Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 09:26

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 11:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Automobiliai:
bmw 525 tds 93m.
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1993
Variklis: 2.5
Degalai: dyzelinas

Problema/klausimas: sveiki norejau paklausti kame problema jin prasidejo tik pries salcius uzvedus varikli neduodant gaza pora kartu variklis supulsuoja ir uzgesta vos duodant gazo viskas labai puiku nera jokiu problemu tai čia tik pradejus vaziuoti o kaip temperatura palieka normali gesta bet daugiau atlaiko ta pulsavima? ir dar salta kuriasi is puse sukio o silta jau reikia pasukti koki 5 secundes? labai dekingas is anksto uz jusu atsakymus

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 19:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
Vienareiksmiskai siurblys, jo plundzeriai pavarge, del to nesiveda siltam, o kad pulsuoja ir gesta tai jo elektrine dalis.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
o paieska pasinaudoti tingi :?:
search.php

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.03
Automobiliai:
E39 3.0d
o jai silta uzgesini ir iskart vedi tai gerai vedasi, o jai pabuna nors kiek min tai truputi ilgiau sukt reikia. tai cia gali kazkur ora gaudyt? vienas purkstukas truputi leidzia :mrgreen:

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 14:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Automobiliai:
bmw 525 tds 93m.
ryte uzkuri normaliai tik pradedi vaziuuoti iskarta pradeda gesti o jei daugiau pavazineji uzgesta pasilus tai gali nebandyti ir kurti nes suksi starteri kol akumas isikraus nebandziau palaukti kol atsals gal nebutu problemos ir vel uzsikurtu bet tai ne čia esme yra buvau nuvaziaves iki serviso ir sake kad siurblys pareina bet tai gaila pirkti ta siurbli dabar ir deti kad ta masina tiek nebekainuoja kiek jie uz ta siurbli ir perdejima nori tai tiek jauciu turesiu palaidoti savo zirga :(

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 14:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.03
Automobiliai:
E39 3.0d
man ir taip buvo, apie valanda dyrba ir uzgesta ir kol neatsals, neuzkursi, tai siurbli uz 700lt nusipirkau is savu

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 16:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Automobiliai:
bmw 525 tds 93m.
nu man tai uzgesta iskarto net nelaiko jei tik gaza atleidziu bent ciut ciut ismynes laikau dirba kuo puikiausiai kaip laikrodukas :(

StandartinėParašytas: 22 Sau 2010, 19:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.10.05
Amžius:
46
Automobiliai:
Ford Focus Turnier I, 2001, 1,8 TDI
Na, pas mane paskutiniu metu kažkaip panašiai ėmė darytis. Užvedus šaltą, viskas gerai. Bet truputį pašildžius, įjungus lempas ir permetus į D padėtį, labai dažnai trukteli ir užgesta. Čia jau siurbliui paskutinioji ateina ar kaip? Ar pakaks tik kokį šriubelį pareguliuot? :mrgreen:

StandartinėParašytas: 23 Sau 2010, 01:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
zvierius rašė:
Na, pas mane paskutiniu metu kažkaip panašiai ėmė darytis. Užvedus šaltą, viskas gerai. Bet truputį pašildžius, įjungus lempas ir permetus į D padėtį, labai dažnai trukteli ir užgesta. Čia jau siurbliui paskutinioji ateina ar kaip? Ar pakaks tik kokį šriubelį pareguliuot? :mrgreen:

Dar pakaks truputi el dali pastumt link priekio, bet tai bus tik pagerejimas.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 22:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Automobiliai:
bmw 525 tds 93m.
jo pas mane taip pat salta uzkuri gali stoveti jin tik truputeli pasils neduosi gazo iskarta prades gesti uzsikuti nera problemu jei akumas gerai pakrautas is puse suke eina tik va kaip jau pasilus iskarta ir uzgesineja :) bet tai čia tik saltis pradejo lysti ir prasidejo ta nesamone buvau rades viena slangute kiek supratau vakumine buvo jin nukritusi bet ar ji ten ka macitu :) nezinau is tikro nesinori pirkti ta siurbli kiek sumokesi ir uz perdejima kiek suvarysi o negali buti koke problema kad oreli per kur pritrauke? dar viena nesamone pas mane yra temeratura rodo kad belekiek vaziuodamas pakyla tik vos vos uz melyna arba ant melyna pastoviai stovi ?

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 22:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
dzordzasss rašė:
jo pas mane taip pat salta uzkuri gali stoveti jin tik truputeli pasils neduosi gazo iskarta prades gesti uzsikuti nera problemu jei akumas gerai pakrautas is puse suke eina tik va kaip jau pasilus iskarta ir uzgesineja :) bet tai čia tik saltis pradejo lysti ir prasidejo ta nesamone buvau rades viena slangute kiek supratau vakumine buvo jin nukritusi bet ar ji ten ka macitu :) nezinau is tikro nesinori pirkti ta siurbli kiek sumokesi ir uz perdejima kiek suvarysi o negali buti koke problema kad oreli per kur pritrauke? dar viena nesamone pas mane yra temeratura rodo kad belekiek vaziuodamas pakyla tik vos vos uz melyna arba ant melyna pastoviai stovi ?

Del temp tai pasikeisk termostata, o siurblio nekeisk, vaziuok pas rimtesnius meistrus kad tau atbulini voztuva istatytu ir siurblio el dali i prieki pastumtu.

StandartinėParašytas: 26 Sau 2010, 00:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.18
Automobiliai:
bmw 525 tds 93m.
dekui uz patarimus pasistengsiu sia savaite viska pasiziureti ir parasysiu kaip čia man sekasi :)

StandartinėParašytas: 31 Sau 2010, 21:40 

taj bybysi jei pas meistrus reik varyt geriau paciam susitvarkyti jei zinot kas taj pasakykit pas mane ant laisvu kartais gesta grybauja gal kompai tie ar siurblys gaidiskas

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: