Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Bir 2025, 13:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.04
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 530d M57 99' Touring, Manual
Nikas:
Tadas
tai nejaugi vienintele iseitis norint pasalinti sita beda reikia keisti sankabos komplekta???

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 18:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Viso labo, cas kol kas viena is imanomu versiju ir turbut viena is brangiausiu...,
sankaba ir smagratis- cia skirtingi dalikai.
Aukstesniam savo poste as ir kalbejau apie smagrati, jis bus 2 masiu ir kaina jo nuo 2500 lt
bet vel gi, cia tik kai vienas is imanomu variantu, tad nepulk i nevilti :wink:

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 19:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.04
Amžius:
36
Automobiliai:
Nikas:
Tadas
nu zinai, kai prasideda tokios sumos :shock: tai sunku nepult i nevilti kai siais laikais su pinigais sunku, o ir kitur bedu nerandu niekur... jau tikrai nebezinau kame reikalas... ir dar speju kad ta smagrati patikrint imanoma tik nuemus deze ane ? jeigu taip ir dar tai butu neteisingas spejimas tai vien dezes isemimas kainuoja bilekiek... jau nervai nebelaiko... taip erzina ta vibracija...

edit: pasiskaitinejau forume apie tuos smagracius tai daug kas sako kad jiem vibruoja pradedant vaziuot ir atleidinejant sankaba, o man pastoviai vibruoja, o dar labiau tai jauciama pakelus apsukas, sankobas pedalo visai net nelieciant, kur buvau aprases sioje temoje... tai jau nebezinau nieko. #-o

StandartinėParašytas: 26 Sau 2010, 02:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Taip smagrati pilnai patikrinsi tik nuemes deze. Bet nebutinai tavo atveju jis bus kaltas, nes kai tu apibudini savo problema tai nelabai panasu kad jis bus kaltas, bet niekad negali zinoti gali ir pati sankaba kalta buti.

StandartinėParašytas: 26 Sau 2010, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.04
Amžius:
36
Automobiliai:
Nikas:
Tadas
na as tikrai suprantu kad forume visi sako tik spejimo budu, taciau man keista toks dalykas jeigu tu sakai kad sankaba gali buti tai pvz kai masina stovi ant laisvo begio, sankaba nesukabinta, bet pakelus apsukas ir numetus ties mano minetu intervalu suvibruoja, tai tuo momentu sankaba juk nedirba kai masina ant laisvo ar as klystu?

edit: dar prie to pacio norejau paklaust, situacija tokia, kad pas mane namie garazas yra padarytas auksciau nuo zemes apie gera pusantro metro, yra uzvaziavimas bet jis gan statokas, taciau ne cia esme, dabar kai ziema pas mane tas uzvaziavimas kai kuriose vietose apledejes, kai bandau uzvaziuoti kartais prasikasa ratai tada paspaudziu daugiau gazo kad uzkilt ir kai ratai staigiau vaziuojant pagauna jau uzvaziavima kur nera ledo kazkaip keistai sudunksi keleta karta kazkas po masina mazdaug ties viduriu, tai man iskilo klausimas ar tai normalu ar cia irgi kas nors galetu buti susijes su mano jau mineta nervuojancia masinos vibracija, ar imanomas toks variantas kaip kardano guma ar guolis ar dar kas nors del to dunksejimo ir ar tai gali turet rysi su vibracija???

StandartinėParašytas: 26 Sau 2010, 12:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530 M57 00' ex...
E36 318 M41 95'
Sudungsi greiciausiai kardanas ties pakabinama guoli. Guma iplysus. Bet vietoj stovint jis vibracijai neitakoja. Nes nesisuka.

StandartinėParašytas: 26 Sau 2010, 21:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.04
Amžius:
36
Automobiliai:
Nikas:
Tadas
na reiks kadangi nenoriu tiketis jog tai smagratis, reiks nuvezt pas dyzelistus kad pazetu purkstuku darba, manau cia irgi vienas is variantu dar galimu... nenoriu nuiminet dezes neisitikines ir kitu variantu nepabandes pigesniu...

edit: nepykit kad tiek daug klausineju, taciau labai noriu isspresti sita problema su vibracija... pastebejau dar viena dalyka, kad lyg ant siurblio (jeigu nemaisau jo su kazkuo kitu) yra saliarkos zymiu, pries keleta sevaiciu kai netaip salta budavo kartais net kvapas saliarkos salone buvo nezymus ryte atejus i masina, bet kazkaip jo lyg ir nera dabar, ten yra slanguciu su chamutais... kazkur po tom slangutem, tiksliai nesimato nenuardzius, matosi lyg ir dregna truputi... Pas mane garazas nesildomas tai labai salta ten ardyt ka nors ziuret, bet ar gali taip but kad del to saliarkos leidimo per koki chamuta, arba siurblio tarpines (sito nezinau, tik neatmetu varianto nes dar nespejau isardyt ir tiksliai nezinau iskur dregna), saliarkos lyg ir normaliai buna pagal nuvaziuota atstuma tai tikrai daug ten neisbega, tik pastebejau kad dregna... reiks i koki silta garaza nuvaziuot tiksliau paziuret, bet ar tai galetu itakoti ta vibracija? jeigu yra koks nesandarumas galbut kazkaip tas siurblys issireguliuoja ir ant mazu apsuku gali jaustis ta vibracija???

StandartinėParašytas: 26 Sau 2010, 22:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.24
Automobiliai:
2007 e91 335d Touring
Kaip matau vargsti, as apsiraminau, manau beda pati laikui begant pasirodys.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2010, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.04
Amžius:
36
Automobiliai:
Nikas:
Tadas
dar pastebejau kad siomis dienomis ta vibracija kartais trumpam dingsta arba labai sumazeja, taciau tik kartais...

StandartinėParašytas: 29 Sau 2010, 23:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.01
Automobiliai:
E39 530D
tai galu gale ar tu pasiziurejai purkstukai ka rodo tavo?jau beveik 2 men sita tema tasosi is tuscio i kiaura...

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2011, 22:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.15
Amžius:
54
Automobiliai:
vaz 2101
nesenai as pasiemiau 528i[E39] perrinkau galva... kazkas buvo voztuvus uzlenkes 2 :D tai vat pas mane ta pati beda.... vibruoja prie 900rpm bandiziau matuot kompresija.... keiciau zvakes. keiciau skyvus.... kokius tris kartus degima staciau....babinas bandziau pakeisti.... buvau deze nuemes...... radau blogai uzdeta sankabos diska.... manaiu radau beda.... bet ne beda nesibaige....bandisiu sia savaite keisti smagrati.... as radau uz 300lt

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2011, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.15
Amžius:
54
Automobiliai:
vaz 2101
tai vat visdelto... buvo kaltas smagratis.is centro isejas =D> =D> db laikinai isidejau nuo dvieju litru.(visa sankaba) gal zinot kas gali suvirinti mano senaji smagrati... ir isbalansuoti.jei ka i pm gal da zinot kokios kainos

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2011, 07:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
40
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
man buvo kad irgi prie kazkur 900 vibravo, pakeitus smagrati vibradcija dingo... :) keisdami ji pasidomekit nuo ko tinka, man pvz tiko nuo E34 (net pagal kodus taip rodo), ir kaip pastebejau jie buna geresnio stovio (nesuprantu kodel) nei E39...
ps. nevirink smagracio, nepades... jau bandyta ne karta su kitom masinom... tik laiko sugaisi, o razultatas nulinis...

StandartinėParašytas: 30 Rgp 2011, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.15
Amžius:
54
Automobiliai:
vaz 2101
man taip pat prie 900 didziausia vibracija buvo.... db isidejau nuo E34. nuo 2ju litru plytos. tik diskelis gerai mazesnis .zesiu kiek laikys.... o studentas tu no kokio motoro dejai? :shock:

StandartinėParašytas: 31 Rgp 2011, 08:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
40
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
as dejau nuo E34 M50B20, man tiko viskas idealiai, vienas prie vieno, o pas mane E39 M52B20

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery