Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 10:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 30 Sau 2010, 00:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.27
Automobiliai:
E39
rakto naujo nereik isimk ews bloka nuvesk kas programuoja uzprogramuos nauja cipa ir ews ir viskas.Vilniuj uz 350-400lt padaro ne viena kart dariau

StandartinėParašytas: 30 Sau 2010, 01:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.28
Automobiliai:
[E39] 03' 2.5D (Touring) Steptronic.
riwazzz rašė:
rakto naujo nereik isimk ews bloka nuvesk kas programuoja uzprogramuos nauja cipa ir ews ir viskas.Vilniuj uz 350-400lt padaro ne viena kart dariau

na,jeigu uz 400lt,tai geriau visa rakta nusipirkti uz 500lt galima KRASTOJ,ir beto maniskis klijuotas nemazai kartu,nes kaip nusipirkau BMW,tai jau buvo klijuotas matesi,jei tik 100lt skirtumas,tai as rinkciausi tiktais nauja rakta su viskuom,bet galvojau kaip nors pigiau iseis issisukti,bet ziuriu niekaip...

StandartinėParašytas: 31 Sau 2010, 00:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 523i
Nikas:
tenets
Ews ir dme programuojas,man toks malonumas 300 pinigu isejo.Jei temos autoriui reikes duosiu to zmogaus kontaktus i pm.Visi kiti Klaipedoje bejegei be jo,bent jau man niekas nepadare,nors ismaiciau visus Klp servisus,ir Krasta bejege #-o :D

StandartinėParašytas: 01 Vas 2010, 12:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.28
Automobiliai:
tenets rašė:
Ews ir dme programuojas,man toks malonumas 300 pinigu isejo.Jei temos autoriui reikes duosiu to zmogaus kontaktus i pm.Visi kiti Klaipedoje bejegei be jo,bent jau man niekas nepadare,nors ismaiciau visus Klp servisus,ir Krasta bejege #-o :D

duok kontaktus =D>

StandartinėParašytas: 02 Vas 2010, 20:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.28
Automobiliai:
na va,padare man ta rakta,idejo nauja chipa i rakta ir iprogramavo,kainavo 450lt.

StandartinėParašytas: 08 Vas 2010, 10:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.31
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530d 08'
Ex. E39 530d 01'
Nikas:
Smauglys
Turiu šiek tiek susijusį klausimą dėl imobilaizerio. Ar galima kaip nors patikrinti ar yra rakte imobilaizeris, pas mane 2001 530d. Nes visi kiti (tūrio, posvyrio) yra gamykliniai kiek man paaiškino, o 2 lygiui signalizacijos reikia ir imobilaizerio.

StandartinėParašytas: 08 Vas 2010, 10:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Smauglys rašė:
Turiu šiek tiek susijusį klausimą dėl imobilaizerio. Ar galima kaip nors patikrinti ar yra rakte imobilaizeris, pas mane 2001 530d. Nes visi kiti (tūrio, posvyrio) yra gamykliniai kiek man paaiškino, o 2 lygiui signalizacijos reikia ir imobilaizerio.

visuose yra.

StandartinėParašytas: 08 Vas 2010, 10:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.31
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530d 08'
Ex. E39 530d 01'
Nikas:
Smauglys
Nes vienam garažiuke, sako įdėsiu aš tau imobilaizerį, ir tada galėsiu sertifikatą išrašyti. Tai jei viskas yra, gal žinai kur man išrašytų sertifikatą draudimui?

StandartinėParašytas: 08 Vas 2010, 10:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 523i
Nikas:
tenets
Smauglys rašė:
Nes vienam garažiuke, sako įdėsiu aš tau imobilaizerį, ir tada galėsiu sertifikatą išrašyti. Tai jei viskas yra, gal žinai kur man išrašytų sertifikatą draudimui?

Vaziuok i koki Alta ar dar kur,ir padarys :wink:

StandartinėParašytas: 02 Kov 2010, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.02
Automobiliai:
E39 tds
Trumpai! Vaziuoji pas Roma prie akropolio netoli garazuose, nuo shilute pl. ish akropolio ishvazhiuodamas isuki i kolonele ten per kolonele eina kelias i garazus. ivazhiaves i garazu teritorija suki prie zuhraso elektrikai, kai nuvazhiuosi papasakok beda ir klausk kur Romas. man panashi beda, bet man ant E39 tds nulinko immo (EWS) blokas, kas retai nutinka bet nutiko ir tiek. Tai tas romas perprogramuos tau variklini kompa, kad nereiktu EWS visai, ir laidus starterio sujungs ews blokelyje, ir vazhiuosi be IMMO ir problemu nematysi. galesi pasidaryt rakta nebrangiai zagatovke ish ebay parsisiuntes. nes vogt tokiu mashinu jau niekas nebevagia tai ir imo ten niekam nereikia. Tiek zhiniu!

StandartinėParašytas: 02 Kov 2010, 23:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
MeKA rašė:
Trumpai! Vaziuoji pas Roma prie akropolio netoli garazuose, nuo shilute pl. ish akropolio ishvazhiuodamas isuki i kolonele ten per kolonele eina kelias i garazus. ivazhiaves i garazu teritorija suki prie zuhraso elektrikai, kai nuvazhiuosi papasakok beda ir klausk kur Romas. man panashi beda, bet man ant E39 tds nulinko immo (EWS) blokas, kas retai nutinka bet nutiko ir tiek. Tai tas romas perprogramuos tau variklini kompa, kad nereiktu EWS visai, ir laidus starterio sujungs ews blokelyje, ir vazhiuosi be IMMO ir problemu nematysi. galesi pasidaryt rakta nebrangiai zagatovke ish ebay parsisiuntes. nes vogt tokiu mashinu jau niekas nebevagia tai ir imo ten niekam nereikia. Tiek zhiniu!

pas tave tame tds I kartos EWS ir nemaisyk su III ar IV kartos EWS :)

StandartinėParašytas: 02 Kov 2012, 14:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.02
Automobiliai:
E39 tds
Pas mane TDS EWS III stovejo. Taip, kad butu gerai kad patyletum jei nezhinai.

StandartinėParašytas: 07 Kov 2012, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Draugas ismete mano masinos rakteli ir dabar su juo nesikuria. Turiu is viso tris raktelius, bet tik tas vienas su trakinimu. Kiti tokie maziukai... Raktas rakina ir t.t., bet su nebesuka starterio... Ar galima dar ka sugalvoti, ar reikes rakta keisti ? Auto 2002m 530D. Raktelis rombo formos.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery