostikoj, klaida mete vanusas, sutvarke vanusa, ant salto dirba normaliai, kai susyla iki darbines temperaturos pradeda uzgesineti ant laisvu ir kai uzgesta sunkiai uzsiveda. gal kas kokiu minciu turit? nes nebezinau kur ta masina varyt, i koki servisa benuvarau tai tik pinigus sukisu o masina kaip normaliai nevaziuoja taip nevaziuoja HELP! :)

StandartinėParašytas: 03 Bal 2010, 09:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Lajmis rašė:
na va buvau diagnostikoj, klaida mete vanusas, sutvarke vanusa, ant salto dirba normaliai, kai susyla iki darbines temperaturos pradeda uzgesineti ant laisvu ir kai uzgesta sunkiai uzsiveda. gal kas kokiu minciu turit? nes nebezinau kur ta masina varyt, i koki servisa benuvarau tai tik pinigus sukisu o masina kaip normaliai nevaziuoja taip nevaziuoja HELP! :)

idomu ka ten vanos tau tvarke?
kai nesives per siurbliuka su atsuktuvo galu stuktelk (po galine sedyne keleivio pusej)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery