Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 17:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Vas 2006, 20:00 

is po forsunkiu negali slapt ten nubega nuo virsaus ir pagauna oro,todel nesikuria,zinau kad atrodo,jog is apacios purskia,ten verda salerka,nuo karscio ir atrodo,kad purskia is apacios,

StandartinėParašytas: 12 Vas 2006, 21:42 

Tada bandysiu ir jas pakeisti,kas belieka :)

StandartinėParašytas: 13 Vas 2006, 16:46 

[
siaip su testeriu zvakiu nepatikrinsi tuo labiau su lempute :( ,nes jei zvake bus dar gyva ji rodys kad viskas ok.geriausia issukti visas zvakes ir tikrinti kiekviena atskirai pridejus prie akumo.man taip buvo is 6 zvakiu veike 3 .tai ryte galima sakyti uzvyniodavau suktinai :D .akumas labai geras :) .tik issimti zvakes nera lengva reikia nuimti kolektoriu,bet ilgiau pazaidus iseina ir be jo nuemimo issukti.o zvakes pirkau cekiskas tai tikrai nesigailiu ir kaina padori 12 lt.kiek auto dizeliniu turejau tai jei nusprogdavo kokia original pakaitinimo zvake tai keisdavau tik cekiska.

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 12:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.05
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 M57TUD30; ex E46 M52B28TU 98'; ex E36 M52B28A 96'; ex E36 325td M51 94';
Pas mane irgi ta pati problema, kad po nakties sunkiai kurdavos. Tai as pabandziau, kol degimas ijungtas, paspaudau akseleratoriu, lyg padeda truputi :)))

StandartinėParašytas: 15 Vas 2006, 17:38 

Nekeiciau as tu slanguciu,apziurejau negali pro jas leisti nes jos kaip naujos.bet kazkaip pradejo gerai ,nmezinau gal kas uzgijo :lol: ar cia del to jog truputi atsilo,o gal buvo kokia leva saliarka uzpilta,nzn,krc kol kas viskas gerai :roll:

StandartinėParašytas: 18 Vas 2006, 22:54 

BMW_FANAS rašė:
Pas mane irgi ta pati problema, kad po nakties sunkiai kurdavos. Tai as pabandziau, kol degimas ijungtas, paspaudau akseleratoriu, lyg padeda truputi :)))

akseleratoriaus spaudymas padet gali ziguliui ir kt. auto su karbiuratosiais. Siaip palaikai degima ijungta, siurbliukas is bako pripompuoja kura (100 proc., kad nuseda) vat tada ciki ir vedasi. Jei priekiu i kalna pastatau tai ir 3 kartus taip padarau. Padeda. Labai

StandartinėParašytas: 22 Vas 2006, 08:20 

Sveikas Denisai. Ar sutvarkei savo masina, ar uzsiveda? Pas mane tokios pat problemos: salta is starterio neuzsiveda. Viskas buvo gerai. Per salcius vedesi be problemu. Staiga viena ryta pries kelias dienas neuzsivede ir taip iki siol. Vedasi tik is buksiro. Siltas variklis uzsiveda is starterio be problemu. (525 TDS 98 m.)
Kaip tavo reikalai?

StandartinėParašytas: 22 Vas 2006, 18:29 

ten zmogus sake,kad viskas susitvarke,o pas tave manyciau zvekes ir kokios 3 saibom pareja

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 17:39 

Pas mane viskas susitvarke,visas keiciau zvakes ,kuro filtra, sutvarkiau surbliuka,idejau voztuveli,bet ryte vistiek sunkokai kuresi,tai ant galo padejo paprasciausiai nuorinti forsunkes :lol:

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 17:58 

Tai kaip tas forsunkes orinai? :wink: Pas mane kai oro buvo prisigaudzius, tai apie uzvedima nebuvo nei kalbos.
Is tavo posmo supratau, kad su savo masina vaziavai o tik poto orinai.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 22:46 

kaskaip manuale apie forsunkiu nuorinima nekalbama. Manau forsunkes nnusiorina. Nes ner ten kam nusiorinti. Nusiorina auksto slegio siurblys. Nors ideja idomi ir berods niekur neaprasyta, kad reik forsunke pvz. pakeitus daryt nuorinima. Raso , kad pats auto pavazeves nusiorina.
O tas nuorinimas kaip atliekamas - siek tiek atsukus vamzdelio verzle prie forsunkes ?

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 22:53 

Koks gali gali but vazevimas, masinos net neuzvesi :wink: As tai pripyliau pilna kuro filtra ir atleidau vamzdelius nuo forsunkiu, tai po bisku issiciaude.
Pats siurblys kur nusiorina tai nezinau :oops:

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:04 

kaip iki kuo siurblio nuorint viskas paprasta. Siaip net nebutina ten to kuro pilt. Atsiki vamzdeli iseinanti is kuro filtro , palaikai kelis kartus ijunata degima ir siurbliukas is bako pripompuoja (CIA GI NE VW). O vat auksto kuro siurblyje berods yra nuorinimo varztas (nesu 100 tikras reik manuala verst). Ir kiek maciau siurblio konstrukcija kaskaip sunkiai isivaizduoju , kad butu galima siubli nuorint neuzvedus auto. (gal ko nezinaU)

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:12 

Tai, kad man puse kazkur filtro tik uzpumpuodavo ir viskas, o tas vamzdelis plasmasinis tai nenorejau labai prie jo lyst.

StandartinėParašytas: 24 Vas 2006, 23:16 

bet jungiasi ant metalinio (nezinau kaip vadinasi ) o gal as klystu, pas mane 2.4 td

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery