Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 13:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Vas 2006, 17:41 

senas sim buvo pries kokius 2 ar tris metus. Paskui, gi visi SIM keite i naujesnes: talpesnes ten pora nauju meniu punktu atsirado...O pas mane telefonas masinoje su nauja kortele neveikia.

StandartinėParašytas: 11 Vas 2006, 17:48 

fricas rašė:
O daro omnitelis kortelių dublikatus? Ir kaip, ar nelupa tada 2x daugiau už pokalbius?

Kadangi viska siandien issiaiskinau, galiu pasidalint ir su jumis.
Omnitelyje paslauga vadinasi protingas peradresavimas. Zodziu tu paimi nauja plana, gauni nauja numeri ir tada tau ijungia toki peradresavima: kai tik isijungia masinoje telefonas tada visi skambuciai nukreipiami i masina, o kai masinoje tel. isjungtas - skambina i tavo normalu.
Pati peradresavimo paslauga kainuoja 10Lt per menesi (ijungimo mokescio nera) plius siuo metu pigiausias planas 16 lt/men. (bet juos kaip ir prasneki.
Su omni extra sito bajerio daryt negalima.

Taigi per men gaunasi 26 lt.

StandartinėParašytas: 11 Vas 2006, 18:14 

Tai jei as kortele turiu ~6m, ar net 7, joje nera jiokiu SIM navarotu, kaip tie buna OMNI naujienos, horoskopai, OMNI orai ir t.t. nera pas mane tokiu navarotu, tai cia skaitosi sena kortele? :wink:

StandartinėParašytas: 11 Vas 2006, 18:37 

Jei neklystu sena nuo naujos skiriasi tuo, kad abi veikia skirtingos itampos diapazone. Senoji plius neturi minetuju SIM navarotu. Senaja gali deti i bet koki naujausia telefa, o naujos SIM korteles senesni telefai nesupranta. Del to jie ir praso atsinesti sena SIM kortele.

Nepamenu kur, bet lygtais apie visa tai skaiciau kazkokios masinos markes klubo forume, ar tai gal Audi?

StandartinėParašytas: 11 Vas 2006, 18:55 

O tai puikiai galesiu naudotis telefonu automobilyje? :wink:

StandartinėParašytas: 13 Vas 2006, 10:03 

fricas rašė:
Tai su nauja SIM kortele BMW 740i E38 1994 Telefonas veiks?

Manau sansu nedaug kad veiks...
O siaip galima nunest omnitel extra kortele (sena) ir perprogramuot ant tavo nr. taip pat galima padaryt ir su abonentu. pvz pas tavo drauga sena kortele, jis ja pakeicia i nauja, o tu pasiimi jo sena ir perprogramuoji ant savo vardo.

Siaip galit pabandyt tele 2. Nors paemiau sutarti 2005 metu pradzioj, bet kartais veikia...

StandartinėParašytas: 13 Vas 2006, 12:39 

fricas rašė:
Tai su nauja SIM kortele BMW 740i E38 1994 Telefonas veiks?

100 proc. neveiks. Pas mane neveikia, dabar bandau isspresti sia problema. Blogiausia, kad OMNITEL praktiskai neturi sprendimo - faktiskai reikia surasti abonenta su sena kortele, jam isduoti nauja SIM, o sena SIM atstatyti, ir per naujo isduoti Jums, didziai gerbiamas BMW klubo nary, kuris siuo metu skaitote mano posta :D

P.S. Tele2 SIM atrodo veikia, bent jau mano draugas su E39 96m. vazineja isidejes, tik reikes paklausti, ar pirko, ar rado stalciuke kur nors

StandartinėParašytas: 19 Vas 2006, 12:09 

Zinokit vakar paskyriau laiko ir radau ta telefono moduli bagazineje. O ten kad ir ka ikistum, Ezi, labas ar Mazyli:) viskas veikia, taigi paieskokit ir pas jus tel veiks. Siaip pas mane Touringe buvo kairej pusej taip uzslepta: tik skyle korteliai matosi giliai... Taigi Fricai pas tave irgi turetu veikti visos korteles.

StandartinėParašytas: 19 Vas 2006, 19:02 

fricas rašė:
Dėkui Jums, ponai, tik reikia pasiimti mašiną iš remonto ir po to bandyt derint. Pas mane 1998 Jaguare irgi yra telefonas. Tai principas matyt lygiai toks pat, kaip ir 1994 E38. Turiu omeny dėl kortelių.
Beje, gerbiamas OMNITEL, aš ne BMW klubo narys :) .

:) Didziai gerb. ponas FRICAI, patyres vilke, perspektyvus busimas klubo nary 8) , jei rasite telefono moduli savo prasmatnaus E38 automobilio bagazineje, prasyciau pasidalinti sia konfidencialia info :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery