Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 11:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 48 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Vas 2010, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.16
Amžius:
47
Automobiliai:
E39 530D 99' Tour
ANA333 rašė:

Diagnostika tik parodo elektrines dalies funkcionavima.. Gal pas tave koks vamzdelis uzlauztas, gal tie oro rezervuarai nevunkcionuoja.. Reikia ziureti, o ne tik kompa pajungus pasakyti viskas ok.. Tu padarei isvada kad sistema bloga, bet pas kitus kozi kodel veikia???

tai veikt tai tikriausiai pas visus veikia, bet negirdejau nei vieno touringo , kuris butu patenkintas paduskemis. uz tai ir sako, kad sistema bloga, nors ir veikia.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 01:35 

pas kitus tas pats meslas ne visi dejuoja kitam [CENZŪRA].kad vaziuoja su vezimu ne su vienu touringu esu pralekes kur yra pagalves-jausmas tas pats dantys barska per duobes.
ANA333 rašė:

Diagnostika tik parodo elektrines dalies funkcionavima.. Gal pas tave koks vamzdelis uzlauztas, gal tie oro rezervuarai nevunkcionuoja.. Reikia ziureti, o ne tik kompa pajungus pasakyti viskas ok.. Tu padarei isvada kad sistema bloga, bet pas kitus kozi kodel veikia???

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 09:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
nu bent jau ant E61 tai pasaka, jokiu pretenziju neturiu :)
Tai geriau jau masina tada keisk

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 11:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.31
Amžius:
47
siaip dar labai itakoja amortizatoriai , visi sitie kyb, monroe ir panasiai barskalai ir kieti isimeciau originalus iskart kitas vaziavimas.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 14:06 

del to tai teisus-jau ta ir esu isbandes pora metu atgal.
ANA333 rašė:
nu bent jau ant E61 tai pasaka, jokiu pretenziju neturiu :)
Tai geriau jau masina tada keisk

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 14:08 

kai perrinko nauja vaziuokle ismetu oroginalus, gale dbr.pas mane sumesti monroe-idejus naujus minkstumas pasijuto-bet ne ant tiek kad dantys per duobes nebarsketu.
Dainiuks rašė:
siaip dar labai itakoja amortizatoriai , visi sitie kyb, monroe ir panasiai barskalai ir kieti isimeciau originalus iskart kitas vaziavimas.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 14:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.25
Automobiliai:
BMW 525D su DVIEM WEBASTOM.
Tos pagalvės yra labai lepios.Ta pati sistema ir Audi Alroad sumontuota.Bijo purvo,smulkių akmenų nes greit prasitrina oro pagalvės kai auto važinėja blogais duobėtai keliais.Prailgina jų eksploatavima tai kad BMW galo negali kiloti priešingai negu audi.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 15:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.01.12
Automobiliai:
Lexus LX470 99'
Chrysler Town&country 3.8 02'
ex Chrysler Town&country 3.3 duj 01'
ex Kia Sorento 3.5 duj 141kw 05'
ex E39 530D M57 Touring 01'
S&G rašė:
pas kitus tas pats meslas ne visi dejuoja kitam [CENZŪRA].kad vaziuoja su vezimu ne su vienu touringu esu pralekes kur yra pagalves-jausmas tas pats dantys barska per duobes.

Gal ir ne į temą, bet kadangi čia diskutuoja pedantiški touringistai, noriu pasikonsultuoti dėl tos užuolaidos, kuri uždengia bagažo skyrių. Važiuojant per duobes ar gulinčius policininkus pas mane ji subarška (nesvarbu ar ištiesta, ar suvyniota). Bandžiau ir tą tinklelį, kur iki lubu išsitraukia ir užsikabina ištraukęs važinėt, vis vien tas pats. Važiuoklė pas mane tvarkoje (bent taip sake servise, kuriame tikrinau ir tvarkiausi priekį, pagalvės veikia). Ar pas kitus ji taip pat barška, ar man ardyti tą "roletą" ir ieškoti sliekų? :roll:

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 19:02 

tas roletas protingu zmoniu srote kainuoja tiek kiek pakuote sviesaus alaus-neverta net prasukti ardyti. Pas mane su ja kazkas buvo netvarkoje berods ir barskejo nes nebesusiviniodavo, pirkau kita srote sumokejau 30 lt, prase 100 lt pasakiau jei nori gausi 30 lt sutiko ir atidave
Gytmanas rašė:

Gal ir ne į temą, bet kadangi čia diskutuoja pedantiški touringistai, noriu pasikonsultuoti dėl tos užuolaidos, kuri uždengia bagažo skyrių. Važiuojant per duobes ar gulinčius policininkus pas mane ji subarška (nesvarbu ar ištiesta, ar suvyniota). Bandžiau ir tą tinklelį, kur iki lubu išsitraukia ir užsikabina ištraukęs važinėt, vis vien tas pats. Važiuoklė pas mane tvarkoje (bent taip sake servise, kuriame tikrinau ir tvarkiausi priekį, pagalvės veikia). Ar pas kitus ji taip pat barška, ar man ardyti tą "roletą" ir ieškoti sliekų? :roll:

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 19:07 

alroud lyginant su mano touringu rieda kaip per vandeni valtis
Bimbala rašė:
Tos pagalvės yra labai lepios.Ta pati sistema ir Audi Alroad sumontuota.Bijo purvo,smulkių akmenų nes greit prasitrina oro pagalvės kai auto važinėja blogais duobėtai keliais.Prailgina jų eksploatavima tai kad BMW galo negali kiloti priešingai negu audi.

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 20:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.01
Amžius:
37
Automobiliai:
bmw 530d, E39, sidabras
kokie cia zmones..... nepatenkinti ir dejuojantys del to kad turi masina su bloga vazioukle.... tai n..... ja isvis pirkot? nedejuokit cia o keiskit i kita ar dar kazka.... kaip ir dauguma lietuviu nieko nedaro o tik dejuoja... aciprasau jei ka izeidziau bet pasakiau teisybe....

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.16
Amžius:
47
Automobiliai:
E39 530D 99' Tour
Stepas rašė:
kokie cia zmones..... nepatenkinti ir dejuojantys del to kad turi masina su bloga vazioukle.... tai n..... ja isvis pirkot? nedejuokit cia o keiskit i kita ar dar kazka.... kaip ir dauguma lietuviu nieko nedaro o tik dejuoja... aciprasau jei ka izeidziau bet pasakiau teisybe....

skaityk tema is pradziu, jei nesupranti kame reples. nieks neverkia, kad vaziuote bloga, tik pastebejimas toks, kad sedanas minkstesnis, o touringas kietas, tik vieni susitaike su tuo, kiti, kas naujai nusipirke , dar bando gelbet situacija.
ir pasakymas n.. ja pirkot, cia netinka

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 20:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.18
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E39 M5 `99
Tesla P90D Ludicrous `15
suprantama, kad pirkdamas su orine vaziuokle masina nesitiki, kad ji bus kieta, teko vaziuoti su allroad tai pasirode labai komfortiska...kodel tada bmw tokia kieta? su touringu gi niekas i ziedine trasa nevaziuoja :-k

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 21:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.01.12
Automobiliai:
Lexus LX470 99'
Chrysler Town&country 3.8 02'
ex Chrysler Town&country 3.3 duj 01'
ex Kia Sorento 3.5 duj 141kw 05'
ex E39 530D M57 Touring 01'
Pas mane susivynioja viskas normaliai. Klausimas buvo ne kur nusipirkti, o ar barška pas kitus touringus, ar nieko nesigirdi, kaip sedane? Nevaziavau as su kitais, tai todel ir klausiu.

S&G rašė:
tas roletas protingu zmoniu srote kainuoja tiek kiek pakuote sviesaus alaus-neverta net prasukti ardyti. Pas mane su ja kazkas buvo netvarkoje berods ir barskejo nes nebesusiviniodavo, pirkau kita srote sumokejau 30 lt, prase 100 lt pasakiau jei nori gausi 30 lt sutiko ir atidave

StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 23:35 

nebarska, keisk ar ismesk lauk ta rolika-esu vaziaves gal net su 4 touringas,mastyk galva gamykla negamins roliko kuris barska-cia ne barskuciai vaikui,beje nukreipei tema.
Gytmanas rašė:
Pas mane susivynioja viskas normaliai. Klausimas buvo ne kur nusipirkti, o ar barška pas kitus touringus, ar nieko nesigirdi, kaip sedane? Nevaziavau as su kitais, tai todel ir klausiu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 48 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery