Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 19:10

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 38 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 31 Lie 2009, 06:56 

idomi detale, bet manau trumpai ji egzistuos :) vakar vaziavau 100km jokio cypimo, ausis buvau istempes visa kelia, bet nieko. Siandien vel ryte 100km ir vel jokio garso, nors nieko nepurskiau ar panasiai. bet turbut neuzilgo vel turetu "uzdainuoti"

StandartinėParašytas: 31 Lie 2009, 10:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
vakar palindes po masina uzvestai truputi uzlasinau skyscio ant dirzo sono ir dingo cypimas. kazin, ar ten metalas i metala trinas, bet kad beda skyve, tai faktas...

Daris - nudzius skysciai ir prades cypti :) as kai dirba pakeiciau ir itempejus su guoliukais, tai cypimas uz 1-2d liko net stipresnis, nei pries tai buvo :)

teks ieksoti skyvo...

StandartinėParašytas: 02 Rgp 2009, 19:17 

pas mane irgi cypia, tik labiau cypia kai šaltas variklis. Kartais visą dieną cypia, o kartais visą dieną nei garso :) Keičiau dirželius - nepadėjo ir dabar jau suprantu kodėl, nes tas cypimas prasidėjo būtent pakeitus škyvą, kuris naudotas kainavo 600 pinigų.

Daris rašė:
idomi detale, bet manau trumpai ji egzistuos :) vakar vaziavau 100km jokio cypimo, ausis buvau istempes visa kelia, bet nieko. Siandien vel ryte 100km ir vel jokio garso, nors nieko nepurskiau ar panasiai. bet turbut neuzilgo vel turetu "uzdainuoti"

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2009, 10:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
del blogo itempimo dazniau ant salto cypia. cia jei prasisuka dirzelis. garsas visai kitoks.
bent pas mane to cypimo cypimu nepavadinsi, ten kaip trynimas nestiprus. grynas svirplys :) ir butent tik pasilus buna.
beje, buvau sugebejes blogai dirza uzdeti kai keiciau itempejus ir t.t., tai cypdavo rytais kol saltas :)

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2009, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
all in music rašė:
yra ir daugiau keitusiu skyva, bet kitiems uztekdavo nuvalyti, nors man neuzteko, tai vat idomu kur ten trintis gali...

Jei neklystu tai man atrodo dyzelio skyvas siek tiek kitoks nuo tavojo, pas dyzeli jis ten turi dvi metalines detales, o tarp ju guma kuri issidevi ir prasideda garsai toms metalinem detalem besilieciant. Pas tave vientisas metalo gabalas nors gali but irgi kazkas panazaus reik kuria diena psiziureti kaip ten tiksliai yra nes jau pries simta metu i toki skyva ziurejau ;)

Paskutinį kartą redagavo Arunas B 03 Rgp 2009, 21:18. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2009, 11:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
taip, vientisas metalinis.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... on_damper/
bet bent mano atveju daugiau nera kam cypaut kaip skyvam, arba generatoriui. nzn ar pats damperis, ar kitas skyvas. bet kazkas, kas buvo ant b20 (pompa kita dabar), nes is b20 tie svirpliai suskrido i b25 :) reiks foto dar paieskoti senesniu, gal rasiu, tai matysis, kuriu skyvu nebuvo ant b25. damperio tai tikrai nebuvo ir ji nuo b20 idejom.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2009, 11:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
all in music rašė:
taip, vientisas metalinis.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... on_damper/
bet bent mano atveju daugiau nera kam cypaut kaip skyvam, arba generatoriui. nzn ar pats damperis, ar kitas skyvas. bet kazkas, kas buvo ant b20 (pompa kita dabar), nes is b20 tie svirpliai suskrido i b25 :) reiks foto dar paieskoti senesniu, gal rasiu, tai matysis, kuriu skyvu nebuvo ant b25. damperio tai tikrai nebuvo ir ji nuo b20 idejom.

Tai gal ten kur damperis su skyvu susisuka, ten gal atsileides truputi ir sypsi jie tarpusavyje.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2009, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
buvau nuemes A/C dirza, tai ant kito skyvo apkrovos nebuvo, o cypimas liko. o pagrindinis alkuninio skyvas vientisas su damperiu. na dabar didesniu bedu yra, nes apibaladojo masina, tai speju greitu laiku neissiaiskinsiu kas ten kaltas...

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2009, 13:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.29
Automobiliai:
E46 320 '01
sveiki, ir man atsirado ta pati beda. atsirado cypimas variklyje. ant laisvu apsuku jo nesigirdi, o atsiranda jis keliant apsukas ir kuo didesnes apsukos, tuo garsiau. Gal numanot kas tai? Pagrindini "skyva" pakeiciau. Garsas ne nuo jo. Dekui

StandartinėParašytas: 23 Rgp 2009, 13:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
ltrenzo rašė:
sveiki, ir man atsirado ta pati beda. atsirado cypimas variklyje. ant laisvu apsuku jo nesigirdi, o atsiranda jis keliant apsukas ir kuo didesnes apsukos, tuo garsiau. Gal numanot kas tai? Pagrindini "skyva" pakeiciau. Garsas ne nuo jo. Dekui

Gal isminamas guolis uzstriges, sankaba paspaudus nedideja garsas, ar siap geiciasi kas nors?

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2009, 08:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
jei keliant apsukas, tai turetu standartines bedos buti (jei tikrai dirzas cypia). senas dirzas, itempejai. arba blogai uzdetas dirzas :)

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2009, 14:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.29
Automobiliai:
E46 320 '01
Sankaba ismynus garsas nesikeicia, jis didela tik kylant apsukoms.
Tikiuosi cia koks dirzas, ne kas nors rimciau.
Dekui

StandartinėParašytas: 17 Vas 2010, 21:25 

nors ir paveluotai, bet parasysiu, kad pasikeiciau skyva ir problemos kaip nebera. Keiciau ir skyva pirkau Tanagra A1, Savanoriu prospekte. Uz detale ir darba 500Lt. (su nuolaida).

StandartinėParašytas: 18 Vas 2010, 10:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Daris rašė:
nors ir paveluotai, bet parasysiu, kad pasikeiciau skyva ir problemos kaip nebera. Keiciau ir skyva pirkau Tanagra A1, Savanoriu prospekte. Uz detale ir darba 500Lt. (su nuolaida).

alkuninio veleno skyva?

StandartinėParašytas: 18 Vas 2010, 10:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.05
kaip tai labai jau pigiai skyvas, kiek ziurejau apie 700 vien detale...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 38 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery