Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 15:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 64 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 22:37 

mes turbut ne apie tokia protinga duju iranga snekam :D

StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
54
[quote="Piktas_pinigas"][quote="bebr"][quote="Andrius"]va o liambdos zondas reikalingas tik tuomet kai su auto vazineji nevaikydamas jos o kai tapke dugnas kompas i ji nereguoja lyg taip jai neklystu[/quote]

taip. bet vazinedamas su dujom tai lemda nenaudojama.[/quote]
netiesa - lemda naudojama, jei duju iranga su taip vadinama EKO sistema. Pagal lembdos rodmenis duju kompas reguliuoja duju misini. Su tokia iranga masina ir valina geriau, ir nesaudo, ir nesmirda, ir duju sanaudos mazesnes...[/quote]

bet vistiek bezdalu varoma :D :D :D

StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Piktas_pinigas rašė:
Su tokia iranga masina ir valina geriau, ir nesaudo, ir nesmirda, ir duju sanaudos mazesnes...

nu del EKO ir lamdos gali but. o nesaudo tada kai uzdegimo sistema tvarkinga. visokios zvakes , laidai ir t.t. maciau daug tokiu.

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 13:40 

To robertas ir kitiems:
(BMW E30 '86m.)Girdejau tu prie elektriku nebiski. Tai gal galetum man pasakyt kas pas mane ten per dezute su lempute raudona (po kaires koloneles plastmase, netoli paneles), dydis mazdaug 5x6cm. Yra signalizacija, bet ta dezute atjungus niekas nesikeicia. I ja ieeina 3 laidukai ploni, kur jie eina toliau as nezinau ir dar reguliatorius yra slankomas, lyg kokiam jautrumui didinti ar mazinti (beje signa i smugius nereaguoja nei su pajungta dezute, nei be jos). Gal visgi cia ir yra signalizacijos elementas, kuris neveikia?

Paskutinį kartą redagavo Mantsys 12 Spa 2004, 14:53. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 14:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Mantsys rašė:
To robertas:
(BMW E30 '86m.)Girdejau tu prie elektriku nebiski. Tai gal galetum man pasakyt kas pas mane ten per dezute su lempute raudona (po kaires koloneles plastmase, netoli paneles), dydis mazdaug 5x6cm. Yra signalizacija, bet ta dezute atjungus niekas nesikeicia. I ja ieeina 3 laidukai ploni, kur jie eina toliau as nezinau ir dar reguliatorius yra slankomas, lyg kokiam jautrumui didinti ar mazinti (beje signa i smugius nereaguoja nei su pajungta dezute, nei be jos). Gal visgi cia ir yra signalizacijos elementas, kuris neveikia?

tokioms žinutėms skirtas Private Mesagge žinutės ;)

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 14:20 

Tai jis vienas tik ir pamatytu, o cia ir kiti gal kokia minti numes, priesingai nei tu-replika

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 14:24 

Mantsys rašė:
To robertas:

A kaip ishjunges varikli palieki ijungtas lempas ir atidarai duris nezyzia koks nors svirplys, tipo ei [CENZŪRA] palikai stuobry lempas ijungtas? :)

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 14:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Mantsys rašė:
Tai jis vienas tik ir pamatytu, o cia ir kiti gal kokia minti numes, priesingai nei tu-replika

tai tada ir kreipkis į visus, o ne į vieną. pokalbiams dviese būtent ir skirtos tos žinutės. tvarka yra tvarka..

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 14:51 

GieDriuZ rašė:
Mantsys rašė:
To robertas:

A kaip ishjunges varikli palieki ijungtas lempas ir atidarai duris nezyzia koks nors svirplys, tipo ei [CENZŪRA] palikai stuobry lempas ijungtas? :)

Ne, niekas nezyzia, ner tokio daikto pas mane. Ai gi pamelavau truputi: nereik tos kolonkes plastmases nuiminet, reik nusukt ta kordona kur po vairu ir po kaire puse, virs rankeneles, kur kapota atidaryt, prisuktas yra. niekaip nedaeina kas ten tokio :-k

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 16:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
gal dujos buvo? ir ta duju perjungimo mechanizmas stovi ten ???? :roll: :oops:

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 16:47 

bebr rašė:
gal dujos buvo? ir ta duju perjungimo mechanizmas stovi ten ???? :roll: :oops:

Jo, duju iranga yra. Bet tai kad sitas daiktas gali but susijes su duju iranga tai nelabai noreciau tiket. ant jo yra toks reguliatorius, jis taip slankosi ir skale daugiau-maziau, o ko ten daugiau maziau? :evil:

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
na nezinau tixliai as. tik spet bandziau. gereusia butu foto pamatyt

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 19:43 

as cia ziuriu, kad jus visai cia ne i tema kalbat

vienas nesupranta kas pas ji masinoj darosi, o kiti aklai spelioja. truputi juokinga

galetumet uzvesti tema "spek is 2 kartu"

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
54
[quote="Mantsys"]To robertas ir kitiems:
(BMW E30 '86m.)Girdejau tu prie elektriku nebiski. Tai gal galetum man pasakyt kas pas mane ten per dezute su lempute raudona (po kaires koloneles plastmase, netoli paneles), dydis mazdaug 5x6cm. Yra signalizacija, bet ta dezute atjungus niekas nesikeicia. I ja ieeina 3 laidukai ploni, kur jie eina toliau as nezinau ir dar reguliatorius yra slankomas, lyg kokiam jautrumui didinti ar mazinti (beje signa i smugius nereaguoja nei su pajungta dezute, nei be jos). Gal visgi cia ir yra signalizacijos elementas, kuris neveikia?[/quote]

galiu tik tiek pasakyt kad BMW AG tokio daikto i si modeli nemontavo

StandartinėParašytas: 12 Spa 2004, 22:08 

robertas rašė:

galiu tik tiek pasakyt kad BMW AG tokio daikto i si modeli nemontavo

Kas montavo man ir nelabai idomu. Man idomu kokia to daikto paskirtis.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 64 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery